Filtre

Positief

Ik ben tot heden positief over de bandenconcurrent omdat ik altijd goede banden heb kunnen kopen bij dit bedrijf. Ik hoop van harte dat de bezorging van mijn huidige bestelling reeds na 1 werkdag wordt bezorgd!

overzichtelijke website, zeer concurrerende prijzen

website is zeer klantvriendelijk. aantrekkelijke prijzen.

Goede banden voor een aanvaardbare prijs

Goede web-site, veel keus, redelijke prijzen

Altijd snel geleverd

Snelle levering en goede prijzen.

Uitstekende service

Gemakkelijk online te vinden, ook daadwerkelijk de goedkoopste en snelle levering. Echt perfect !

Goeie banden goeie service. Ik zal zeker aanraden om hier banden te bestellen. M’n familieleden hebben hier eerder banden besteld en het wordt me vaak aangeraden. Top.

Goeie prijs kwaliteit met levering

Fijn dat je banden kunt bestellen en kunt laten leveren bij een montagebedrijf. Zelf kunnen kiezen waar en wanneer. Perfect! Ook nog snelle levering. Al met al een perfecte service.

Snel en makkelijk en betaalbaar

Vlot geregeld. Daar hou ik van.

gemakkelijk, zeer ruim assortiment, vlotte levering en betrouwbaar!

In verleden al eerder bestellingen gedaan! Altijd hun belofte volledig nagekomen, incl. het bieden van 'n juist keuze-pallet met duidelijke product omschrijving en prijsstelling. Dit m.b.t. welke keuze past het best bij je persoonlijke verwachting patroon in relatie met gebruiksomstandigheid, eigenschapen band en passend bij bedoeld voertuig.

Makkelijk bestelling en goede kwaliteit

Ruim assortiment en goede service!

Ruim assortiment in merk en type band maar ook de mogelijkheid om voor demo banden te kunnen kiezen vind ik ideaal! Al eerder demo banden besteld en deze zijn ons ook toen goed bevallen.

Gemakkelijk en snel

Goede vergelijkingen mogelijk. Bestellen was gemakkelijk en snel!

Makkelijker kan niet.

Veel keuze in banden. Ook de informatie bij de banden die je wilt bestellen is heel handig. Ook de suggesties voor vergelijkbare banden is top. Op deze manier heb ik toch weer een goedkopere band kunnen vinden. Ze bezorgen het ook bij mijn garage. Beter kon ik me niet wensen!

Eenvoudig bestellen

Heel makkelijk bestellen goede service.

Snel, makkelijk en ruime keuze

Geen gedoe, goed geregeld en een onafhankelijke indruk

Snel en makkelijk

Snel een keuzen kunnen maken met betere prijzen dan mijn locale garage levert.

Gemakkelijk!!

Alles op voorraad en fijne website.

Goedkoop en snel geregeld

Veel keuze lekker goedkoop!!!!!!

Duidelijke site, product duidelijk omschreven en goed te vergelijken

Overzichtelijk en goed opgebouwd. Producten goed te filteren en te vergelijken. Snelle levertijd.

Betaalbaar en makkelijk te regelen

Altijd tevreden met Banden Concurent.

Heb al heel veel banden besteld bij ze; en altijd veel keuze gehad. Ook veel betaalbaarder dan bij andere zaken. Koop nergens anders meer banden.

Top geregeld en makkelijk te bestellen

Dit was zelfs op aanraden van mijn garage/montagepartner

Helemaal top geregeld

M’n banden kwamen aan bij mijn vaste garage en konden er zonde moeite op. Nette banden.

Al jaren trouwe klant

Snelle levering scherpe prijzen! Ik raad het absoluut aan!

Geweldige prijzen

Snelle levering en goede kwaliteit echt een aanrader

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA