Filtre

Goede prijs kwaliteit verhouding

Persoonlijk de eerste keer dat ik hier bestel omdat ik pas een auto heb. Vermoedelijk zijn de vorige lek gestoken. Mijn vader haalt hier altijd zijn banden zonder problemen en raade me het aan via hier nieuwe te halen.

Overzichtelijke website en scherpe prijzen

Nergens anders een uitgebreide selectie banden en scherpe prijzen. Daarnaast is alles gemakkelijk te vinden op de site en snelle levering. Ook meerdere opties mbt levering en montage.

Goede prijs

Nette prijs

Service en goede afspraken

Ik hoef niet te zoeken naar montage bedrijf en de service dicht in de buurt En alles is perfect geregeld

Snel en goedkoop

Zeer goedkoop, de website is goed duidelijk.

Nieuwe banden besteld, snel geregeld!

Snel en eenvoudig!

Doen waar ze goed in zijn

Duidelijk en gemakkelijk. Kosten goed inzichtelijk.

Handig en aantrekkelijke prijzen.

Maand geleden ook banden besteld en die zouden later afgeleverd worden. Echter na een mailtje toch op tijd afgeleverd wat er voor zorgde dat we met een gerust hart op vakantie konden.

Overzichtelijk assortiment

Prettig en snel de juiste winterbanden gevonden, met name door middel van de vergelijkingsmodule.

Snel en goed geregeld

Leveren veel later dan beloofd

binnen 2 dagen geleverd maar praktijk is dat je een week moet wachten, zonder enige melding daarvan.

Vaker besteld en altijd voor een mooie prijs

Makkelijk handig

Heb snel en makkelijk banden kunnen vinden en een partner heel fijn

Snel, eenvoudig en goed.

Prima website en helder advies.

Goede service altijd berikbaar op tijd leveren

goede vergelijking mogelijk

Veel info beschikbaar om een goede keuze te maken.

prys is zeer gunstig

goede verhouding in prys en kwaliteit als ook levering.

goed, snel en betrouwbaar

Vorige bestelling met een paar klikken gedaan en gekozen voor een mooie set premium banden tegen een scherpe prijs, was een hele goede ervaring: montage op de afgesproken tijd, vlot en met de juiste apparatuur gemonteerd en daarna weer tienduizenden kilometers rijplezier!

top ik bestel altijd hier

beste website ooit bestel altijd hier

Gemakkelijk

Zeer gemakkelijk uitzoeken, kiezen en bestellen. Een echte aanrader!

Goede kwaliteit prijs

Goede prijs en kwaliteit meerdere keren hier besteld

Uitstekende service en prijs!

Handig afwikkeling

Duidelijke zoekfunctie

Duidelijke zoekfunctie en eenvoudige website, top

super snelle service

4 banden besteld, in 1 week alles binnen, keurig verpakt en geleverd 1 band stuk gereden, nu nieuwe besteld, hoop dat het goed gaat

goede kwaliteit

Wij bestellen altijd onze autobanden van hier en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelle levering.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA