Jaa dat was sneller bezorgd dan verwacht. En goed afgeleverd,op een goede plek.

super

super snel geregeld alles super service

Top levering en banden

Top levering en nieuwe banden!

Geen gedoe

Banden zijn optijd geleverd inclusief de ventielen alles optijd geleverd

Tevreden

Alleen u moet niet met email spammen. Met zoiets van " u heeft banden in uw winkelwagen doe snel anders uitverkocht" Terwijl banden heb ik al gekocht en in mijn winkelwagen was niks meer.

Zeer goede service

Zeer goede service en kwaliteit

Gelijk alles goed geregeld

Echt een prima shopervaring, dank!

KOOP hier NIET!!!

9,4 beoordeling? Misleidend Nieuwe banden besteld → gebruikte banden geleverd Meerdere keren gemaild → geen oplossing Eerst zeggen ze: “niet meer te koop” Paar dagen later: “wel te koop maar andere specificatie” (exact dezelfde banden) Ondertussen staan ze gewoon op de site → nu duurder Bellen? Onmogelijk → alleen een bandje “te druk” Al een week bezig → nog steeds geen oplossing Bedrijf komt afspraken niet na Wacht op mijn geld terug Gebruikte banden liggen hier nog

Stuk goedkoper dan elders en snel geregeld!

Stuk goedkopere banden en heel makkelijk een montagepartner in de buurt te vinden! Top service.

vlotte transactie en service

Wordt direct geleverd bij mijn garagehoudern, AutoWenters in Winterswijk een perfecte zaak die oog hebben voor auto's

Lekker makkelijk

door je wensen te filteren vind je de beste banden die bij je passen. een kind kan de was doen zoals ze zeggen

Super makkelijk!!!

De keuze is reuze!! Ben blij met de keuzes die er geboden worden. Vooral de keuze meteen bij garage naar keuze voor het monteren.

Soepel en snel

De prijs is prima. Goede mogelijkheden om banden te vergelijken en te kiezen. Snelle levering. Heel fijn dat ik een montagepartner kon vinden op loopafstand.

Altijd juiste prijs, en kwaliteit

Dit is zo nu de 4x dat ik hier mijn banden bestel, je hoeft eigenlijk nergens anders te kijken, zoals zijn naam ook vind je nergens goedkoper.

Altijd goed!

Makkelijk bestellen zonder veel gedoe. Goede prijzen en snelle levering.

Handig en snel geregeld

Handige en snelle keuze, ook uit montagegarage! Fijne service op deze manier! Wel apart dat de prijs die op de plattegrond staat, soms anders is dan de uiteindelijke prijs die je betaalt voor de jou bestelde bandenmaat. Klein verbeterpuntje

Mooi prijs!

1e keer besteld 4 banden voor prikkie

Betrouwbare leverancier

Product is exact wat het mket zijn.

De bestelling verloopt eenvoudig

De banden eenvoudig besteld via de website. Ook de afspraak met het montagepunt is meegenomen.

Makkelijk besteld, makkelijk gepland

Easy Peasy om het via bandenconcurent te regelen. Toppers

Altijd goede prijs kwaliteid

Al meerdere keren bij jullie banden besteld en altijd goed en tevrede..

Scherpe prijs, duidelijke website

Fijne ervaring

Overzichtelijke website, duidelijke en eerlijke informatie per band.

Makkelijk te bestellen goede prijs

Eenvoudig en tegen goede prijs te bestellen. Kan bij montagebedrijf afgeleverd worden.

perfect

geen gezeur, altijd goed en binnen de gestelde tijd bezorgd. website is erg toegankelijk en spullen makkelijk te vinden.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.