Zeer makkelijk en snel

Bestellen ging super makkelijk en snel. Alles was duidelijk en overzichtelijk geregeld. Hele fijne en soepele ervaring!

Kundige en behulpzame mensen. Ook goed in de communicatie.

Zie hierboven

Handig makkelijk

Handig overzichtelijk dus top.

Super goed geregeld

Het bestellen is zeer eenvoudig, zeker met de montage mogelijkheden. Ik koos voor nieuwe banden inclusief apk. Helemaal probleemloos verlopen.

Eenvoudig te bestellen

Voldoende keuze. Ook fijn dat er oude modellen te koop zijn voor een goede prijs.

Goede servive

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Goed overzicht

Overzichtelijke website

Tot nu toe heel positief, goed en duidelijke site. Aankoop,afleveradres,montage afspraak super makkelijk en snel geregeld. Zeer concurrerende prijs. Montage moet nog, maar het vertrouwen is er.

Alles ging prima

Goed overzicht van de verschillende banden. Snelle service

perfect verlopen

goede ervaring

Makkelijke site, goede prijzen

Gemakkelijk geschikte banden te vinden voor mijn auto voor een goede prijs, ook het vinden en selecteren van een montagepartner is eenvoudig.

Goede banden voor een scherpe prijs.

Ik kon de banden nergens goedkoper krijgen.

Fantastische service, prijs en kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Best online tyre shop

This is my second order and everything was as expected,thank you !

Alles prima gegaan tegen een mooie prijs.

Uitstekend bedrijf alles altijd correct en snel geleverd

Kwaliteit, simpel en betrouwbaar

Ze hebben alles op voorraad en betaalbare prijzen en natuurlijk kwaliteit. Ik heb eerder meegemaakt dat er 20 jaar oude banden zijn opgezet. Sindsdien alleen nog maar hier besteld en na jaren nog steeds tevreden. Klantenservice ook geweldig denken met je mee en altijd klaar om helpen. Top!

Snelle levering.

Goede prijs voor de banden en super digi-assistent

Eindelijk een digi-assistent die werkt en bruikbare antwoorden geeft. Wel jammer dat ik de digi-assistent nodig had vanwege de te beperkte info over het wel/niet moeten bijbestellen van ventielen, maar retour is via de digi-assistent eenvoudig geregeld.

Betere prijzen dan voorheen!

Normaal bestelde ik banden altijd elders, maar tegenwoordig zijn de prijzen beter en de levertijden ook dan de concurrent. Dus zeker de moeite waar om een keer hier te bestellen!

Prima contact en een eerlijke verkoper (Brandon)

Zeer goed geholpen

super prijzen, stipte levering

Gewoon top

Kwaliteit

Ik heb mijn autobanden heel snel ontvangen. Ik heb meteen de fabrieksdatum gecontroleerd en was erg blij, want ze waren gloednieuw. Ik raad ze iedereen aan.

Makkelijk

Al meerdere keren gebruik gemaakt voor aanschaf van banden tot volle tevredenheid

Snelle levering en top kwaliteit banden

Binnen 2 a 3 dagen leveren is ook echt binnen die tijd leveren. Houden zich dus aan de afspraak. Helemaal top en super blij mee.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.