Filtre

Goede prijs en makkelijk keuze te maken

Voor de zoveelste keer besteld, altijd goede prijs en prima bezorging.

Altijd snelle en goede levering voor een prima prijs en uitgebreid assortiment daarom koop ik altijd

De zoveelste keer dat ik bij de banden concurrent mijn banden koop. Altijd goede en snelle levering voor een super prijs kwaliteit!

Als er een probleem is met de levering wordt alles geregeld zonder dat je zelf achter je geld aan moet

Super gehoord

Wat problemen met de bestelling nu super geholpen door de helpdesk

Service en prijzen zijn wel goed

Service en prijzen zijn goed echter zijn de Black Friday prijzen gelijk aan de prijzen weken geleden dit is wel een tegenvaller Prijs zou op Black Friday tegen inkoopprijs van de band zijn kan me niet voorstellen dat dit dus normaal ook de prijs is Hierover gebeld dan krijg ik een verhaal over fluctuerende dagprijzen

Vaker besteld, altijd netje aangekomen.

Toppie!

Overzichtelijk en direct gemonteerd

Vorige keer kwam bandenconcurrent direct aan huis monteren met een busje; dt vond ik nog handiger, maar nu maar even langs de garage. Prettige site en goede prijzen.

Prijs enkwaliteitsverhouding

Is de eerste keer, vind het erg overzichtelijk en snelle service

perfecte levering volgens bestelling

mijn ervaring is 100 % volgens bestelling

Goede ervaring. Snelle levering.

Top service en beste prijs.

Heel tevreden met de service.

Fijn die verwijzingen bij Merkbanden naar niet merkbanden met dezelfde specificaties

Snel en makkelijk

De side werkt prima en snel

geweldige (lage) prijzen en service

na telefonisch contact met Tijani was ik, gezien zijn deskundigheid overtuigd dat ik, door bij de Bandenconcurrent te kopen ik een juiste keuze heb gemaakt.

Vanuit je comfortzone :)

Banden bestellen en laten plaatsen op de makkelijkste manier die er bestaat!

snelle afhandeling en goedkope vergeleken met de concurrentie

Voor merkbanden betaal je een stuk minder dan bij de concurrentie.

Eén woord: Goede service!

Erg competatief!

duidelijke site en goede prijzen

Ik ben via internet op jullie site terechtgekomen. Het is duidelijk en overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk en de recensies zijn goed.

Banden komen altijd ruim optijd en in perfecte staat aan

Goedkoop en goed geregeld

Makkelijk en snel bezorgd. Helemaal top

Geen problemen met bestellingen gehad en of service.

Bestel hier al jaren

Nette prijzen en altijd netjes geleverd.

Ruim aanbod, prima prijzen

Ik koop regelmatig banden bij de bandenconcurrent omdat het aanbod zeer ruim is en de prijzen ook echt concurerend zijn. Ik kom na diverse websites vergeleken te hebben toch telkens weer uit bij de bandenconcurrent. Eenmaal besteld worden de banden snel geleverd op mijn huisadres.

Makkelijk en snel besteld tegen een top prijs!

Al meerdere keren besteld hier, altijd goede prijzen!

Snel en aantrekkelijk in prijs

Vorige bestelling perfect gegaan

81 Luchthavenweg