Filtre

Super gemakkelijk om banden te kiezen en te bestellen

Ik heb geen ervaring met het bestellen van (winter)banden voor mijn auto maar op de site van BandenConcurrrent.nl was het heel gemakkelijk. Gebruikersvriendelijk en met veel informatie over laadvermogen, grip op de weg etc.

Snel en gemakkelijk

Fijne site, makkelijk mijn banden gevonden en besteld

tot nu toe super goed goedkopen banden.

op jullie site heb ik nette goedkopen banden gevonden voor onder mijn c4.ik ben nu in volle verwachten om mijn auto eindelijk 4 nette nieuwe banden te kunnen geven. dankzij jullie is dit mogelijk.

Gemakkelijk en eenvoudig geregeld

Al eerder gebruik van gemaakt. En is goed bevallen. Snel keuze kunnen maken met handige filter opties

op basis van eerdere goede ervaring

ik kan alleen vol lof praten over de goede service van de banden concurent.nl

Snel verstuurd tegen acceptabrle prijs

Prijs acceptabel Snel verzonden

Prima Prijs en Service

Alles bestens, snelle levering.

Super eenvoudig mijn banden besteld

Super eenvoudig met een paar klikken mijn banden besteld. Makkelijker dan dit wordt het niet.

Toppers

Ik vind het super met een paar klikken is het geregeld

Goed bedrijf, snelle levering

Bestellingen zijn van goeie kwaliteit en altijd snel geleverd!

Goede service en snel geleverd dikke 10

Goede service en snelgeleverd. Goede prijs dikke 10

Vlekkeloos en snel geregeld en bezorgd

Makkelijk besteld, snel bezorgd bij garagebedrijf. Daarna direct gemonteerd

Bandenconcurrent voordelig en gemakkelijk

Heldere website met nuttige vergelijking banden. Hierdoor goede keuze kwaliteit en prijs.

Prima service en snel geregeld

De bestelling en het leveren van de banden verliep vlot Ook de ervaring met de garage die ze monteerde is goed! Jammer is wel dat er na de bestelling nog geprobeerd werd meer te verkopen aan ons Dat voelde niet zo prettig

overzichtelijke site

Goede info en snel geleverd, prijs is ook concurrerend

Top en snel geleverd

Top ervaring Snel geleverd Nette banden per twee verpakt Goede bezorgdienst die tot op een uur nauwkeurig levert.

Snel en de goedkoopste

makkelijke manier om je banden te bestellen

Website is erg intuïtief en dat maakt het makkelijk om hier je banden te bestellen. En ook qua prijs zit je hier erg goed. 2e keer dat ik hier mijn banden bestel en omdat het de 1e keer ook goed bevallen was hier weer terug gekomen.

Overzichtelijke site en concurerende prijzen!

Het zat er aan te komen, mn banden moesten vervangen worden. Via zoekmachine bij Bandenconcurrent uitgekomen. Goede informatie over de banden en de alternatieven (niet alleen maar de duurde modellen wat je vaak op andere sites ziet!). Bestelproces was ook prima met aardig wat betaal- en afleveropties. Op woensdag besteld en worden (waarschijnlijk) maandag geleverd. Snel genoeg voor mij.

Makelijk

Gunstig prijzen en Gratis bezorgen

Eenvoudig banden en montage regelen

Overzichtelijke site en slimme combinatie met montagepartners. Altijd een geschikte combinatie om uit te kiezen.

Snel en makkelijk

In 5 minuten de beste banden.

Wat super gemakkelijk

Makkelijk geregeld.

eerde ook hier besteld, prima

Onlangs had ik een geweldige ervaring met het kopen van nieuwe autobanden bij [Banden Concurrent]. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, werd ik uitstekend geholpen. De website was overzichtelijk en het was eenvoudig om de juiste banden te vinden op basis van mijn automodel en rijgewoonten. Ik had nog wat vragen over de beste keuze voor mijn auto, dus ik besloot contact op te nemen met de klantenservice. De medewerker was uiterst vriendelijk en deskundig. Hij nam de tijd om mijn rijstijl en voorkeuren te bespreken en adviseerde mij een set banden die perfect bij mijn behoeften pasten. Na mijn bestelling kreeg ik direct een bevestiging en een duidelijke planning voor de montage. Bij aankomst in de werkplaats werd ik vriendelijk ontvangen en hoefde ik niet lang te wachten. De monteurs werkten snel en professioneel, en binnen de kortste keren waren mijn nieuwe banden gemonteerd. Ze gaven me ook handige tips over bandenspanning en onderhoud. Wat deze ervaring echt top maakte, was de klantgerichtheid en de transparantie van het bedrijf. Geen verborgen kosten, duidelijke communicatie en uitstekende service. Mijn auto rijdt nu een stuk soepeler en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. Ik kan [Bedrijfsnaam] dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en service bij het kopen van autobanden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA