Filtre

Snel en gemakkelijk

Ik heb heel makkelijk kunnen vergelijken, bestellen en alles werkt snel en soepel zoal het hoort.

Scherpe prijzen

Gebruiksvriendelijke website, makkelijke zoekfunctie, eenvoudig te bestellen zonder afgeleid te worden door allerlei reclames.

scherpe prijzen en overzichtelijke site

Volop keuze mogelijkheden in alle bekende merken tegen zeer scherpe prijzen. Zeer overzichtelijke site dus in alle opzichten makkelijk zelf te bestellen..........Bandenconcurrent.....wat anders!

Fijn goed advies en snelle bezorging

Netjes dat ze een goedkoper alternatief aanbieden met vergelijkbare specificaties Vaak al duur genoeg en dan is zo’n advies wel heel fijn

Makkelijk te vinden producten

Eenvoudig en snel besteld

De juiste banden tegen een goede prijs. Eenvoudig en snel besteld

Duidelijke beschrijving goed aanbod

Goed aanbod en duidelijke beschrijving. Daarnaast gratis verzenden dus prima geregeld!

Makkelijk zoeken, gratis verzending. Ook bij één band (autoband besteld welke als achterband op een motor met zijspan wordt gemonteerd).

makkelijk en snel

overzichtelijk makkelijk snel en betrouwbaar ik raad het iedereen aan

Goede service.

Goede service .besteld voor het weekend werd gebeld om een afspraak in te plannen. Kon de auto eerder neerzetten was daarom ook eerder weer klaar

Ben je tevreden? Ja ben zeker tevreden!

Ben toch even wezen kijken op internet, maar wederom weer goeie banden en voor een juiste prijs aangeschaft bij Bandenconcurrent.nl

Verkeerde Banden besteld. Makkelijk kunnen retourneren. Zijn keurig opgehaald bij de garage en de nieuwe banden geleverd.

Snelle service en heel veel keus uit banden van goedkoop tot duur!

Makkelijke site! Binnen 2 minuten besteld! Super fijn gewoon!

Goede ervaring!

Prima van het begin to het eind!

Duidelijke betaalbare webshop.

Duidelijke website. Snelle levering en betaalbaar.

Het voordeligste grote bandenbedrijf

Na wat inventariseren bij wat andere grote bekende bandenzaken op internet kwam ik er achter dat die anderen helemaal niet meer zo voordelig zijn. Zeker in vergelijk met BandenConcurrent zijn de banden daar een stuk kostbaarder. Bij de montagebedrijven zijn de prijzen schappelijk. Even kijken naar de reviews van die bedrijven is het advies. Ik heb het volste vertrouwen dat alle op een goede wijze op zijn pootjes terecht komt!

Excellent

Makkelijk banden te vinden en ook heel simpel in filteren van wat je voorkeur is en de banden maten kun je ook heel simpel aanpassen

elke keer goede snelle service , met een goede prijs

deze banden heb ik er nu ook onder . bevallen goed , prijs kwaliteit is prima . en bij BandenConcurrent het goedkoopst

Topservice

Levering op tijd

Gemakkelijk te bestellen met uitgebreide specificaties.

Fijn

Nice

Duidelijke site en scherpe prijzen

De banden die ik zocht waren super snel te vinden. De prijzen zijn aantrekkelijk. Fijn dat ze in onze buurt geleverd worden en gemonteerd kunnen worden.

Vlot geregeld en goedkoop

Makkelijke website. Duidelijke uitleg en ook nog eens de beste koop. In vergelijking met andere sites is het een stuk betere prijs.

Duidelijke site veel keuze

Snel zoeken naar de juiste band, waarbij de omschrijvingen van de band helpen om een keuze te maken. Duidelijk zeer concurrerend met andere banensites.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA