Filtre

Goedkoop, makkelijk en toch goed

Absoluut geen klachten, werd precies optijd geleverd en naar verwachtingen

100% goed!

Ik heb verschillende auto’s en rij meer dan 50000km/jr. ik bestel al meer dan 7 jaar banden bij de bandenconcurrent: goede adequate informatie betreffende het soort band, snelle levering volgens afspraak en tussendoor nuttige adviezen!

Heel handig deze website, je kiest je banden en een montagebedrijf. Top geregeld!

Eenvoudig banden bestellen, laten monteren en tijdstip reserveren. Dat alles via dezelfde website

Snelle levering, nieuwste DOT banden.

Nu meerdere malen banden besteld. Snelle levering en de banden hebben een nieuwe DOT dus gewoon goed.

Al paar keer besteld gaat heel makkelijk en op afgesproken termijn worden banden netjes geleverd

Goed ervaring ik bestel al jaaren

Prima website en supersnelle levering

Heldere website met goede informatie en vele mogelijkheden voor wat betreft Service Partners die de banden monteren.

Zeer eenvoudig.

Type bandenmaat in en soort and en de keuze is reuze. Goede uitleg en vergelijk. Tien minuutjes achter computer en banden besteld en afspraak in woonplaats gemaakt om banden te monteren voor een eerlijke prijs.

Snelle levering en betrouwbaar

Ik bestel mijn banden altijd bij Bandenconcurrent.nl De duidelijke website helpt je met het maken van de keuze. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de vordering van je bestelling. Levering is altijd keurig op tijd en goed voor elkaar. SUPER tevreden dus! Ik raad deze website aan iedereen aan.

Makkelijk geen gezeur simpel

Super bedrijf

Goed geregeld

Makkelijk en snel geregeld

Prima zaak

Ontspannen, doe maar normaal mentaliteit, top

goed met alles

goed ,duidelijk,totaal aan als gedacht,snelle levering

Zeer betrouwbare bedrijf

4 banden besteld, uitstekend service op tijd geleverd!

Tevreden

Maar de vraag of er sensoren aanwezig zijn had prettig geweest. Want nu zijn 2 nieuwe ventielen betaald maar deze konden nier gebruikt worden en dat is gewoon heel jammer.

Zeer goeden ervaring

Snel geleverd goede prijs

Erg fijne band

Voor een budget band toch erg comfortabel ondangs de 30 iger wanghoogte

Prima geregeld

Banden werden op tijd bij montage partner geleverd.

Snel bezorgd en goede prijs.

Goed op de hoogte gehouden over de bezorgen !!

Ja mooi goede banden

Ja ben tevreden heb nog een setje besteld

Goed bedrijf dat goedkope topbanden snel levert en daarom concurrentsloos is!

Goede afhandeling

Tomason zeer fijne zomerband voor een zeer fijne prijs

Veel keuze en concurrerende prijzen

Tot nu toe altijd goed geweest.

Zeer aan te bevelen

81 Luchthavenweg