Filtre

Makkelijk bestellen

Je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling en snel geleverd super

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Het zoeken naar de juiste band gaat gemakkelijk en snel. De bestelling is ook gemakkelijk te plaatsen en levering is ook snel. Fijn dat je ook kan kiezen het naar de garage te sturen, dan hoef je de banden zelf niet meer mee te sjouwen daarheen. Goede service.

Zeer prettig en snel bestellen

Zeer prettig en snel bestellen

Gebruiksvriendelijke website. Uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

Goede duidelijke site en makkelijk proces

Het zoeken naar de juiste band was heel makkelijk. Ook het bestel proces met de keuze voor laten monteren was heel fijn. Nu wachten tot ze binnen zijn en gemonteerd worden.

Everything is very simple, fast and convenient.

I really liked the website for its informativeness, good prices compared to other online stores, it is very convenient that delivery to the company that will install tires will be organized immediately. I definitely recommend it.

Snelle levering & top service

Snelle levering & top service, dat is wat ik ook hoor van me omgeving.

Prima site, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Goede site met heel veel keuze. Prijzen zijn gunstig vergeleken met andere aanbieders. Veel op voorraad en snelle levering.

Het is de eerste keer dat ik iets bestel

Erg makkelijk en snel

Super fijn op deze manier, scherpe prijzen en snel geregeld

Snel en makkelijk besteld. Veel goedkoper dan bij de dealer!

Goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en goede levering.

Beste prijs en snelle service

Kwaliteit en top service gecombineerd

Super snel

Veel keuze met duidelijke beschrijving. Snelle manier van bestellen en snelle levering

perfecte manier van bestellen

Ik heb al eerder hier banden besteld voor mijn aanhanger. Nu voorbanden voor de auto. Werkt heel fijn in de zoekmachine van de site en had binnen enkele seconde gevonden wat ik graag wilde!!

Supermakkelijk

Onze Misubishi ASX uit 2011 heeft nieuwe sloffen nodig Via een soepele BandenConcurrent geen enkel probleem. Warm aanbevolen !

Overzichterlijk!

Ik vond makkelijk en duiderlijk in gebruik en heb mijn keuze goed kunnen maken. Bedankt!

Altijd netjes en op tijd geleverd

Prijs kwaliteit verhouding prima in balans

Banden besteld snel geleverd.

Zeer goed!

Ruime keus fatsoenlijke prijs

Snelle levering, veel keus en goede productinformatie.

Eenvoudig besteld

Makkelijk en snel besteld , duidelijke omschrijving en uitleg type bamden

Helemaal top

Gemakkelijk en scherp geprijsd

Zeer gemakkelijke website, scherp geprijsd, snel geleverd. Aanrader!

Vlot en duidelijk

Je zoekt eenvoudig je banden, er is keus genoeg. Selecteer een montage partner (indien nodig) Afrekenen en klaar.

Makkelijke winkel ervaring

Altijd netjes verpakt bezorgd Volgens leveringsvoorspelling bezorgd Makkelijke overzichtelijke website

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA