Filtre

snel en simpel

snel en eenvoudig besteld.

Makkelijk bestellen, snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Overzichtelijke site om te bestellen, artikelen worden met 2-3 werkdagen geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Snelle site en prima prijzen.

Top banden voor een lage prijs en snelle levering

Bestel al meerdere jaren hier en altijd de beste band voor de laagste prijs en snelste levering!

Makkelijk website en snel leverbaar

Makkelijk website en snel leverbaar

Goede snelle service

Goed aanbod banden voor scherpe prijs

Aanbod is goed, prijs ook. Maar wou liever eerst een datum weten, voordat ik moet betalen. Kleine feedback

makkelijk

snelle en makkelijke service

Binnen 2 min geregeld

Via de site binnen 2 minuten mijn nieuwe banden geregeld. Het is eenvoudig en dat tegen gunstige prijs! Echt een aanrader!

prima geslaagd

Snel mijn nieuwe banden gevonden voor een goede prijs, simpel besteld.

Lage prijzen en fijne webshop

Lage prijzen, een echte concurrent tegenover andere webshops. Wat wil je nog meer..

Professioneel en scherp geprijsd!

Perfect!

Veel te laat geleverd en meer dan 3 jaar oude banden

Omdat ik voor de APK nieuwe banden nodig had heb ik een week voor de keuring nieuwe banden binde BandenConcurrent besteld. Volgens de site was de levertijd 2 tot 3 dagen. De werkelijkheid werd meer dan 2 weken. De online status kwam te laat en gaf alleen aan dat ze verzonden zouden worden. Email naar de BandenConcurrent omdat ze de telefoon niet opnemen werd de volgende dag opgevolgd dat het nog langer ging duren. Ik moest opnieuwe de afspraak voor montage verplaatsen. Opeens werd er aangebeld, zonder indicatie van bezorging en lagen de banden voor de deur. Geen bezorger meer te zien. Bij inspectie las ik dat de DOT datum van begin 2022 was dus nu in 2025 ruim 3 jaar oud. Geen melding was daarvan op de site. Ik had nog banden voor andere auto’s nodig maar ga nooit meer bij de BandenConcurrent bestellen. Mijn advies: bestel hier niet.

Altijd top banden en goede snelle service

Bestel vaker hier mijn banden, altijd top kwaliteit en goede en snelle service / levering!

Gewoon goed

Duidelijke site en voor goede prijzen

Vloeiend

Snel, vloeiend simpelweg top!

Makkelijk en snel

Keuze is duidelijk en makkelijk verder wordt snel geleverd

Snel geregeld zoals altijd

Ik bestel hier vaker banden en ben nog nooit teleurgesteld. Prima service en snelle verzending.

Top. Altijd goede prijzen en snelle verzending

Koop hier regelmatig banden en altijd met de beste prijs

Snelle levering, goede kwaliteit

Erg blij met de aankoop! Perfect geregeld

Goedkoopste in banden!

Je vraagt je wel eens af hoe het kan dat eenzelfde product zoveel goedkoper kan zijn..... Banden Concurrent.nl checken en jezelf overtuigen!!!

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Top kwaliteit en voor een zeer goeie prijs. Kon de banden nergens vinden maar hier gelukkig wel.

Goede ervaring

Heb hier meerdere malen banden besteld. Top service voor eem goede prijs!

Goeie site, snel kunnen bestellen

Prima ervaring, snel kunnen bestellen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA