Levering volgens bestelling netjes in orde

Prijs goed en snelle levering

Goed en groot aanbod tegen scherpe prijzen en super snelle levering.

Duidelijk, overzichtelijk met scherp geprijsde banden!

De website is duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben alle banden scherp geprijsd en met een degelijk advies. Ik vind het alleen jammer dat ze een algemeen advies hebben. Ik had graag gezien dat je kan filteren op auto en wensen. Sportiever rijgedrag, sneller naar een Michelin of Goodyear of langere ritten of levensduur, de primacy 5. Voor mijn gevoel moet ik toch te veel onderzoek op andere websites doen, om een definitief besluit te kunnen maken, om de juiste band voor mijn auto aan te schaffen.

Top band! goede kwaliteit voor weinig geld

Twee banden besteld en ben zo tevreden dat ik direct nog maar twee besteld heb ook al waren de achterbanden nog niet aan vervanging toe.

Uitstekende prijs-kwaliteit

Gemakkelijk juiste bandenmaten selecteren en overzichtelijk vergelijk tussen verschillende merken.

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goede prijs en bezorgd bij montagepartner

Positief

Het juiste product keurig op tijd geleverd

Al verschillende keren banden besteld en altijd probleemloos afgeleverd .

Top website

Mooie website. Handige zoek tools om de juiste banden te vinden. Ideaal om direct een montage partner te kunnen selecteren, en alles in 1 keer te kunnen betalen. Ook handig om direct een afspraak in te plannen bij zo'n zelf te selecteren montage partner.

Ging allemaal goed

Erg tevreden over de banden

Goed geregeld

Snelle en volgens afspraak levering

Mooie banden voor mooie prijs

Voor het eerst hier banden gekocht en dat beviel goed, ook de afspraak met het montagebedrijf.

Beste site voor bestellen van banden

Snel besteld, scherpe prijs en betalen in delen mogelijk!

Prijs/kwaliteit

Goede merkbanden tegen een betaalbare prijs tov andere bandenleveranciers. Goede ervaringen met Bandenconcurrent.

Heel snel , en goede prijs .. Bedankt

goede sevice

ik werd uitstekend geholpen met de chat pico bello

Duidelijke en dus goede site met zeer goede prijs- kwaliteit verhouding

Na de bestelling werd ik snel geattendeerd op het bijbestellen van nieuwe ventielen ook voor een mooie prijs. Fijn dat BandenConcurent.nl meedenkt.

Snelle levering, goede prijs

Uitstekend, snelle en makkelijke service

Top aanbieder van banden, fijn dat ze zowel nieuwe als demo banden aanbieden. Goede service wat ze aanbieden!

Schandalig: Geen ophaalservice en nu weigeren ze terugbetaling!

Pas op met dit bedrijf! Ik heb nog nooit zo'n ramp ervaring meegemaakt. Ik heb tijdig aangegeven mijn banden te willen retourneren, maar de afgesproken ophaalservice is maandenlang simpelweg niet komen opdagen. Keer op keer werd er beterschap beloofd, maar er kwam nooit een oplossing. Omdat de winkel hun eigen afspraken niet nakwam, heb ik uiteindelijk de banden op eigen initiatief en met veel moeite zelf geretourneerd. Nu de banden weer in hun bezit zijn, weigeren ze doodleuk om mijn geld terug te storten en zijn ze dit ‘vergeten’. Dit grenst aan diefstal. Ze hebben nu zowel de banden als mijn geld. Ik laat het hier niet bij zitten en heb inmiddels juridische stappen ondernomen en melding gemaakt bij de ACM. Bespaar jezelf de ellende en koop je banden bij een partij die wél betrouwbaar is.

Perfect, snel en duidelijk

Ik heb 4 banden besteld. Het ging erg makkelijk. De site spreekt voor zich. Er zijn geen verzendkosten wat ook een bijkomstig voordeel is.

Goed en duidelijk

Snel gregeld

Altijd eenvoudig de juiste banden

Bestel altijd mijn nieuwe banden via bandenconcurrent. Iedere keer weer eenvoudig de juiste band te vinden en te bestellen. Direct geleverd bij mijn garage.

Op de vastgestelde dag ontvamgen

Continetal contact 2 prima

Continental all seasons contact2 besteld Website eenvoudig Prijs redelijk tot goed Levering dik in orde met duidelijke volgmails vd. Status tot de levering. Jammer vd. Extra kosten voor de ventielen. Deze zitten bij de meeste montage bedrijven Incl. Bij de omleg kosten .

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.