Filtre

Gemakkelijk bestellen

Duidelijke website met ruim aanbod waar het gemakkelijk is de juiste banden te bestellen. Prijs is ook zeer redelijk.

Site is heel duidelijk en de prijzen zijn top!

Top site!

Snel, eenvoudig en duidelijk

Goede website qua gebruiksvriendelijkheid en informatie over de producten. Overzichtelijk. Naast je bestelling ontvang je advies en aanvullende informatie. Het bestelproces is snel en eenvoudig.

Snel en voordelig

Prima website met handige montage partners in de buurt

lekker snel geregeld

website is lekker duidelijk , het opzoeken en het bestellen verloopt lekker soepel en snel , dus al met al vlot geregeld

goede prijs/kwaliteit

Eenvoudig, snel, duidelijk en goede prijzen!

Goede zoekfunctie voor de gezochte eigenschappen van de banden. Hulp daar waar nodig/indien gewenst. Snelle bestelling, levering en goede prijzen.

Uitstekend!

Prima bandenpartner

Overzichtelijk en leuke website

Ik kon makkelijk alles vinden wat ik zocht al meteen op de begin pagina. Hoefde niet eens te zoeken of zoekbalk functie te gebruiken. Alles op voorraad en genoeg verschillende opties om te betalen en laten bezorgen waar je wilt. Ga hier zeker vaker bestellen als ik iets nodig heb

Snel besteld en door partner opgelegd

Snel de juiste keuze gemaakt en besteld

Site is duidelijk en werkt snel

Zeer goede service en snelle levering

Goede banden voor een scherpe prijs. Snel aan huis of bij garage naar keuze geleverd. Ruime keus voor iedere portemonnee.

Top kan niet beter

Doesn't give me an estimatio for delivery time

Doesn't give me an estimatio for delivery time

Duidelijke, overzichtelijke website met de beste prijzen

De beste prijzen voor de beste banden. Super tevreden.

Zeer fijne site om te bestellen

Goede prijs kwaliteit verhouding Besteld in een handomdraai Aanrader

Hele goede deals voor top kwaliteit

Goede merken banden voor top prijs kwaliteit. 2e keer bestel ik hier mijn banden en altijd zeer tevreden. Zeker een aanrader!

Geweldige service en super kwaliteit.

Altijd fijn banden te bestellen bij dit bedrijf, top service en super kwaliteit.

Snel gevonden

Snel juiste banden gevonden en duidelijke uitleg. Soepele betaling en veel montage plekken in de buurt.

top

simpel bestellen snel geleverd

Veel bandenkeuze voor een goede prijs!

Service en prijs goed

Vaker bij hun gekocht. De prijs is goed en de levering is vlot en altijd top.

Snel en makkelijk

Fijn dat je ook DEMO banden kan bestellen, nu hopen dat ze er nog heel goed uitzien!

Duidelijke site en makkelijk te bestellen.

Door de overzichtelijke site, makkelijk te zoeken, vinden, vergelijken. Bestellen en bezorgen, simpel en snel.

gewoon goed

81 Luchthavenweg