Goed geregeld

Goede prijs en alles snel geregeld bij een garage in de buurt.

Goede prijs prestatie en flexibele keus voor garage.

Goede prijs, veel keuze en heel handig montage bij een garage naar keuze

Prettig

Alles was duidelijk, snel en prettig. Zeker een aanrader vooral ook qua prijs en kwalitiet.

Prima ervaring

Betrouwbare levering!

kan niet beter.

de autobanden zijn goedkoop.de wepzijd is ook duidelijk en en prijsen goed kan niet beter

snel, overzichtelijk nieuwe banden bestellen !!!

nieuwe banden bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Duidelijke site met alle eigenschappen van de banden aangegeven, zodat de klant een weloverwogen keuze kan maken en goed kan vergelijken! Je kunt vervolgens ook heel makkelijk een garage selecteren waar je de banden kunt laten monteren. Volgende keer, als de nieuwe banden versleten zijn, zeker voor herhaling vatbaar!

Positive

My second purchase from " BandenConcurrent" and planning my next purchase. depending on price. with BandenConcurrent.

beste band gekocht

heerlijk!!! nieuwe All Season banden prijs en merk Michelin zeer goed via Bandencorcurrent incl montage!!! gedegen advies via Tim (Chat)

gewoon goed

even wenne met de levering, omdat het 4 "pakketten" omvatte. maar alles ging heel voorspoedig en duidelijk.

Goede banden voor een scherpe prijs

Nu de banden onder mijn bus zitten kan ik ze goed beoordelen. Weinig rijgeluid, auto rijd beter en goede grip. Ook de montage ging goed. Zeer vriendelijke garage. Zeker aan te bevelen.

Super service ben uitstekend geholpen

Banden waren snel geleverd. Uitstekende service.

Vlotte levering en goede service

Banden zijn vlot en correct geleverd en de montage vond plaats op het afgesproken tijdstip.

Goede ervaringen

Hele goede ervaring

prima en overzichtelijke website

mooie overzichtelijke website en duidelijke omschrijving

Goede banden alleen levering duurde wel lang

Blij

Ik ben wil blij

PrimaLevering, vlot

Prima Service

Duidelijke overzichtelijke no nonsens site.

Goed, duidelijk met alle informatie die ik nodig had om snel tot een goed keuze te komen. Heldere alternatieven, goede technische kenmerken opsomming.

Prettig contact, goede service

Afspraken goed nagekomen, zeer vriendelijk geholpen!

Bandenconcurrent.nl is helder, duidelijk en gebruiksvriendelijk

Gemakkelijke en overzichtelijke manier van zoeken en selecteren zonder allerlei drukke pop-ups of schreeuwende teksten.

Snelle levering banden

De levering van de banden was snel binnen een paar dagen lagen ze al klaar bij een partner Helaas heb ik bijna 2 weken moeten wachten dat de partner tijd had voor de banden erop te zetten Maar de service daarintegen was weer super ik heb de auto de middag voor de afspraak gebracht en was ruim voor sluitingstijd klaar de zelfde dag

Top !

Goede service en snel geleverd ondanks de drukte door het winterweer . Ik ga hier zeker weer bestellen.

Zijn goeie banden

De banden zien er goed uit en prijskwaliteit is ook okee.

Band werd eerder bezorgd dan was gezegt. TOP

top site beste prijs snelle levering

Een goede site duidelijk geen poes pas allerbeste prijs en snel geleverd geeft ook duidelijke informatie over randzaken die erbij horen

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.