Stabieler stuurgevoel en perfecte match voor klassieker

Ik heb de Michelin Pilot Sport 5 gekocht voor mijn Mercedes SL500 (R129) in 235/45 R17. Het verschil met mijn vorige banden is duidelijk merkbaar. De wagen stuurt veel strakker, vooral bij snelwegtempo’s, en het lichte zweverige gevoel dat ik eerder had is volledig verdwenen. De band loopt mooi rond, zonder trillingen in het stuur, en geeft veel vertrouwen in bochten en op nat wegdek. Ook het rijcomfort blijft uitstekend voor een sportieve band. Bestelling en levering via BandenConcurrent gingen snel en foutloos. Goede prijs voor een premium band. Wat mij betreft een absolute aanrader voor wie een zwaardere auto of klassieker rijdt die stabiliteit nodig heeft.

Goede service, en de geleverd zoals afgesproken.

Nette prijs inclusief waarborg. Goede service op de website met samenwerkingspartners en goed geholpen door Honda Deventer. Top dikke aanrader van beide partijen.

Voordelig en betrouwbaar.

Al diverse malen banden besteld en altijd snel geleverd.

Ik ben tot op heden heel tevreden over de koop van de banden.p

De service van de montage van de banden,hele vriendelijk monteur.

Ideaal om de juiste banden te scoren

Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen . Daarnaast handig om ook gelijk een bedrijf te vinden in de buurt om te monteren.

Goede ervaringen

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk. Scherpe prijzen

Levering op de 3e werkdag na de besteldag

Website werkt erg overzichtelijk en binnen no-time maak je een afweging welk merk je wilt kopen tegen welke prijs. Bandenconcurrent heeft concurrerende prijzen dus eigenlijk hoef je niet verder te zoeken/surfen. De geadverteerde levertijd van 2 werkdagen was bij mij niet het geval maar met 1 dag extra ga ik niet klagen. Waar ik wel over klaagde was dat er geen track en trace code was. Dus op de 2e werkdag klom ik toch maar in de email. Maar op de 3e werkdag werd het ineens geleverd. Al met al was ik dus een zeur, hahaha. Anyway, dit wordt mijn nieuwe adresje.

positief

zeer goede ervaring .. banden nog niet binnen. garagehouder hier vaker mijn banden besteld .en tot heden altijd zeer goed bevallen. goede kwaliteit / prijsverhouding..

Eenvoudig bestellen

Ruime keuze en bestellen gaat eenvoudig. Levering is binnen 3 werkdagen wat sneller is dan bij sommige concurrenten.

Duidelijk

Makkelijk en duidelijk een juiste band te vinden

Verrassend en kundig.

Verrassend en verstand van zaken.

Eenvoudig en snel geleverd

Eenvoudig te zoeken en bestellen en zeer snel thuis geleverd

Banden waren snel geleverd en door Delfia banden door vriendelijje mensen vakkyndig gemonteerd,

Bijna perfect

Als er gereageerd was op mijn mail mbt nieuwe ventielen had ik 5 sterren gegeven

Goedkoop en snelle levering

Ook met problemen word je goed geholpen.

Snel en overzichtelijk

Snel en overzichtelijk

Snelle levering van kwalieitsbanden

Snel en gemakkelijk

Snel bezteld maar nu afleveren. Hoop niet met dhl die houdt alles zelf

simple en eenvoudig banden in de beurt te krijgen

snel klaar met bestellingen. Eerst even de reviews bekijken om een goede beslissingen te kunnen maken.

Makkelijk zoeken, snelle afspraak

De banden moeten nog gemonteerd worden dus nog geen verdere ervaring

Mooie en overzichtelijke website.

Inmiddels nu voor de derde keer banden besteld bij Bandenconcurrent. Ze hebben genoeg keuze en hanteren mooie prijzen. Ook de digi-assistent Tim hebben ze goed opgeleid. Hij beantwoord je vragen perfect en brengt je eventueel op de site waar je wezen moet.

nette prijs goede levering

makkelijke bestelling levering in aangegeven tijdsbestek kortom tevreden

Afspraken goed nagekomen

Afspraken goed nagekomen. Banden voor goede prijs. Service station in Wernhout, Elst. Prima!

Goede prijs en ruime keuze

Goede prijs en ruime keuze

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.