Super makkelijk besteld en beste prijs

Zelfs na uren zoeken was dit de beste en goedkoopste keuze. Met ook nog eens een goed advies

Zeer fijn en gemakkelijk

Gemakkelijk banden te bestellen online. Veel informatie over de banden en snelle levering!

Klantvriendelijkheid is super Leveringen zijn ook on point en goed

Een zeer duidelijke pagina met wat het te bieden heef, het is niet de eerste keer dat ik hier iets bestelen het zal ook niet de laatste keer zijn

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en levering altijd op tijd

Bandomdraai in een handomdraai

Makkelijker kunnen ze het niet maken. Voordeliger ook niet.

Veel keuze

Een groot aanbod aan banden. Wel zou het mooi zijn als ze het in verschillende classes zouden zetten. Van A klasse tot C keuze

BandenConcurrent, ik weet niet beter!

Ik hoef niet eens na te denken waar ik mijn banden bestel: BandenConcurrent! Altijd scherp geprijst en snel geleverd. Ik blijf hier mijn banden bestellen, ga zo door!

Goed en vertrouwd

Bandenconcurrent is een goed bedrijf waar je op kunt vertrouwen

banden via complete website snel en goed besteld.

Prima website met alle benodigde informatie. Juiste banden snel gevonden en besteld. Montage prima lokaal geregeld. En goede prijs!

Voor de 4e keer banden en montage besteld

4 keer al via bandenconcurent banden en montage besteld voor mijzelf en mijn kinderen. Iedere keer top service en goede banden voor een scherpe prijs. Nog niet 1 keer problemen gehad met de banden. Met de set op mijn auto meer als 100K gereden !!

Wat bestellen en advies betreft goed.

Ik heb nu alleen nog maar de bestelling geplaatst dus meer kan ik niet beoordelen. Maar zoekfunctie, advies en eenvoudig werkende site zonder vervelende pop-ups etc. Prettig.

Purchases Tires

I purchased 4 tires. Using the website was easy and quick. I called ahead to the installer and made sure he could schedule the service. I like that they will deliver tires directly to the installer. The only problem i had was my US credit card was rejected. However, I was able to pay with IDEAL. so it worked out ok.

slecht..

je kan je kenteken niet ingeven, waardoor je snel de foute band bestellen kan. ook als je de chatfunctie gebruikt klopt de indeling van het scherm op je telefoon voor geen meter, waardoor je niet kan zien wat je typt. En als je op bandenmaat gaat zoeken en halverwege nog wat wil veranderen aan je zoekopdracht ( draaggetal bijvoorbeeld) duurt het even voordat ie dat doorheeft en worden er doodleuk weer 16 inch banden aangeboden terwijl je 17 inch nodig hebt....

very nice.

Easy to find what I need for my car. Filtering works well.

Snelle en goede service

Meerdere keren banden besteld. Altijd goede ervaringen gehad.

Beste prijs

Beste prijs

Duidelijke website

Makkelijk om de juiste band uit te zoeken voor een scherpe prijs

Goede prijs / kwaliteit verhouding

makkelijk zoeken, makkelijk bestellen. ik blijf het een beetje lastig vinden online iets te bestellen en dan pas de garage het te laten afhandelen. ik ga er vanuit dat de garage er zelf voor kiest om hier aan mee te doen en er ook wat aan verdiend nog. We zijn nu eenmaal Nederlanders en die kijken op de euro-tjes

Alles prima

Banden geleverd tegen concurrerende prijs. Compliment voor partij die de banden monteerde

Makkelijk snel en betrouwbaar

Makkelijk je bandenmaat vinden en zeker dat ze legit zijn. Tip: zou beter zijn als we onze kenteken konden invoeren voor mensen die hun originele fabrieks velgen nog hebben. Voor de rest goed bedrijf!

Hassle-free

Competitive prices and short delivery options. This is the 2nd time I buy my tires from BandenConcurrent.nl. It was a fast delivery at the first time and competitive prices as well. DOT was also new back then. Although it is not possible to confirm DOT upfront, good experience in the past lead me to order again via BandenConcurrent.nl.

Komen afspraken van levering na

Top banden voor top prijzen en goede service

Top website

Fijne ervaring gehad met de website, snel en gebruiksvriendelijk. Vier nieuwe bandjes besteld, e-mail zag er ook goed uit. Benieuwd naar de levering.

Supersnel gevonden wat ik zocht.

De site van BandenConcurrent.nl is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Je komt snel uit bij wat je zoekt. We hebben er voor gekozen om de banden te laten bezorgen bij een montagepartner. Als de montage net zo soepel gaat als het bestellen bij de BandenConcurrent.nl dan zijn we helemaal blij.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.