Filtre

Efficiënt

Reageren snel op problemen en geven direct geld terug bij niet leveren van ventielen

Prettig om zaken mee te doen

Goede levering van banden en service

Zeer tevreden.

Levering op tijd zoals beloofd

Makkelijk te bestellen en levering was op tijd volgens de aankondiging

Makkelijk bestellen snel.geleverd

Snel geleverd voor een hele goede prijs. Duidelijkheid over de kwaliteit van de banden.

Word snel geholpen Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Goede prijzen.

Helemaal top!

Bestellen bij BandenConcurrent⁠ ging super soepel. Website is duidelijk, betalen was zo geregeld en de banden werden sneller geleverd dan verwacht. Gewoon goede service zonder gedoe

Makkelijk bestellen

Goede begeleiding internet voor het kiezen va de juiste band en montage tijd. De montage moet ik verder nog ervaren

Uitstekende service, scherpe prijzen en een snelle levering.

Mijn bestelling was eenvoudig te plaatsen via de overzichtelijke website. De banden werden snel geleverd en waren precies zoals beschreven. Daarnaast was de prijs erg aantrekkelijk vergeleken met andere aanbieders. Alles verliep soepel en daarom ben ik zeer tevreden over mijn aankoop bij BandenConcurrent

Goede ervaring

Het was beter geweest als alle 4 banden op dezelfde dag waren geleverd.

Een goede service tegen een lage prijs.

Ik had 2 banden nodig en de online bestelling was snel gedaan. Helaas had DPD een foutje gemaakt waardoor onduidelijk was waar de banden waren afgeleverd. Dankzij de hulp van de BandenConcurrent werd dit probleem snel verholpen en konden de banden onder de auto worden gezet. Ook de garage waar dit gebeurde heeft goed werk geleverd. Ik raad daarom de BandenConcurrent van harte aan.

Gemakkelijk bestellen

Word duidelijk gevraagd of er verzekering of ventielen bij moet

snel en voordelig

veel andere sites vergeleken, maar Bandenconcurrent heeft een fijne handige site om goed te kunnen vergelijken en ook goede aanbiedingen

De banden werden alleen te laat geleverd waardoor we de montage een paar dagen moesten verzetten.

Slechte communicatie en geen levering

Zeer teleurgesteld in Bandenconcurrent. Op 2 juni een bestelling geplaatst, maar tot op heden nog niets ontvangen. Meerdere keren contact gezocht via e-mail en telefoon, maar ik heb geen enkele reactie gekregen. Het grootste probleem is niet alleen de vertraging, maar vooral het volledig ontbreken van communicatie en klantenservice. Klanten worden totaal niet geïnformeerd of geholpen. Dit is voor mij geen professionele manier van werken. Ik kan dit bedrijf op basis van mijn ervaring niet aanbevelen.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen en naar je garage leveren. Ook meteen duidelijk dat je bijvoorbeeld ventielen kan bestellen.

Goede prijs, makkelijk afgesproken en snel geregeld

Op de website banden gevonden voor een goede prijs inclusief montage, waarvoor ook een afspraak is ingepland. Netjes en snel gemonteerd. Supermakkelijk, goede service

Alles prima geregeld

Goede kwaliteit

Overzichtelijke site

Fijne site, genoeg keus.

Prima Service

Uitstekende service. Prima montage en professionele afwikkeling

top webshop

precies zoals de beschrijving goed geleverd en optijds dikke 10 en aanrader als je banden nodig hebt

Fijne banden voor een goede prijs

Wel in twee zendingen een daglater had ik de laatste twee banden

Ik ben tevreden

De banden zijn goed