Filtre

Makkelijk en goedkoop

Het proces gaat makkelijk en de banden hebben een eerlijke prijs. Er zijn genoeg montagepunten in de buurt om uit te kiezen.

Top site en leverancier

Helemaal , goed concurreerde prijs , site werkt snel en goed

Duidelijk, snel & alternatieven

Ik heb onlangs banden besteld bij BandenConcurrent. De website is overzichtelijk en de zoekfuncties werken prettig. Ook kreeg ik handige meldingen over geschikte banden en de verwachte leverdatum. De chatbot gaf me extra informatie en bevestigde dat de banden binnen 3 dagen geleverd zouden worden, wat voor mij erg belangrijk was vanwege mijn geplande APK-keuring.

Ruime keuze en nette prijzen

Ontzettend veel keuze, duidelijke site en aanzienlijk goedkoper vergeleken met andere sites.

Goede prijs, snelle levering

Bandenconcurrent is een betrouwbare leverancier. Goede prijs en snelle levering.

Makkelijk kiezen

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! En genoeg keuze.

gewoon een goede leverancier

altijd zeer netjes en op tijd geleverd echt een aanrader

Prijzen zijn goed

1e keer dat ik via deze website bestel dus ik kijk wel hoe het verder verloopt ik heb grote hoop dat ik bij hier zal altijd bestellen

Fijne ervaring

Dr website is overzichtelijk en duidelijk. Ik kon snel bestellen. Aantrekkelijke prijzen.

Mooie ruime keuze in banden.

De keuze is ruim en voor elk wat wils, ik heb gekozen voor een mooie budgetband voor mijn nieuwe mooie BMW x3

goed overzicht welke banden ze bieden

de website is goed overzichtelijk en ze hebben alle soorten banden. van goedkope tot de prijs/kwaliteit banden, wat voor mensen met een wat lager inkomen ook aantrekkelijker maakt

Prijs is goed, aankoop plaatsen gaat moeiteloos

Goed te vinden via google, goed assortiment en voorraad, goed betaalproces. Fijn dat ik meteen bij betaal voor montage bij een garage om de hoek. Mocht de levering minder goed verlopen, pas ik mijn beoordeling nog aan, maar ik reken erop dat dit goed zal gaan.

Makkelijk, helder en zeer goede prijs/kwaliteit

Gewoon een topbedrijf met eerlijke prijzen.

Veel banden voor weinig

Makkelijk op de telefoon geregeld

Scherpe prijzen en snel in huis.

Ik ben erg tevreden over de bandenconcurrent.nl, de prijzen zijn goed en de banden zijn met een paar dagen in huis.

Prima service en contact

Nu voor de tweede keer besteld,en echt concurrerend met andere leveranciers

Makkelijk

De site is heel gebruiksvriendelijk en de bestelprocedure is gemakkelijk.

Makkelijk artikel gevonden en makkelijk te bestellen. Je kan zelfs met Klarna betalen.

Goed adres

Veel keuze, scherpe prijzen en snelle levering

goedkoper en betaalbaar uit eindelijk,toch nieuw produkt

eerste keer dat ik ga van deze site ongezien bestellen.

Goedkoop en snelle levering

makkelijk besteld

banden bestellen ging makkelijk en snel en fijn ze bij een partner gelijk service bieden. Ik hoop mijn kapotte band zo snel is opgelost, online op de site was het in ieder geval makkelijk en snel geregeld.

Prima site

Goedkope banden gevonden voor mijn velgen voor de auto prima site benieuwd na resultaat onder de auto

Veel keuze, concurrerende prijzen en snel geleverd. Bestel er al jaren met volle tevredenheid.

Makkelijk en overzichtelijke site

Makkelijk en bij veel garages aangesloten wat het toegankelijk maakt

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA