Makkelijk bestellen, overzichtelijke website

Makkelijk en duidelijk banden besteld

Héél veel voordeel !

Na veel speurwerk op internet heb ik gekozen voor bandenconcurent. Leverancier met heel gunstige prijzen! Vier banden besteld. Dat was €210,00 voordeliger dan aankoop (inclusief montage) bij Kwikfit! Dus mijn keuze was niet moeilijk.

10 uit 10

Bestel al jaren bij de bandenconcurrent. Altijd goede prijs/kwaliteit banden en voor ieder wat wils. Zeer aanbevolen!

Goed en snel

Niks te klagen!

Uitstekende website

Alles is eenvoudig en goed te vinden bij de bandenconcurrent. Ik kan het van harte aanbevelen!

Goed verzorgd

Snel geleverd en voordelig

snel en courant

Snelle levering en courante banden

Goeie service altijd voordelig

Altijd voordeliger dan andere sites en zaken daarom bestel ik altijd via banden concurent

Snelle afhandeling en goede prijs!

Bestellen van banden verloopt makkelijk en tegen een goede prijs.

Uitstekende deal en professionele service! Ik ben heel tevreden over mijn recente aankoop bij Bandenconcurrent. Ik was op zoek naar kwaliteit banden en kwam hier een fantastische deal tegen: vier Continental demo-banden die zo goed als nieuw zijn. De prijs was echt scherp in vergelijking met nieuwe banden, en de kwaliteit is top. De medewerkers gaven duidelijk en eerlijk advies over de demo-status. Zoekt u kwaliteit voor een goede prijs en professionele service? Dan is dit de plek waar u moet zijn!

Alles volgens afspraak

Goed, snel geleverd en gemonteerd

Scherpe prijzen en transparantie! Top!

Bestelling verliep vlot en je kon meteen een afspraak inplannen bij je plaatselijke garage.

Snel en betrouwbaar

Zelfde kealiteit en band als bij de bandenboer maar veel goedkoper

Prima website, alles makkelijk te vinden

Zo juist All-season banden besteld voor auto van mijn zoon, de site is overzichtelijk en alles dus makkelijk te selecteren. Nu wachten op de levering en dan zelf monteren.

Duidelijk en overzichtelijk

Makkelijke en duidelijke website. Ook een duidelijke uitleg over de labels en omschrijving van de banden. Ook het plannen voor montage is erg makkelijk

Snel en duidelijk mijn banden gevonden!

Ik heb makkelijk en snel mijn nieuwe banden gevonden voor een concurrerende prijs.

Simpel, duidelijk en overzichtelijk!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ GEWELDIG! Gisteren twee banden besteld bij BandenConcurrent.nl voor mijn Audi A3, en wat een topservice! Supersnel geleverd, scherpe prijs en alles liep soepel van begin tot eind. Mijn auto rijdt weer als nieuw! En het mooiste: met deze review maak ik ook nog eens kans om mijn geld terug te winnen. Nou, dat is pas service! Aanrader van de bovenste plank!

Gemakkelijk te vinden wat je moet hebben

Super snel geleverd

Gemakkelijk en goedkoop

Diverse garages gebeld en telkens aanbiedingen die honderden euro's duurder zijn dan deze. Dit gaat gemakkelijk en snel.

Top ervaring

Elke jaar kom ik maar terug goeie service

Ik kom al jaren bij bandenconcurrent. Deskundig advies, snelle levering en goede kwaliteit.

Ruime keuze aan banden met goede prijs en kwaliteit.

Alles volgens afspraak...

prettig en simpel

simpatiek en correct volgens afspraak.

Het is gemakkelijk te bestellen.

Alles prima tot dusver.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.