goed advies en goede service

bij vragen krijg ik een goede en gefundeerd antwoord

zeer goed

Alles op het gebied voor aan en afvoer van water, behulpzame bediening in filiaal N-Dordrecht

Nette afhandeling. Geen opmerkingen. Top.

Slechte adressering

Pakjes worden niet geadresseerd aan een persoon maar alleen aan het bedrijf. Ook niet als ik het met nadruk verzoek. Gevolg: - elke dag pakketjes bij de receptie of magazijn waarvan niemand weet voor wie ze zijn. - elke dag wachtende medewerkers die niet weten dat het pakketje al ergens ligt.

Uitstekend, vriendelijk en snel geholpen

Uitstekend, vriendelijk en snel geholpen.

Goed geregeld

Correcte en snelle levering

Idem

Behulpzaam personeel!

Gewoon betrouwbaar en goed

Ben er dit jaar twee keer geweest omdat mijn hydrofoorpomp het niet deed. Bij mij althans. Bleek achteraf aan de aanzuigslang te liggen. Want in de winkel werkte alles. Hoefde niets te betalen.

snelle vlotte afwikkeling van bestelling

snelle vlotte afwikkeling van bestelling

Mooie winkels en breed assortiment

Super klantgericht

Medewerkers nemen ruim de tijd voor de klanten

Onenigheid over webprijs

Bestel ik een artikel met korting via de webshop. Ik betaal het direct online . Daarna ga ik het ophalen in Zaltbommel. Geen vuiltje aan de lucht zou je denken. Krijg ik weken later een aanmaning dat ik niet het volledig bedrag heb betaald. De web prijs zou niet goed zijn en of ik maar even wil gaan bijbetalen.... Dus ik bel naar Wildkamp en leg het uit. Nee meneer, u moet toch even bijbetalen. Ja doei. Ik heb een mail gestuurd naar Wildkamp met de gang van zaken en daar nooit meer iets op gehoord. Nou, er zitten in Zaltbommel meer bedrijven die dergelijke spullen kunnen leveren. Mij zie je daar niet meer.

Zeer klantvriendelijk bedrijf met prima prijs - prestatie verhouding.

Persoonlijke benadering. Kennis van zaken. Uitgebreid assortiment. Bereid om mee te denken en vooral oplossingsgericht als er vragen of problemen zijn. Goede nazorg.

Goed vertrouwd

Duidelijke webportal. En levering volgens afspraak, vaak de volgende dag al.

Kan beter

De producten voldeden zoals verwacht maar lang levertermijn + week

Duidelijke site en gemakkelijk producten te bestellen en vlugge bezorging

Super mensen , heel fijn geholpen, voor al in Aalten

Super personeel , goede voorlichting en fijn geholpen, voor al In Aalten Hartelijk dank

Toppers!!!

Toppers!!

2 bladscheiders besteld, in de gewenste kleur. Klein pakketje. Ze werken prima

Uitstekend snel en goede website

Fijne website

slecht

mijn klop was niet meer maat groter had altijd van deze merk nu viel het klein uit heb klompen zelf terug gebracht jammer dat verzendkosten niet retour is gegaan maar oke andere merk dat was stuk duurder maar beetje te gemoet komen ho maar begin bij hun was wel anders in tussen ben ik maar naar andere bedrijf gestap dit is niet de eerste keer dat mis gaat

prima service

prettige ontvangst en goede prijs/kwaliteit

Prima geregeld, snel geleverd.

Prima geregeld, snel geleverd.

Top bedrijf !

Flexibel, welwillend, meedenkend, mooi aanbod met passende prijs.

Dedemsvaartseweg-Zuid 59

7775 AC Lutten

Over Wildkamp B.V.

Wildkamp kent zijn oorsprong in 1972. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke en succesvolle technische groothandel met een zeer breed aanbod op het gebied van water, elektra en lucht. Met meer dan 45 vestigingen in Nederland is Wildkamp letterlijk fysiek verankerd in de regio. Niet alleen is daar een groot deel van het assortiment direct beschikbaar, klanten kunnen er ook terecht voor vragen en advies.