Super fijn vergelijken en bestellen

Handige website, eenvoudig bestellen

Goede prijzen en veel informatie op de website.

Goede website met goede tips en informatie waardoor je makkelijk een keuze kunt maken. De levering moet nog gebeuren, als dat net zo gaat als de bestelling dan ben ik een heel tevreden klant!

snel en makkelijk

Snel en makkelijk bestellen allen ik had een 5% kortings code kon hem alleen nergens invullen wat ik erg jammer vind misschien is er nog iets aan te doen dan hoor ik dit graag.

BandenConcurrent.nl maakt banden kopen makkelijk, snel en betrouwbaar met topmerken en duidelijke in

“Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij BandenConcurrent.nl! De website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik snel de juiste banden voor mijn auto kon vinden. De filteropties maken het makkelijk om exact te selecteren op maat, merk, en type, wat echt tijd bespaart. Wat ik ook heel prettig vond, is de duidelijke productinformatie, inclusief de profieldiepte, loadindex en 3PMSF‑keurmerk, waardoor ik precies wist wat ik kocht. Het bestelproces verliep snel en soepel en de communicatie over levering was altijd helder. Daarnaast biedt BandenConcurrent echt een breed assortiment van topmerken, waardoor ik het gevoel had dat ik een betrouwbare keuze maakte. Al met al een professionele en klantvriendelijke ervaring die ik zeker zou aanraden aan iedereen die nieuwe banden zoekt!”

Goede snelle service

Bestel altijd mijn banden bij BandenConcurrent.nl goede service en snelle levering. Natuurlijk ook belangrijk goede prijzen!

Makkelijk, vertrouwd. snel

Betrouwbaar betalen, en gratis verzekert

Prima site

Goede prijs

Top website

Heb net 2 banden nml Nexen N Blue 4 Season 2 besteld. Heb ze nog niet binnen.. Maar voorlopig alles prima verlopen

195/35/18

Supersnel gevonden betaald en nu wachten op levering..

De beste prijs voor dezelfde kwaliteit als de concurent

Een Duidelijke website, met de beste prijs voor dezelfde kwaliteits banden als de concurent. Snelle levering aan huis en voor ieder budget een ruime keuze aan banden.

Uitstekend.

Bestelling is zo geplaatst. Erg duidelijk hoe een Bestelling gedaan kan worden.

Helemaal geweldig

Snelle levering bij garage naar keuze. Makkelijk afspraak maken bij autoservice Leiden en daar perfect geholpen

Duidelijk en eenvoudig

hoe eenvoudig kan het zijn Zo dus!

Tevreden alleen montage partner was iets minder

Aankoop was goed. Helaas door weeromstandigheden was de levering vertraagd maar klantenservice was altijd aanwezig voor updates etc. Montagepartner (autobedrijf G Dol) was alleen een andere verhaal. Ik moest zelf de wielen demonteren want ze hadden de gereedschap niet aanwezig voor mijn volgens hun te lage auto. Monteur heeft bijna schade aan mijn auto aangericht. Ik zou volgende keer een andere garage zoeken.

Prima banden

Rijden prima. Prijs kwaliteit is top.

Uitstekende service bij Bandenconcurrent.nl!

Ik heb inmiddels meerdere keren gebruikgemaakt van de diensten van Bandenconcurrent.nl, en elke keer weer ben ik onder de indruk van hun professionaliteit en betrouwbaarheid. De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het kiezen van de juiste banden snel en eenvoudig gaat. Daarnaast zijn de leveringen altijd snel, wat vooral fijn is als je onverwacht snel nieuwe banden nodig hebt. Ook de montagestations in de regio zijn van hoge kwaliteit: netjes, behulpzaam personeel en vakkundige montage. Kortom: top service, scherpe prijzen en een super soepele ervaring. Een aanrader voor iedereen die zonder gedoe nieuwe banden zoekt!

Heldere Hollandse Service

Snel en efficiënt, prijstechnisch geweldig, meedenkend en altijd fijn zaken doen.

Vlot en goede prijs kwaliteit

Vlotte levering bij kundige montage partner. Fijne banden.

Goed geregeld

Heel fijn de verzending naar de montagepartner. Scheelt mij een hoop zoekwerk.

Makkelijke en adequate vraag en bezorging.

Makkelijke bestselling en goede berichtgeving over bezorging. Snelle bezorging.

Perfect geregeld

Ideaal alles goed geregeld

Prijs kwaliteit en snel geleverd!

Makkelijk bestellen veel keuze en snel geleverd TOP TOP TOP !!!

Vlot geleverd

Banden worden snel geleverd. Jammer dat de ventielen los geleverd worden…

Met gierende banden weg , maar niet van de Bandenconcurrent !

10 dagen voor geplande montagedatum( bij 1 van de partners )banden besteld bij Bandenconcurrent . Volgens de site leveren zij binnen 1-5 werkdagen ! Dus geen probleem met de APK afspraak in de middag na de montagedatum in de morgen . Geloof het maar niet !! De avond voor de montagedatum krijg ik bericht dat de banden niet voor geplande montage datum/-tijdstip geleverd worden . Jammer maar helaas . met je rug tegen de muur ! APK kosten kwijt , en boete voor missen APK deadline ? Uiteindelijk worden de banden in de namiddag van de montagedatum geleverd : volgens de betreffende medewerker kan ik die dan toch die datum nog laten monteren .Hoe simpel ben je , met de huidige drukte bij montagebedrijven ! En het APK station geeft aan dat zij banden al binnen halve dag kunnen leveren !

Goede banden voor redelijke prijs.

Goede banden voor redelijke prijs. Fabricage datum recent en ventielen waren vergeten maar snel na gestuurd.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.