Goed,zoals afgesproken

Zoals afgesproken,is het gegaan.top

Super snel geleverd en gemonteerd

Echt een aanrader

Top geregeld

Van A tot Z helemaal TOP geregeld !!

top geregld

top

Snelle levering en betaalbare banden

Snelle levering. Betaalbare banden. Tip: betere communicatie mbt levering.

Snelle service en levering.

Goede en snelle levertijden van de banden. Alleen jammer dat ik de banden niet in een zending kreeg.

Nette service en snel geholpen

Nette service en snel geholpen

Goede duidelijke site

Snel en tegen scherpe prijs mijn banden uit kunnen kiezen Top

goede service

De gekochte zomerbanden gaan in april onder de auto, op dit moment zitten er winterbanden onder. Dus nog geen ervaring met de zomerbanden.

goed geholpen dankzij uitstekende service

Zeer tevreden over mijn ervaring! Het bestellen van de banden ging snel en eenvoudig via de website. Wat ik echt ideaal vind, is dat de banden automatisch worden afgeleverd bij een aangesloten autogarage waar ze direct gemonteerd kunnen worden. Dit bespaart mij niet alleen veel tijd, maar ook gedoe én kosten. Zeker een aanrader!

Supersnel de juiste EV-band gevonden, bestellen was letterlijk een fluitje van een cent

Wat een verademing om eens zonder gedoe autobanden te bestellen. De website van Bandenconcurrent werkt intuïtief en duidelijk, waardoor je in een paar stappen precies ziet welke banden geschikt zijn voor jouw auto, in mijn geval een elektrische auto. Het advies rondom EV-banden vond ik echt een pluspunt. Je merkt dat ze begrijpen dat een elektrische auto andere eisen stelt aan banden zoals gewicht, geluid en slijtage. Het bestelproces zelf was verrassend eenvoudig en overzichtelijk. Geen overbodige stappen, gewoon snel kiezen, bestellen en klaar. Ook de informatie over specificaties en alternatieven helpt om een weloverwogen keuze te maken. Kortom, een soepele ervaring van begin tot eind, met nuttig advies dat echt aansluit bij de praktijk van elektrisch rijden. Zeker een aanrader als je zonder stress de juiste banden wilt regelen.

Met alle gemak van de wereld banden besteld en af laten leveren bij een garage waarmee ze afspraken bebben vwb de montage. Mooier en makkelijker kunnen ze het niet maken. Echt een aanrader

Ik had al banden bij mijn groothandel besteld en vond ze voor 50 euro goedkoper bij dit bedrijf

Snel en goedkoop!

Ik zoek altijd de goedkoopste A-merk banden, en kom altijd weer bij Bandenconcurrent uit. Altijd top zoeken, snel leveren en keigoede prijs. Dat schept een band.

Altijd voordelig en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met BandenConcurent.nl diverse banden besteld en altijd correcte en snelle levering. zeer tevreden!

Goede prijs en snelle levering

Snel geleverd, concurrerende prijzen

Overzichtelijk

Bij BandenConcurrent kun je op een overzichtelijke website de juiste banden bestellen voor je auto

Fantastisch en snel

Prima service volgende keer graag niet mijn wieldop weer vergeten terug te plaatsen ;-) Gelukkig lag hij daar nog.

Ideaal systeem heel blij mee

Vind dit een hele prettige manier van spullen materialen aanteschaffen kopen.

Alles volgens afspraak

Banden besteld en geleverd bij montagebedrijf volgens afspraak

Super snelle bestelling.

Dit is mijn 1ste ervaring met jullie ondanks de bestelde items nog niet te hebben ontvangen nu al tevreden!

Keurig

Banden volgens afspraak geleverd. Banden volgens afspraak gewisseld,tevens goede service en spontane eigenaar. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan. Banden pas verwisseld en voelen goed aan.

Dit scheelt me een partij geld, heel blij mee! 1/3 vergeleken met grotere garage. En top dat je ook andere garages op deze manier werk geeft

Supper

Makelijk bestellen

Transparant, snel en steeds weer goed

Al voor de derde keer banden besteld en laten monteren bij een montagepartner, steeds weer een succes. Goede prijs, goede service, snel en transparant.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.