Filtre

Ik heb weleens eerder banden bij banden concurrent

De levering van het banden zijn snel en Top kwaliteit, Ik heb Banden uit 2017 En heb in die 5 jaar 90km gereden in mijn auto en 2 van de 4 banden zijn nog in top staat

gewoon prima

Prijzen wisselen steeds. Nu was dit de beste koop met de beste reviews.

Prima ervaringen.

Bestel al jaren bij de BandenConccurent. Onze ervaring, goede prijs en snelle levering.

Makkelijk, snel, geleverd bij de monteur en lage prijzen.

Wist niet dat het zo makkelijk kon zijn. Dit wordt mijn vaste dealer.

Snelle afhandeling en hele hoge korting

Snelle afhandeling en hele hoge korting.

Snelle en vlotte afhandeling

Beste keuze

Beste en goedkoopste keuze van nederland!

correcte afhandeling en duidelijke afspraken

Banden zijn keurig afgeleverd en ben goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces.

Goed aanbod, goede prijs.

Nu voor de 3e keer besteld bij bandenconcurrent, super tevreden snelle service.

tot dusver prima

Makkelijke en overzichtelijke site, met een top mogelijkheid om de banden in de nabijheid te laten monteren.

gemakkelijke bestelling, goed geleverd product

gemakkelijke keuze, website spreekt voor zichzelf. duidelijk onderscheid te maken tussen bandenkeuze

Gemakkelijk,overzichtelijk en voor een mooie prijs.

Mijn bestelling via deze site verliep soeppel.

Klasse banden voor een klasse prijs!

Voorafgaand aan de APK van mijn VW Sharan bleek dat een van de voorbanden een stoeprand had gepakt. Vervelend want de voorband zat er nog maar 1 jaar onder en moest worden vervangen. Op zoek dus naar een paar Continentals 225/45/18 95Y XL (hele mond vol) Een normaal dure band maar nu met een prachtige korting van ruim 20% en nergens goedkoper. Website en bestelproces daarbij helder en eenvoudig. Ik raad dan ook een ieder aan om hier zijn banden bestelling te plaatsen!

Ruime keuze en prijs is fantastisch

Ruime keuze uit verschillende banden en zeer concurrerende prijzen. Daarnaast is de samenwerking met locale partners ideaal.

Zeer goede zaak

Goede concurerende prijzen

Goede site

Leuke aanbiedingen

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website , makkelijk te vinden wat je nodig hebt. Mocht je vragen hebben is ondersteuning snel en duidelijk. Levering snel en daar waar je het wilt hebben

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Prijs goed en proces soepel

Ik kan niet meer verlangen dan dat de prijs goed is en het verwerkingsproces is snel. Top service

Goede srrvice

Duidelijke site, makkelijk zoeken dus overzichtelijk

Duidelijke site, makkelijk zoeken dus overzichtelijk. En no nonsens absoluut de voordeligste als ik 5 bandenwebsites naast elkaar leg. Ik neem de bocht af en toe wat harder want met BandenConcurrent is het gewoon elke keer weer een feest als mijn banden versleten zijn :) :) :)

Makkelijk, goedkope banden vinden

Wat een handige website. Op eenvoudige wijze goedkope banden vinden en dan worden de nieuwe banden ook direct geleverd bij een montagepartner in mijn buurt. Makkelijker kan eigenlijk niet.

Goede banden voor juiste prijs.

Banden snel geleverd en doen het perfect op de weg.

Goeie prijs en snelle verwerking van de order

Eenvoudig vergelijken op de site, goeie prijs en snel besteld!!

Helder, transparant, makkelijk en snel ....

De gewenste banden supersnel gevonden, slechts een paar klikken en de bestelling was rond voor zowel de banden als de montage! Zp makkelijk kan het zijn.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA