Filtre

Geweldige site met gunstige banden prijs

Goede ervaring

Goede prijs

Goede prijzen, altijd snelle levering

Overzichtelijk, transparant, makkelijk en snel

De titel zegt het al, daar moet nog voordelig aan worden toegevoegd want je eigen garage kan de banden niet voor die prijs leveren. Makkelijke app, overzichtelijke weergave van belangrijke parameters zoals rij eigenschappen en verbruik.

Goedkoop en snelle levering

Goede en goedkope banden en een snelle levering

Goed en snel geleverd

Super goede service en banden zijn makkelijk te vinden

Vlotte en betroubare levering

Goede site, veel keus en duidelijk

Makkelijk besteld

Op de site kun je de banden uitzoeken en direct ook een monteur

overzichtelijk site en goed alles te vinden

Net besteld lijkt heel goed

Nog geen ervaring Eerste keer dat ik bestel

Makkelijk kiezen, snel beslist

De keuze is snel te maken, door de overzichtelijke invulvelden

Gaat goed haal vaker mij banden hier

Prima site had keer de verkeerde banden besteld maar kon zo weer terug en geld was ook goed geregeld

goede prijs kwaliteit

Vorige keer goed!

Omdat het het vorige keer goed ging, bestel ik deze keer weer bij jullie. Snelle service en vooral de prijs/prestatie is heel goed. Bij bandenconcurrent, vind je je banden voor de beste prijs. Top!

Makkelijk en snel besteld

Keuze maken gaat makkelijk en is goed te vergelijken, bestellen en locatie voor montage kiezen gaat snel. Hopen dat de monteur net zo makkelijk is.

snel en lekker makkelijk

Ik zocht nieuwe banden voor mijn auto. En kon ze makkelijk vinden op de site voor een mooie prijs. Blij mee :)

Snel ,duidelijk, ruime keuze

Snel , duidelijk, ruime keuze

Geweldige eenvoudige ervaring en lokale garage georganiseerd

Ik heb eerder bij Banenconcurrent besteld en het was een zeer duidelijke ervaring met geweldige concurrerende prijzen. Ik raad ze aan!

Banden zijn snel geleverd.

Ik bestel al jaren mijn banden hier

Altijd kwalitatief beste keuze en beste prijs. Zeer tevreden!

Duidelijke site, goede producten en snelle service!

Op zoek naar een nieuwe set banden kwam ik op aanraden van mijn broer bij Banden concurrent terecht. Veel keuze, uiterst scherpe prijzen en prima (aflever)service. Handig dat je een plaatselijk bedrijf kan kiezen om je banden te laten monteren!

Goed overzicht van de verschillende opties

Er zijn veel banden om uit te kiezen en verschillende kenmerken om naar te kijken. BandenCorrunt heeft een breed pallet aan banden en maakt de keuze makkelijk. Dat alles tegen een hele scherpe prijs!

Zeer makkelijk site en banden ruime keuze.

Ik wil deze site aanbevelen om dat het overzichtelijke is en prima uit leg.

makkelijk en voordelig

overzichtelijke website

overzichtelijk en goed geprijsd

top site in elk sigment verkopen ze banden kom hier zeker weer

Bestelling twee autobanden, NIET GELEVERD.

Ik heb twee voorbanden besteld die vervolgens niet werden geleverd. De twee ventielen werden wel bezorgd. Bij navraag wil men persé dat ik nu een formulier ga invullen zodat men kan onderzoeken waar de banden zijn gebleven, oftewel, ze maken van hun probleem jouw probleem. Ik ga helemaal niks invullen. Bel gewoon je leverancier op en vraag om opheldering. Hoe moeilijk kan het zijn? De banden zijn spoorloos. Lang leven de online winkels, NOT! Dit was meteen de laatste keer dat ik bij ze besteld heb. Waardeloze service.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA