Filtre

Makkelijk bestellen en correcte levering

Was makkelijk te orderen en de bestelling werd correct uitgevoerd. De track and trace link werd traag ge update.

Eerder banden besteld en kan met 30 dagen betalen wat soms bet wat beter uit komt.

Fast, easy to use

Only company that had what I wanted

Goede kwaliteit tegen goede prijs

De banden hebben een hoge kwaliteit. Echt een aanrader..Daarnaast is de site overzichtelijk en kan producten makkelijk vinden en bestellen.

Duidelijk en overzichtelijk.

Met de cyber deal had ik een fantastische prijs voor mijn banden en ze hebben ook een snelle levering!

Goede prijs kwaliteit

Geldprijs en kwaliteitsverhouding, makkelijk en snel besteld en veel partner in de buurt voor montage van zijn nieuwe banden

Makkelijk te bestellen, snelle reactie en levering

Je kunt banden online makkelijk bestellen. Bevestigingsmail volgt snel. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en ontvangt een hierover, evenals de banden verstuurd zijn.

goede band snelle levering prima prijs

ben nieuwe klant nog geen ervaring

Snel geregeld voor een goede prijs

Wederom goed geholpen

Dit is de 4e keer dat ik banden besteld heb. Helaas liep deze keer niet zo soepel (banden niet op voorraad, wel op de website en een keer de verkeerde besteld). Goed geholpen! Een verbeterpuntje: Soms lopen er een aantal dingen door elkaar en is het niet meer duidelijk voor welke order wat bedoeld is, in de mail staat geen historie, het ordernummer zegt jullie vast iets, maar jullie klant niet.

Makkelijke keuze en beter krijgen dan wat je hebben wilde.

Makkelijke keuze en beter krijgen dan wat je hebben wilde.

Goede, overzichtelijke-prijs/kwaliteit webwinkel

Da band die ik zocht was alleen nog bij de Bandenconcurrent voor deze prijs te koop. Én kan in de buurt laten monteren. Dus zeker aan te bevelen.

Zag deze blackday aanbieding en dacht kopen

Genoeg keus, makkelijk en ideaal

De keus qua banden is ruim. Of je een wat goedkopere band wil of de wat bekendere merken, alles is er. Je kunt ook gelijk kiezen of je de banden wil laten monteren en zo ja bij wie. Ideaal dus.

goed en goedkoop

makkelijk filteren en goede prijzen

probleemloos

goed prijs, goed montage bedrijf in de buurt en een prima band die ik al vele jaren rij

Duidelijke site en met fijne service opties.

Eerlijke prijs. Duidelijke site! Super overzichtelijk voor een mooi bedrag banden besteld voor ons bus en meteen laten bezorgen bij een garage die ze ook kon plaatsen en balanceren!

Ruime keuze uit mij favoriete banden en een eerlijke prijs

Ruime keuze en eerlijke prijs

Mooi op tijd levering

Zeer klantvriendelijk en duidelijk op alles

Na velen jaren en meerdere auto's rijdend nog nooit een negatieve ervaring gehad. Beter kan dan ook niet.

Topprioriteit en snelle levering

Al een aantal keren besteld en altijd top geregeld

Super service, goede banden!!

Snel geleverd en banden voor scherpe prijzen! Kortom gewoon top!

gemakkleijk en snel geleverd ook de garage was een goede keus

Goede prijzen, breed assortiment

Vlotte manier van bestellen

Snelle levering goed verpakt en goede banden

Altijd snelle levering de juiste banden op voorraad voor mijn auto en scherp geprijsd dus al met al il ben een tevreden klant

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA