Filtre

Geadviseerd door meerdere garages

Zonder poes pas snelle bestelling gedaan Alles spreekt voor zich op de site, om te bestellen !

Duidelijke site, Scherpe prijzen

helemaal goed weer !

helemaal goed weer !

Makkelijke site en top dat je gelijk een garage kan uitzoeken. Geen verrassingen achteraf

Klantenservice heeft geen product kennis

Heb een paar keer gebeld voor informatie, maar heb al die keren het gevoel gehad dat de gene met wie ik sprak geen goeie kennis had over autobanden. En waren niet echt klantvriendelijk. De keren dat ik bij jullie heb besteld waren de banden altijd goed. Dit is mijn beleving

vele malen goedkoper dan een ander

Ik wilde banden kopen en het lukte me niet op een andere website, toen belandde ik op de website van de bandenconcurrent en daar waren dezelfde banden niet 91 euro maar 68 euro. Dat is toch wel te gek! Blij mee! Wel jammer dat ik mijn vpn moest uitschakelen om op de website te kunnen, daarop hebben ze een blok gezet.

Fantastisch, snel en gemakkelijk! Top website zo!

Enorm gemakkelijk en duidelijk, super website zo. Erg overzichtelijk en natuurlijk een enorm leuke cashback actie na je bestelling! Dus altijd aan te raden als je nieuwe banden nodig hebt! Ik kan weer vooruit!

Makkelijk

Prima geregeld, hopelijk worden de banden op tijd afgeleverd ivm keuring

Wederom top service!!

Heb al meerdere keren dankbaar gebruik gemaakt van deze site!! Altijd snelle levering en ontzettend groot assortiment! Voor elke portemonnee !!

Makkelijk en snel

Goede prijzen

De site werkt uitstekend

Ik heb nog geen ervaring maar verwacht dat het goed zal gaan.

Nvt

uitstekende prijs/kwaliteit en snelle levering

Het zoeken van de juiste band gaat soepel en snel. Voldoende keuze bij heel veel merken. Duidelijke omschrijvingen en evt. toelichtingen bij iedere band. En natuurlijk niet te vergeten.........een hele scherpe prijs. Kortom: een aanrader

Snel en simpel

Voldoende informatie op de site waarmee je diverse banden met elkaar kan vergelijken. Verder is het bestelproces verder simpel.

Lekker makkelijk en goedkoop

Lekker makkelijk en goedkoop voor goede banden voor pon scherpe prijs

Poisitef

Ik zocht naar een goede band voor mijn cabriootje. Wel werd ik eerst verrast door een aanbieding waarvan slechts 1 band beschikbaar was. Nou ja, dan maar de volgende. Prijsverschil was te overzien, goede keuze weer kunnen maken.

Goede site, perfecte service

Goede site, perfecte service

Betrouwbaar en snel

Nu al meerdere sets besteld. Levering duidelijk, snel en voor concurrerende prijzen.

Altijd goed

Goede prijs en goede service

Ruime keus banden tegen hele scherpe prijzen!

Drie jaar geleden had ik nieuwe banden nodig voor de apk. Nadat ik bij Profile en Kwikfit de prijzen zag, geloofde ik niet dat jullie de banden tegen zulke eerlijke prijzen konden aanbieden. Banden die elders letterlijk voor 30/40% duurder verkocht worden. Daarnaast was mijn eerste ervaring gelijk super snel en kon ik ze binnen een paar dagen bij mijn plaatselijke bandenboer op mijn auto laten zetten. 5 sterren!

Bandenconcurrent doet zijn naam eer aan.

Overzichtelijk en eenvoudig kiezen en bestellen.

Super snel geregeld

Goeie website. Veel keus. Super prijzen.

Snelle en goede levering van de banden

Makkelijk, snel en voldoet volledig aan de verwachtingen. Top!

Correcte levering

Prima bedrijf voor de banden snelle levering goede prijs Bestel altijd de banden hier

Goed en makkelijk

Makkelijke site goede service en goede levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA