Banden waren er snel. Montage verliep ook vlot.

4 werkdagen van bestelling tot aflevering, helemaal goed! Prima continental banden in de juiste maat en uitvoering. Scherp geprijsd. Dank!

prima met snelle levering

Snelle levering en goede service.

Ik ben tevreden over Bandenconcurrent. De bestelling ging makkelijk, de banden werden snel geleverd en de prijs was goed. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Duidelijk site en zowaar een Robot chat die werkt

Super idiaal en goed koop

Terwijl je bij een garage het dubbele kwijt bent voor een auto band heb ik voor dezelfde prijs twee banden. En voor mij zijn ze net zo goed

Fast servis

Absolutely superfast service, satisfaction on maximum level

Snelle en correcte levering

Correcte levering van de bestelde banden. Overzichtelijke site.

Gewoon goed

Als prima ervaren.

Goede snelle service

Goed en snel

Goed en snel

Gewoon super

Goed geregeld Makkelijk te bestellen Maat goed en Makkelijk te vinden

Prima product voor prima bedrag

Prima banden. Betaalbaar en snelle levering

X

X

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel geleverd

Goeie prijs en snel leveringen

Banden waren snel bij de monteur geleverd. Stuk goedkoper dan alle andere garages die ik had gebeld. Precies de bande. Die ik wou en ook nog een met een productie code van maar een paar weken ipv jaren.

Zeer slecht service

Bestelling duurt te lang. Gebrekkige informatie. Bezorger zegt Bestelling in depot te hebben in Utrecht. Maar ze kunnen niet aangeven wanneer ze de banden kunnen leveren omdat de banden in buitenland zijn. Aan de telefoon krijg je medewerkers die niet kunnen luisteren en geen oplossingen bieden. Waardeloos bedrijf en service.

zeer goed

3 jaar zelfde banden gekocht en ık ben zeer bl ilk j

Geweldige integratie

Banden bestellen in 2026 voelt eindelijk zoals het hoort. Online je banden uitzoeken, zelf kiezen waar je ze laat monteren en klaar. Geen gedoe, geen tussenpersonen die je het gevoel geven dat je een gunst vraagt. Auto Maas als montagelocatie gekozen en binnen 20 minuten een WhatsApp van de vakgarage: bevestiging, planning, alles helder geregeld. Geen bellen, geen mailen, geen "we komen er op terug". Gewoon direct duidelijkheid. Dit is vanaf nu mijn standaard aanpak. Terug naar de oude manier met wissel banden, vaste afspraken etc...? Vergeet het.

Uitgebreide keuze tegen scherpe prijzen

De keuze uit banden is enorm. Ook de band van mijn keuze zat er tussen. Website is overzichtelijk en je wordt eenvoudig door de te nemen stappen geleid.

Snelle levering!

Ik heb al een x eerder banden besteld was een snelle levering!

Beetje jammer

Gisteren banden in mijn winkelwagen op de site gezet, wil ik vandaag afrekenen, plotseling een prijsverhoging. Beetje jammer maar heb ze wel gekocht.

Heel erg makkelijk besteld.

Snel geleverd, prima banden

Banden vorige keer snel geleverd, en vakkundig gemonteert door lokale vakgarage van Zandvoort. Vandaar terugkerende klant.

prima service

ervaar de service en gemak als heel prettig

Luchthavenweg 81

5657EA Eindhoven

+31 40 747 0194

Over BandenConcurrent.nl

BandenConcurrent.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van autobanden en velgen. Het assortiment omvat een breed scala aan zomer-, winter- en all-season banden van gerenommeerde merken, evenals bijpassende velgen en accessoires. BandenConcurrent.nl richt zich op het bieden van scherpe prijzen, snelle levering en deskundig advies, en maakt het klanten gemakkelijk om de juiste banden te vinden die passen bij hun voertuig en rijstijl.