Snelle en goede levering banden

Al vaker banden besteld bij bandenconcurent Snelle levering en banden met een jonge DOT code

tot u toe goed

banden bestellen ging heel makelijk simpele site

Supergrote keuze en fijne site

Het is een supergrote mooie site met veel keuze en goede kwaliteit hoor heel veel goede reacties

Banden zijn snel en correct geleverd

De bestelling is goed verlopen en snel afgeleverd. Ik kan je aanraden bij dit bedrijf je banden te bestellen..

Makkelijk en snel bestellen!

Bestelling overzichtelijk en makkelijkt besteld!

Eigenlijk is het geen concurrent, ze zijn gewoon de beste

Een hele mooie site, het is zeer makkelijk om de juiste banden te vinden, tevens hebben ze altijd een montagepunt in de buurt waar de banden heen worden gestuurd, deze maakt een afspraak zodra ze binnen zijn. Makkelijker en sneller kan bijna niet.

Goedkoopste die in kon vinden!

Veel keuze, fijne website en makkelijk bij je eigen garage te bezorgen.

One stop shop!

Eenvoudige maar efficient en overzichtelijke website, met veel keuze in banden soorten en maten. Ook een banden partner zoeken verliep moeiteloos. Alles op een plek geregeld!

Erg overzichtelijke site met veel keuze. Ik had snel mijn keuze gemaakt! Aanrader

Overzichtelijke site en makkelijk bestellen

Ik bestel nu voor de 2e keer bij de bandenconcurrent omdat de 1e keer zeer goed en betrouwbaar is verlopen. Levering was ruim op tijd, en ik werd telkens goed geïnformeerd over de status van de bestelling. Voor mij een dikke 10

“Alsof je nieuwe sneakers shopt, maar dan voor je auto!”

Bestellen bij BandenConcurrent voelde bijna als online kleding shoppen. Je klikt wat rond, kiest je “maat”, en hup, in het winkelmandje! Alleen hier krijg je geen outfit, maar een gloednieuwe set banden die je auto meteen een frisse look geven. Wat ik extra leuk vond? De stylingtip! Een suggestie voor bijpassende ventieldopjes om je “outfit” compleet te maken. En het beste van alles: ik hoefde zelf geen zware banden te tillen of te sjouwen. BandenConcurrent regelde gewoon dat ze rechtstreeks bij mijn garage worden afgeleverd. Easy, snel en zonder zweetdruppels. Kortom, shoppen voor je auto was nog nooit zo leuk, makkelijk en snel.

Snel simpel en goedkoop

Snel simpel en goedkoop, Beaten kennis qua autobanden

Kiezen en betalen

kiezen betalen en afspraak plannen. Simpeler dan dit kan niet. De prijzen waren ook. Of eens stuk goedkoper dan de dealer

Eenvoudige bestelling tegen een goede prijs

Het bestelproces verloopt eenvoudig evenals het vinden van een montagepartner. De prijzen zijn concurrerend en betalingsgedrag van ideale.

Overzichtelijk en Makkelijk

Overzichtelijk en Makkelijk Ik kan het iedereen aanraden

Handig in gebruik.

Supersnel gevonden wat ik zocht en besteld

Supersnel gevonden wat ik zocht en besteld

prima, hartstikke duidelijk

je kunt heel wat afzoeken het www, maar je komt het beste uit bij deze website. Duidelijk en snel bestelproces, en hij popt up met de juiste gevraagde referenties (en dus niet met tien banden die uiteindelijk andere kenmerken hebben dan jij had ingetoetst)

Goede filtering zorgt voor snel bekijken.

Geen extra kosten. Goede prijs/kwaliteit. Het is wat het is.

Heldere voorwaarden en overzichtelijke website.

Was opzoek naar de beste winterband. Via de ANWB-bandentesten krijg je daar wat zicht op. De BandenConcurrent doet zijn naam eer aan. De door mij gekozen band heeft een goede prijs en als je gebruikt maakt van het montageaanbod is het met "een alles in een prijs" snel geregeld.

duidelijke website en hulp van Tim geven de doorslag.

op mijn div. vragen snel antwoord. prijzen zijn scherp, maar niet de scherpste. dit is mijn 2e bestelling omdat de 1e snel was met "verse " banden.

Duidelijk en veel aanbod voor scherpe prijzen

Ik heb snel de banden gevonden die ik moest bestellen.

prima en snel geregeld

goed bedrijf

Duidelijk

Al diverse keren banden besteld. Heel tevreden.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.