Niks aan veranderen

Altijd goed

2 van de 4 banden en toen niets meer

Totaal onbereikbaar, niet oer telefoon, iet per chat en niet per email. 2 banden geleverd / 2 niet! En daarmee dus geld kwijt!!! Geen manier om contact te krijgen. Dat valt voor mij onde roolichting.

Net op tijd alles voor elkaar

Banden besteld met ventielen er bij, 2 weken voordat ik de APK had gepland. Zou 4-5 dagen verzendtijd zijn, dus dacht dat het ruim was. Nadat ik ze besteld had, de reviews gekeken, beetje van geschrokken. Gelukkig kwamen de banden na 7 dagen aan. De ventielen kwamen in een papieren envelopje zonder afzender de dag voordat mijn auto de nieuwe bandjes zou krijgen. Net op tijd, gelukkig. Voor de banden kreeg ik een mail op de dag dat ze verzonden werden, dat ze er aan kwamen en de volgende dag dat ze vandaag bezorgd zouden worden. Ik kon het track en trace nummer vinden op de website en bekijken bij de DPD. Dat was dus allemaal goed verlopen. Alleen de ventielen waren erg laat. Verder prima tevreden over de bandjes en hoe dat gegaan is.

Goede prijs en levering

Goede prijs

Snelle, vriendelijke service

Vanaf het aankoop proces, het leveren van de banden en de afspraak opvolging bij de gekozen vakgarage was alles super simpel en vlot geregeld.

Bandencogirent was erg goed.

Ik ben zeer tevreden over Bandencogirent. De service was snel, professioneel en vriendelijk. Ik werd goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd. De banden zijn van goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare en snelle service. Bedankt!

Smelle le ering

Ondanks drukte ivm witers weer toch een snelle levering

Alles perfect

Duidelijk, snel en een goede prijskwaliteits verhouding.

Het was mijn 1 e bestelling, erg tevreden

Een tevreden klant Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de leveringstijd.

Betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt

Vooralsnog uitstekend!

selecteren/uitzoeken/vergelijken ging eenvoudig. Daarna bestellen en selecteren montagebedrijf incl. plannen afspraak super eenvoudig vast te leggen incl. alle extra's qua lekgarantie ventielen etc...

Echt super makkelijk en goed geprijsd.

Ik heb al vaker banden besteld bij banden concurrent. Makkelijk zoeken op de website en veel keuze. Goede prijzen en snel verzonden. Ook achteraf betalen mogelijk, dat is een voordeel.

Overzichtelijke website met enorm veel adviesmogelijkheden

Bij het zoeken naar de juiste banden voor mijn auto liep ik tegen veel vragen aan. Al deze vragen werden beantwoordt door infopagina's van deze website. Ik weet nu zeker dat ik de juiste banden heb voor mijn auto!

Prettig makkelijk en snel contact

Betalen via klarna geeft ruimte om onverwachte situaties even te overbruggen of te spreiden. Blij mee

Duidelijk, gemakkelijk en snel geregeld

Dankzij jullie duidelijke uitleg, wist ik hoe ik kon achterhanden wat mijn bandenmaat is. Binnen een paar minuten wist ik wat ik moest hebben. Op jullie website staan veel opties mbt merken, kwaliteit van de band op nat wegdek en brandstof gebruik. Hierdoor werden de verschillen tussen de banden inzichtelijk en kon ik gemakkelijk mijn keuze maken. Daarnaast kon ik ook nog kiezen om de banden te laten monteren door een monteur bij mij om de hoek. Ideaal!

Makkelijk en gebruiksvriendelijk

Makkelijk zoekmenu en ook sorteren op bijv. 4x4. Snel en makkelijk besteld.

Echt top!

Had een verkeerde maat besteld Deze snel geannuleerd en kreeg binnen een dag mn geld terug, nu de juiste besteld en ben goed geholpen! Top service

Snelle correcte levering

Juiste banden voor een goede prijs. En snel geleverd.

Winterbanden besteld en ze kwamen eerder als ik had gedacht top

Snel geleverd, goede prijs

Veel keuze met goede beschrijving. Bestelling snel geleverd en de prijs was ook goed.

Vooral de garage erg professioneel

Snel en vakkundig geholpen door een hele vriendelijke monteur!

Alles was duidelijk ook hulp via whatsapp ging perfect

Perfect geregeld

super, goede tip gekregen over betere en goedkopere band

Ik had een bekende merkband voor ogen, maar kreeg op de website de tip voor een concurrerend merk tegen een lagere prijs. Bleek ook nog een band te zijn met stijvere wangen , dus meer geschikt voor caravan. ik ben er helemaal blij mee.

Tussen bestelling en levering een lange periode

De prijs leek ok, helaas is er met de actie van een blauw/gele concurrent het prijsargument niet meer geldig. De levertijd was erg lang en nu ben ik ook nog duurder uit. De montagepartner was helemaal ok dus het totaalplaatje is wel goed. Maar niet zo goed als het had kunnen zijn.

Simpel uitgezocht

Duidelijk en gemakkelijk de juiste banden zoeken op de site. Alleen informatie over de levering via de transporteur kan wat beter.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.