Altijd goed

Goede prijs en makkelijk zoeken

Top,lekker makkelijk alles op 1 adres

Goede ervaring.

Telefonisch top geholpen

Top rrvaring

Continental PremiumContact 7

Goede banden voor een lage prijs

Prima webwinkel

Continental premiumcontact 225/40/18 vier stuks. Banden zijn een paar maanden oud. Prima dus. Binnen een week geleverd.

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

prima service

wederom goed geregeld , alleen duurde het deze keer iets langer dan de vorige keer. Verder gewoon weer goed geholpen. Ga zo door.

Goede kwaliteit en service.

Prima service!

Erg makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen van de banden. Ook een voordeel dat je ze gelijk naar een garage kan laten sturen die ze er op zet

Perfecte prijs/kwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit! Ik heb de Continental PremiumContact 7 banden besteld en ben erg tevreden. Ze rijden stil, bieden veel grip en geven een veilig gevoel op de weg. Zeker een aanrader!

Veel keuze

Veel keuze uit verschillende merken

Ik begon met het vergelijken van banden. Site is zo uniek ik vond alles overzichtelijk. Makkelijk en snel besteld!

goed geregeld en eenvoudig

eenvoudig en snel online geregeld en ook nog voor een mooie prijs.

Steeds mooie prijzen en super banden

Gemakkelijk te bestellen , afspraak maken levering bij banden montage bedrijf

Bestelling gaat snel en contact met de hulpdesk is goed en correct. ik zou weer banden kopen

Percect

Snelle levering goeie contacten makkelijk te vinden

Overzichtelijk en makkelijk bestellen

Ik was opzoek naar een bepaalde band voor mijn TVR sportauto. Na lang zoeken op allerlij websites kwam ik bij BandenConcurrent. Makkelijke site, duidelijke reviews van banden en snel geregeld. Geen gedoe met accounts aanmaken, gewoon klikken, betalen, bezorgen. TOP, ik bestel hier voortaan mijn banden.

Good overall

Everything was as expected. But I brought along new tire valves to be installed as I already had those before buying the tires. After I got home and checked, the valves in the wheels looked not to be the ones I personally delivered to the installer 5 minutes before the service. They had old dirt on them so by now I cannot tell if the installer ignored me (and kept the new valves by himself) or picked own stock dirty ones. So I recommend to ignore the "wait in the room over there" and check along the service to be sure that things are correct. Because of this I cannot recommend the shop. But I am also not 100% sure that the described above happened as I suspect.

Snelle levering nette prijs

Banden zijn na 3 werkdagen geleverd bij door mij gekozen garage bedrijf. Prijs per stuk veel voordeliger dan vaste leverancier van garage bedrijf.

Duidelijke site

Goedkoop

Zeer snel en goed geleverd

Fijne communicatie

Goede website, goede prijs, vlotte levering. En handig: bij bestelling meteen een montagepartner inplannen die vervolgens netjes werk aflevert.

Gewoon alles oke

Prima bedrijf

Tevreden

Goede prijs kwaliteit

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.