top ervaring

Alles is top!

Bestellen ging heel soepel

Heel prettige website: duidelijk en concurrende prijzen. Fijn ook dat je online direct een afspraak kunt maken. Tot nog toe zeer tevreden.

Snel en gemakkelijk besteld.

Soepel, snel en het voelt vertrouwd!

Snelle levering en top website

Op de website kun je goed je bandenkeuze maken.

Makkelijk zoeken.

Het is goed zoeken en vele merken die goedkoper zijn dan bij een Kwikfit of anderen.

heel gemakkelijk

ideaal dat je banden bij de garage wordt afgeleverd. Gelijk via de website een afspraak bij de garage kan inplannen en dat je de banden en montage in 1 keer kan betalen.

Goeie website, goeie prijzen

Goeie prijzen, de juiste merken, snelle levertijd aan huis of garage. Perfect.

Prima beselsite

Snel overzichtelijk

Vlotte levering en goede prijs

Twee keer al besteld en alles vlot geleverd tegen scherpe prijzen

Banden altijd scherp geprijsd. Keuze uit genoeg merken en de uitleg per band is goed beschreven.

gewoon goed

makkelijk en overzichtelijke site. ook makkelijk is dat ze al een eventuele monteer gelegenheid er bij vermelden en ook makkelijk is dat ze een planmogelijk erin verwerkt hebben met de prijzen erbij. ik vind het makkelijk

Ik kon makkelijk de nodige banden vinden en bestellen. Super gemakkelijk.

Snelle complete service

Alles wat makkelijk en snel te vinden en te bestellen. Genoeg opties voor ieder budget. Ook genoeg service opties in de buurt en zorgvuldig geselecteerd.

Duidelijk en goede aankoop

Zeer duidelijke info en snelle afhandeling

weer een prima ervaring bij de bandenconcurrent

Bestellen is simpele en koppelen aan de montage bij een garage in de buurt gaat vlotjes.

Snel de juiste band.......

Makkelijk om de juiste band te bestellen en meteen een partner te vinden om de banden te plaatsen..... Je kan meteen een afspraak inplannen. Hoe mooi kun je het hebben! Fam. Ger veld

even afwachten maar tot nu gaat hyet alles vanzelf op deze site.

heb volgende week pas de afspraak dus is even afwachten maar ziet er veel belovend uit

Prima prijs kwaliteit

Goede suggestie op de site voor een goedkopere band dan die ik had geselecteerd. Montage partner was een prima keuze

GOUD

Goede banden. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Veel keus. Snelle levering.. AANRADER

overzichtelijk

Overzichtelijke site door keuzemenu, kon zo mijn meest ideale banden vinden. Direct besteld tegen een scherpe prijs en nu wachten op levering.

werk perfect en zo klaar

Ik heb al vaker bij banden concurrent gekocht ik ben tevreden ik kon nu niet een geschikte banden partner vinden dus dat ga ik zelf regelen.

Overzichtelijke site en snelle levering

Prima overzichtelijke site,

Deze website werkt heel gemakkelijk. Je kiest je band, plant een afspraak bij je dichtsbijzijnde adres en rekent af. Eenvoudiger kan niet. Echte aanrader!

Simpel gevonden en besteld

Goede prijzen, overzichtelijk, en je kan ook kiezen voor de wat oudere band in de uitverkoop als je dat zou willen. Niet gedaan voor mijn winterbandjes. Gelijk 4 besteld omdat de prijs reuze meevalt, en af laten sturen naar een garage in de buurt, geen gesleep en gedoe met de banden.

Fijne overzichtelijke site

De site is overzichtelijk en je zie meteen welke banden je eigenlijks wel en niet wilt door het gemakkelijke overzichtje per band

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.