Goeie prijs

Goed en snel geleverd.

Vriendelijk geholpen

Super banden een zeer snelle service

Super banden en de prijs en binnen twee werkdagen in huis is super gegaan

Bestelling gemakkelijk, prijs prima, levering kan beter.

Levering in twee gedeelten is in principe geen probleem. Echter de informatie over tijdstip van levering komt erg zo niet te laat. Tweede gedeelte levering vond plaats voordat ik het wist.

Alles snel geregeld.

Alles snel geregeld.

Uitgebreide toelichting en gemakkelijke zoektocht.

Veel advies te lezen en zo keuze maken. Daarnaast simpelweg goedkoper dan Kwitfit.

Goedkoop goed en snel

Fijne ervaring altijd optijd en goeie kwalitijd

Super behulpzaam dus: GA ZO DOOR!!!

Super behulpzaam dus: GA ZO DOOR!!!

Ruime keus, prima prijs

Al voor 3e keer besteld. Tevreden over producten en kosten. De banden zijn altijd nieuw (recente productiemaand). Koppeling met servicemontage bedrijven werkt goed.

snel geregeld

Goed, makkelijk te vinden en geregeld

Raad aan

Betrouwbaar-Snel en Professioneel

Goede informatie en service. Banden supersnel geleverd!

Goede informatie en service. Banden supersnel geleverd!

Prima geregeld

Zonder verder gedoe. Volgens afspraak. Snel en goed gecommuniceerd en geregeld.

Netjes geleverd

Netjes op de hoogte gehouden van het bestelde en netjes optijd alles afgeleverd op het opgegeven adres

Super snel en super makkelijk te bestellen.. overzicht op de website met alle info, is top.

Goede ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar

Super!,

Snelle makkelijke site, keurige prijzen (het mag natuurlijk altijd goedkoper)

Makkelijk en snel

Vanwege problemen met andere bandensite op advies van kennissen hier bij uitgekomen. Systeem werkt zeer transparant en snel

superfijne site

ik heb mijn banden plus montage en ventielen besteld. over een week is de afspraak, ik zie ernaar uit

Snelle levering en goed montagebedrijf.

Goedwerkende geleverd

Snelle levering en een prima prijs

Ze zorgen voor een snelle levering en ook voor een monteur in de buurt.

De levering is snel gedaan, ik moet alleen nog even wachten tot het moment dat mijn banden omgezet worden omdat de monteur het enorm druk heeft maar ik ben blij dat "budgetbanden" ook echt budget zijn terwijl het wel goed gecertificeerde banden zijn.

Zelfde banden, maar dan goedkoper

Goede kwaliteit en goede service

Hele goede en snelle bezorging

Hele fijne zaak om banden te bestellen snelle levering en prima kwaliteit en prijs

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.