Goed helpende volte bestelling

Word goed geholpen en alles word goed aangegeven.

Makkelijke bestelling en duidelijke info!

De bestelling verliep heel gemakkelijk en de optie om naar een garage te bezorgen is ook heel prettig.

Ik heb ervoor gekozen om mijn banden bij banden concurrent te bestellen vanwege de combinatie van scherpe prijzen,duidelijke informatie en het gebruiksvriendelijke bestelproces. De website was overzichtelijk en het aanbod aan banden zeer uitgebreid, waardoor ik snel de juiste banden voor mijn auto kon vinden. Daarnaast gaf de prijsvergelijking met andere aanbieders mij het vertrouwen dat ik bij banden concurrent de beste deal kreeg. De snelle levering en de mogelijkheid om zelf een montage partner te kiezen in de buurt waren voor mij extra pluspunten. Kortom: prijs gemak en service waren doorslaggevend in mijn keuze.

Super snel en correct.

Heb hier al regelmatig banden besteld, altijd op tijd en contact via mail of je niks vergeten bent . Top bedrijf/site

Website Prima

Alle instellingen zijn makkelijk te selecteren. Ik miste even de reviews over betreffende band die ik geselecteerd had maar die had ik elders al wel gevonden. Bestellen uiteindelijk ook eenvoudig

Gemakkelijk zoeken en vinden van banden

Je kunt gemakkelijk je weg vinden om de juiste banden te vinden. Nadeel is dat wel altijd de goedkoopste banden maar voren komen en dat niet altijd de gewenste bandenmaat is

makkelijk en goedkoop

Het aanbod is reuze! Wel lastig navigeren op de website. Heb mijn banden gevonden via een andere vergelijker, maar de prijs is onverslaanbaar. Ook zeer fijn dat je gewoon een monteur kan selecteren en de prijzen kan zien van tevoren.

Fantastische service

Ik heb vaker besteld en leveren top banden, ook snel!

Veel keuze en gemakkelijk

De prijzen zijn erg goed, er zijn veel alternatieven. Hopelijk is de levering ook snel :)

Via de zoekmachine kom ik op Bandenconcurrent bij de juiste band

Ik zocht wat meer informatie over een band gericht op een elektrische auto, perfect gevonden

Helemaal prima

De beste merken en goeie kwaliteit

Supersnel en éénvoudig geregeld tegen een prima prijs!

Het was heel snel, makkelijk en goed geregeld tegen een prima prijs!

Scherpe prijs en montagepunt in de buurt

Ik wist welke band ik wilde en zocht op prijs. Kwam hier terecht en was verrast door de heldere, gebruiksvriendelijke site en de keuze uit zelfs twee montagepunten in de buurt.

De goedkoopste kwaliteitsbanden

Wordt snel geleverd in vergelijking tot andere bedrijven

Overzichtelijk, scherp geprijsd en levert elke keer conform belofte!

Eenvoudig bestellen, een aanrader

Eenvoudig bestellen voor scherpe prijs

Duidelijke site en zeer concurrerende prijzen

Duidelijk uitleg op de site over de specificaties van de banden.

Perfect en makkelijk geregeld!

Wederom bij bandenconcurrent 4 nieuwe banden aangeschaft. Duidelijke en overzichtelijke site. Kunt handig banden vergelijken welke beste aan je eisen voldoen. Prijs is zeer goed, kan veel in je portemonnee schelen. Ook heb gemak van een montage partner is een uitkomst. Hoeft zelf niet meer te gaan zoeken,gemak dient de mens. Bedankt voor de top service! En tot de volgende keer Vr groetjes Fam vd Kerkhof, Helmond

4 nieuwe bandjes besteld, thuis afgeleverd. Wel zelf gemonteerd. Prima service, goede prijs. Top! Erg blij mee

Heb al langer ervaring met bandenconcurrent. Ze zijn snel en efficient en zijn qua prijs goedkoop. De methode van kopen en afleveren bij en partner die ze monteert werkt erg goed

Altijd iedere band op voorraad

Altijd iedere band op voorraad en snel geleverd.!

Snel goed gratis verzending

Eerder besteld altijd nette prijzen en goede levering

Prima website

Snel bestellen, duidelijke en eenvoudige site

Goede website

Goede duidelijke website

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.