Filtre

Altijd op voorraad, prima prijs snelle levering!

Wat een enorm gemak

Wat een enorm gemak om zo banden te bestellen zeg! Dicht bij huis geleverd en gemonteerd. Nergens meer omkijken naar

Goedkoop en handig

Grote selectie aan (winter) banden tegen een zeer competitieve prijs. Ook heel handig dat ze samen werken met zoveel garages in de buurt. Top!

vlotte site en na vergelijk met andere sites ook het goedkoopst

vlotte site en na vergelijk met andere sites ook het goedkoopst

Snel en makkelijk besteld

Duidelijk simpel en makkelijk besteld

Lekker duidelijk,snel en voordelig!

Echt top Bandenconcurrent!!

Meerdere aanbod voor een goede prijs

Zoveel persoon auto als zakelijk auto banden bandenconcurrent is een goede adres

Goede ervaring

Ik had altijd goede ervaring met banden concurrent. Dus niet concurreren.

Goede prijs voor de juiste banden

Ik bestel mijn banden al langer bij Bandenconcurrent.nl Dit omdat hun de scherpste prijs en een snelle bezorging verzorgen.

Al eerder besteld bij Bandeconcurrent

Altijd netjes op tijd bezorgd zoals aangegeven. Top. Vandaar nu weer een set nieuwe banden besteld. En betalen met Klarna geeft ook een goed gevoel.

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding!

Heard aboit timely delivery lets see it happens or not

I hope my order gets timely delivered

Overzichtelijk aanbod met snelle levering

Ik bestel hier zeer regelmatig banden, een groot overzichtelijk en betaalbaar aanbod met vaak snelle leveringen.

perfect

snel en goed geleverd

Duidelijke site en alle banden op voorraad voor scherpe prijzen

Tweede keer dat ik hier mijn banden bestel en helemaal naar tevredenheid

2e keer een bestelling geplaatst

Toen ik de eerste keer bestelde werd het netjes bij mijn garage afgeleverd. Netjes verpakt, er stond alleen geen naam op van mij. Maar uiteindelijk zijn we er met de autozaak goed uitgekomen. Snelle levering en goeie prijs.

One stop shop voor bandenwissel

Fijn dat alles via 1 website kan worden geregeld. Ben nog wel benieuwd naar de verdere afhandeling.

Topprijs in een prima web omgeving.

Super snel bestellen, lekker makkelijk

Super service!

Het is een hele fijne website om banden op te zoeken. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ook fijn dat je direct een garage kunt kiezen waar de banden eronder gelegd kunnen worden. Kortom een aanrader!

Goede prijs, zowel voor banden als montage

Heldere website met duidelijke informatie over de banden, en waar de montage plaats kan vinden. Ook duidelijkheid over montageprijs (en die is schappelijk).

Snel en voordelig

Op één site voordelige banden en montageservice om de hoek. Binnen 5 minuten geregeld

Duidelijke website

Bestellen ging prima, levering en montage hebben nog niet plaatsgevonden.

Goed wel met aandachtspunt

Graag volgende keer direct de bestelde ventielen meeleveren direct met de banden. Nu pas een dag later bezorgd in envelop. Banden direct bij binnenkomst gemonteerd en op montage adres nogmaals ventielen aangeschaft. Omdat deze niet direct bij de banden aanwezig waren.

Mooie banden voor mooie prijs

Pooh wat een tent

Zeer tevreden beter dan autodoc

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA