Laden reviews...
4.843 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de snelle levering en het duidelijke bestelproces. De website is overzichtelijk en de prijzen zijn scherp. Ervaring met bandenconcurrent laat zien dat er veel keuze is en montagepartners goed bereikbaar zijn. De algemene indruk is positief en klanten keren terug.
Altijd de juiste bandenmaat op voorraad, enorme keuze in het A-segment, Scherpe prijzen en nieuwe banden met een goede jonge DOT. Met BandenConcurrent weet ik dat ik weer jaren vooruit kan, TOP. Met vriendelijke groeten Stijn .
stijn ververs
Asten
Had verkeerde maat besteld, kon gelijk annuleren en volgende werkdag geld weer op de rekening, snelle service.
Neil
Ederveen
Gemakkelijk te kiezen uit verschillende banden en garages die ze monteren. Zeer goede prijs en duidelijke klantenserice. Erg fijn
R
Twello
Fijn Bedrijf alles staat duidelijk aan gegeven en wordt goed geholpen als je iets vraag zeker een aanrader
R
Denbosch
De website is heel duidelijk en voor iedereen makkelijk te gebruiken. het was zo gepiept en de keuze uit banden is echt uitstekend. Zeer tevreden!
Bart
Lelystad
Betrouwbaarheid
Henk bouma
Utrecht
Goede webshop, duidelijke customer journey. Website werkt snel, en kon alles goed vinden. Na slechte ervaring elders heb ik veel vertrouwen in de bandenconcurrent. Alvast bedankt voorde goede service!
Koen
Soesterberg
Levan Tsutskhashvili
Alkmaar
Wat een fijne website is de Bandenconcurrent! Ik was eerlijk gezegd positief verrast door hoe makkelijk je de juiste banden vindt. Even je maat selecteren en je krijgt direct een duidelijk overzicht. Wat ik vooral handig vind, is dat je niet alleen naar de prijs kijkt: je ziet meteen de nieuwprijs, outletbanden én de DOT-code. Daardoor weet je precies wat je koopt en kun je een goede keuze maken. Geen eindeloos zoeken of ingewikkeld gedoe, maar gewoon overzichtelijk, transparant en gebruiksvriendelijk. Mijn conclusie: een fenomenale website voor iedereen die nieuwe of demo banden zoekt. Makkelijk kiezen, duidelijk vergelijken en met een goed gevoel bestellen. En als ik er dan ook nog een set nieuwe banden mee kan winnen… dan is dat natuurlijk helemaal mooi meegenomen!
Daphne Swarttouw
Geervliet
Snel en goedkoop banden gevonden voor mijn autos ideaal
Toufik
Manoj Kalicharan
1324 LN Almere
mohammad hadi tabeshfaraz
Deventer
Bestellen ging makkelijk. Afrekenen kon achteraf. Super.
Jan
Velserbroek
Makkelijke site om banden te kopen. Zowel via bandenmaat als kenteken makkelijk te vinden. Prijs is daarnaast ook goed. Verder is het inplannen bij een partner om de banden te verwisselen ook makkelijk.
Martijn de Smit
Zwolle
Goede prijs en veel servicepartners waar je de banden kan laten monteren.
Ruud
Rhenen
Prima voorlichting, eerder banden besteld en netjes afgeleverd. Duidelijke website ook die makkelijk en snel de juiste band die jij wilt op je scherm tovert.
Jan
Hengelo
Super goed gegaan maar nog nooit het bedrag teruggevonden ik best heel vaak banden bij jullie gr Alex van den elzen
Alex
Vinkel
Makkelijk en betrouwbaar en zeer veel keuze.
Bert
Nuenen
Snel geregeld, prima website. Makkelijk in alles re vinden en fijn dat je ook gelijk een partner kan vinden om de banden te monteren.
Francien
Wijchen
Makkelijke site, optie om te laten monteren is mogelijk. Verder een grote keuze aan banden.
Toon
Linne
Alles klopte,dat is tegenwoordig al heel wat.
Ton
Spijkenisse
Super netjes geholpen
Henk
Gouda
Donderdag de banden besteld en een afspraak gemaakt voor woensdag. Het kon zelfs nog eerder..! Maar ik was woensdag precies op tijd en de garage stond voor me klaar. Een kleine half uur later en een kop koffie lagen de banden eronder. Top!
Jan Willem
Veenendaal
BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.
Luchthavenweg 81
5657EA Eindhoven