Snel besteld

Banden nog niet in huis maar ik heb deze banden vaker besteld echt een aanrader voor elke auto goede kwaliteit zeker bestellen

Vertrouwd , Betrouwbaar en Serieus wereld bedrijf

Voor mij de eerste maar zeker noet de laatste keer dat ik banden bestel via jullie !!! Hele duidelijke website ,uitstekende informatie , zeer goede en scherpe foto's en prijzen !! Ik zal jullie zeker aanraden bij familie vrienden en collega's , jullie hebben er zoiezo weer een zeer tevreden klant bij. Dank hiervoor , Vriendelijke groeten , Brian Groeneveld

Duidelijke website en concurrerende prijzen

Zeer duidelijke website en veel keuze. Ik had in een paar minuten mijn keuze gemaakt en kon ook heel makkelijk een montagebedrijf in de buurt vinden en gelijk een afspraak inplannen.

goede kwalitijd en zeer goede sevice. ben zeer te vreden en bestel er oo al jaren.

Banden mooi optijd geleverd

helder bestelproces en lokaal de banden te laten plaatsen

duidelijke website om de banden te zoeken en te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verzenden. Bij een lokaal autobedrijf een afspraak maken om de banden te wisselen, werkt perfect.

Snelle levering, jammer dat we het niet bij de leverancier konden halen daar ik ernaast woon. Maar verder top service

Snel en makkelijk vindbaar op de website

Al snel en eenvoudig gevonden wat ik moest hebben. Ideaal Binnen 5 minuten alles geregeld

Vaker bij jullie besteld. Top bedrijf

Waardeloos

Banden besteld. De partner waar ik naartoe ben gestuurd via Bandenconcurrent is de afspraak niet nagekomen, is niet te bereiken en nooit op de zaak aanwezig. Bandenconcurrent doet hier niets mee. Ik kan de order annuleren, maar moet dan wel €35 betalen voor het terugsturen van de banden! Vooralsnog geen nieuwe banden en mijn geld niet terug. Wat een gedoe

Geweldige Service & Prijs

De goedkoopste prijs voor banden online gevonden bij bandenconcurrent. alles fijn verlopen

Makkelijke website, scherpe prijzen

Banden waren op tijd en ondanks dat ik zelf de afspraak was vergeten op de afgesproken dag hebben ze dat de volgende dag super opgelost voor mij..

Goed snel geregeld en fijne monteur

Voor de 2de keer hier besteld. Helemaal top.

Altijd goede banden snel en voordelig geleverd

Altijd zeer tevreden over de bandenconcurrent. Ruime keus, snel geleverd, goede prijs.

Recente DOT banden tegen en nette prijs

Onlangs 4 Hankook banden besteld, levering iets langer dan verwacht, echter banden hebben een recente DOT van 4225 zoals ik graag wilde. Banden zijn erg stil en rijden top!

Klein maar fijn

Super bedrijf, accuraat en hebben verstand van zaken.

Snel en gemakkelijk

Snel, gemakkelijk, goede communicatie met de garage. Enige vervelende vind ik de upsell mailtjes dus daarom 9

Zeer tevreden en snelle levering!

Ik verwachtte niet dat mijn banden zo snel geleverd zouden worden! Zeer tevreden - ze kunnen alleen beter verpakt worden dan in folie gedraaid. Dat lag er half af bij de bezorging en beschermd ook niet goed tegen vervoer.

Good price, good customer service

Best price, much cheaper than the garage. This was my second time ordering tires from this website. Fast response from the customer service via whatsapp.

Uitstekend!

Echt specialisten, professionele webwinkel en super help service.

Snelle levering en een mail voor extra ventielen helemaal top

Snelle levering, duidelijke website Na bestelling mail terug voor nog eventueel de ventielen met korting als extra service, top

Zeer te vreden met de banden

Ik ben zeer te vreden met de banden echter de levering duurde lang en was niet goed inzichtelijk door GLS.

Snel, accuraat en goed advies

Wij hebben totaal geen kennis van autobanden maar dat maakt bij jullie niet uit. Enorme informatie en vergelijking mogelijk, echt top. Bestelling en betaling gewoon soepel. Blij verrast vervolgens met de razendsnelle levering. Oh voor ik het vergeet, prettig ook dat jullie doorverwijzen naar de montage.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.