Makkelijk overzichtelijk en goede prijs

Keurig

Alles verliep prima en snel

Duidelijk, soepel en goedkoop

Duidelijk, soepel en goedkoop

Makkelijk snel te bestellen banden

Snel banden bestellen op site , die prima werkt. in eenwoord alles TOP

Service en betrouwbaarheid van de bovenste plank!

Al meerdere jaren voor familie banden besteld. Super handige en voordelige site en vooral het direct kunnen inplannen bij een dealer in de buurt maakt het dat ik steeds weer hier terugkeer. Gr, Bas

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Nergens goedkoper kunnen vinden en zeer snelle levering

Altijd een goede prijs en snelle levering

Altijd de beste prijzen

Banden waren bij garage niet leverbaar. Verder gaan zoeken en kwam meerdere bedrijven tegen die deze specifieke banden hadden. Maar nergens zo goedkoop als bij de bandenconcurrent.nl Worden netjes bij mijn garage afgeleverd, top!!!

Super overzichtelijk en snel!

Zeer duidelijke website, banden snel gevonden. Makkelijk zoeken naar een montagepartner in de buurt en bestellen maar!

super snelle levering

Binnen 2 dagen mijn winterbanden ontvangen! Ook de losse ventielen die ik de dag erna had besteld , keurig op tijd per post ontvangen.

Heel makkelijke site, snel besteld, snel thuis.

Goed en snel topsite

Succesvolle aankoop van een set All Season banden, met interactieve on-line hulp bij het kiezen.

Een goede ervaring bij het kiezen en aanschaffen van een set All Season banden. Via de A.I. chatfunctie kreeg ik vlot antwoorden op mijn vragen. En het inplannen van de montage was ook eenvoudig met 2 muisklikken geregeld.

Keurig op tijd en product zoals besteld

Bestelproces duidelijk en simpel Concurerende prijzen Prettige ervaring met montage partner

Fijne website, helder en eenvoudig

Eerder banden besteld bij de bandenconcurrent. Dat ging prima. Dus waarom niet nog een keer? Dus nu besteld Pirelli 265 x 35 x R22

Fijne en duidelijke service

Bestellen bij BandenConcurrent.nl gaat makkelijk en overzichtelijk, waardoor je snel de juiste banden kunt kiezen. Het maken van een afspraak was zo geregeld en via de chat werd ik snel en goed geholpen. Alles verliep soepel en duidelijk. Zeker een aanrader!

Goede en snelle service

Ik ervaar Bandenconcurrent als een goed bedrijf, tijdens een bestelproces wordt ik goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Ik ben tevreden over de prijs en de kwaliteit en heb al meerdere keren producten gekocht.

Voordelig en snel

In mijn zoektocht naar winterbanden komt de bandenConcurrent als beste uit de bus!

Snelle en correcte levering

Prima banden voor een prima prijs en snelle levering.

Prima banden voor een prima prijs en snelle levering.

Prima website, snelle correctie foutieve bestelling!

prima banden, slecht bereikbaar

banden en prijs is prima, organisatie is echter niet telefonisch bereikbaar en ook op mail wordt niet (snel) gereageerd.

Helemaal tevreden

Stiller dan ik had verwacht, tijdens sneeuw goede grip!

zeer duidelijk en prijs technisch zeer goed

zeer duidelijk en prijs technisch zeer goed

Makelijk en eenvoudig

Je vult je bandenmaat in en je krijgt gelijk een uitgebreide keuze aan banden. De filters helpen je met kiezen. Ik heb de juiste band voor mijn auto kunnen vinden en daarom kies ik voortaan voor bandenconcurrent.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.