Fast delivery , good prices and verybeasy ordering

Inhad a very good experience with Bandenconcurrent, I would definetly order again and recomand.

Geweldig tenminste je eigen banden zoeken en niet niet van we hebben alleen deze waar je de hoofdprijs voor betaald

Makkelijk

Snel en makkelijk bestellen

Simpele straight to the point site

Goede prijs, duidelijk in wat je zoekt.

Makkelijk te bestellen.

Jammer dat er geen korting op de banden zit zelfs niet met blackfriday!

Goede banden voor een goede prijs

Is te kort (2 dagen)

zeer tevreden

prima banden

Comfort afspraak

Duielijke website en betrouwbare leverancier

Al vaker banden besteld. Levering op tijd, nooit problemen en.... voor een goede prijs.

Goede band uitzoeken

Open en duidelijke omschrijving, goede prijs/band

Duidelijk zakelijk

Goede website Vragen worden goed beantwoord Eerdere leveringen verliepen vlekkeloos Banden zijn nieuw, hooguit één jaar oud (DOT) Alle merken zijn aanwezig

Super duidelijke site!

Ik was zoekende naar de juiste banden voor op mijn auto, de mogelijke filters op de website zijn erg duidelijk. In NO TIME gevonden wat ik zocht.

Keurige levering zoals het hoort

Ja kan niet anders zeggen, conform verwachting geleverd. Banden zitten er inmiddels onder.

Gewoon Goed,prijs afhandeling alles

Goede prijs , ging even mis met verzenden en de mail, alles perfect opgelost door de bandenconcurrent . Dank jullie wel en de volgende keer bestel ik zeker weer

Snel, betrouwbaar en precies wat ik zocht!

Het begon met het zoeken naar de juiste banden, en dankzij de overzichtelijke website was dat een fluitje van een cent. Geen overbodige poespas, gewoon duidelijke info en eerlijke prijzen. Binnen enkele klikken had ik mijn keuze gemaakt en de bestelling geplaatst. De levering is altijd razendsnel en precies zoals beloofd. Kortom: een top ervaring die laat zien dat gemak en kwaliteit prima samen kunnen gaan!

Prima website!

Goede website met overzichtelijke presentatie. Levert op huisadres.

Goede banden en snel geleverd

Goede prijs verhouding en snel geleverd ! Echte aanrader voor je banden

Goede website

Makkelijk en overzichtelijk.

Ik bestel al een aantal jaren mijn banden bij BandenConcurrent.nl. De website is overzichtelijk met heldere toelichtingen. Voor zover ik kan beoordelen zijn alle relevante merken vertegenwoordigd in het assortiment.

Gemakkelijke bestelling!

De site was duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben daarnaast concurrerende prijzen.

top

alles keurig geregeld door alle partijen.

Snel , Duidelijk en Scherp geprijsd

Zeer duidelijke website , en overzichtelijk en heel gebruiksvriendelijk.

Geweldige site

Zoeken invullen en betalen super gemakkelijk.

Al vaker besteld

Fijne site, goed overzichtelijk. Alles helder, handig met zoeken. Nooit de verkeerde band bij bandenconcurrent. Veel merken en types dus keuze genoeg. Tevens ook wel eens interessante acties. Zonder acties zijn de prijzen alsnog prima vergeleken anderen. Voor nu gekozen voor de continental wintercontact ts 870 een van de beste uit de test voor mijn maat.

Goed!

Bestellen gaat gemakkelijk. Over de levering kan ik nog niets zeggen, aangezien deze review geschreven is net na de betaling.

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.