Het ging lekker vlot

Ik heb nog nooit banden besteld, maar nu moest ik een specifiek type hebben voor een import process. Band gevonden, maat ingevuld en levering met een dag of 4 a 5. Scheelt weer een hoop extra kopzorgen.

Werkt super handig

Alles netjes geleverd. Prima op tijd. Service bij de garage was ook top.

Wordt netjes geleverd tevreden

Ik koop bijna altijd mijn banden bij jullie ik zou graag wat meer kortingen willen krijgen

Tevreden

Goede service bij Fix

Prijs/kwaliteit verhouding!

De juiste banden met oem codering voor de scherpste prijs en levertijd.

Bij problemen onbereikbaar - Blijf hier weg is mijn advies.

Twee banden (dure Pirelli's) besteld (werden redelijk op tijd geleverd) en die zijn beide afgekeurd door het montagebedrijf i.v.m. veel te grote afwijking. Ter plekke herhaaldelijk Bandenconcurrent gebeld, telefoon wordt door dit bedrijf nooit opgenomen. Dus gelijk email gestuurd met vraag om snel contact op te nemen, geen antwoord. Ook direct melding gemaakt via ChatBot op de site, geautomatiseerd ticket# gekregen, mail er achteraan gestuurd met foto's van de Roadforce uitslag na een dag, weer geen enkele reactie. De dag daarna eindelijk een weinig behulpzame mail of we geprobeerd hadden de banden te draaien t.o.v. de velg en dat het opgelost gaat worden. De heren van de montagepartner zijn er een vol uur mee bezig geweest, met twee man. Daar ligt het niet aan dus. Inmiddels is er een week voorbij met als reactie allen de ene mail waar ik niets aan heb en die ook de vragen niet beantwoord die ik gesteld heb. Bij problemen moet je toch als bedrijf bereikbaar zijn, in ieder geval binnen een dag reageren en de zaak oppakken. De montagepartner zit nu met de banden in hun maag waar ze niet op zitten te wachten, dus een afhaalafspraak is ook dringend nodig. Maar als je de BandenConcurrent volstrekt niet kan bereiken en mails worden niet beantwoord, wordt het lastig. Vrees dat ik ruim 800 euro kan afschrijven door dit bedrijf. Mijn advies, ga elders heen voor je banden. Mocht ik wel van ze horen en het wordt rechtgezet dan meld ik me hier weer.

Overzichtelijke site

Geen gedoe, aanrader!

Snel, duidelijk!

Al eerder bij jullie besteld zeer tevreden

Duidelijke site en makkelijk te bestellen zeer tevreden en een snelle levering. Zou zo weer bij jullie bestellen. Raden het anderen ook aan

Goede service en producten en snelle levering

Goed geregeld

Goed en top geregeld

Zeer prettig geholpen door Tim

Deze digibeet is door Tim met veel geduld door het aankoopproces geloodst

Prima ervaring, ook goed geholpen via digitale assistent op de website

Iets duurder dan gemiddeld maar wel goede recensies. Banden moeten nog geleverd worden, maar snelle levering beloofd.

Super efficient

Heel makkelijk om de juiste band te vinden en te kopen -inclusief vinden van de beste lokaal montage bedrijf.

Ervaring telt

Dit is de tweede keer dat ik via bandenconcurrent een bestelling doe! Het gemak en waarmee de je banden besteld en een locatie kunt zoeken bij een van de garagehouders is super makkelijk. Dit is waarom ik bandenconcurrent aanbeveel.

Geweldige banden.goed profiel.mooie prijs en snel geleverd.en meegedacht om er gelijk nieuwe ventielen bij te nemen

Snel en overzichtelijk

Het is heel gemakkelijk om banden te vinden tegen een goedkoop tarief en het bestellen is een fluitje van een ventiel. Ik ben tevreden over de bandenconcurrent.nl.

Erg handig om het allemaal online te regelen

Erg handig om het allemaal online te regelen. Bij de montagepartner kon ik snel terecht. Erg prettig en ook een goede kwaliteit prijs verhouding bij bandenconcurrent. Zeker ook bij de tweede auto er gebruik van maken!!

Beter bestaat niet

Complete set nieuwste Pirelli allseason banden besteld tegen zeer scherpe prijs. Snel geleverd en keurig op de hoogte gehouden van het gehele proces tot aan de levering aan toe. Ook een fantastische montage partner dicht bij huis die alles vakkundig heeft gemonteerd en enorm vriendelijk was. AANRADER

Top band voor een scherpe prijs

Snelle levering en goede band

Snell en correcte service

Erg goede prijs en makkelijk een servicepunt te regelen. Aanrader!

Zeer eenvoudig, top

Makkelijke selectie van de banden, makkelijk vergelijken en eenvoudig een montagepartner kiezen.

Super goed

Snelle levering past goed

Gewoon top

Snel geleverd, banden zijn gewoon 99.9% nieuw!

Voor het eerst dat ik hier heb besteld snel geleverd en een goede prijs

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.