Filtre

Makkelijk en goede prijs kwaliteit

Fijne manier van bestellen! Makkelijk en goede prijs kwaliteit.

easy selection

It was only few minutes on the page to select the correct tires and order.

Goed, maar wel een beetje jammer

Goed, maar wel een beetje jammer en ik wil dit best uitleggen. Het bedrijf heeft een perfecte strategie, klantenservice niets en nergens over om te klagen. Alles is perfect. Alleen, jammer dat ze in3 niet meer gebruiken als betaal methode. Waarschijnlijk vanwege de kosten. Daar moeten ze met hen samen uitkomen. Maar in3 zou echt een top toevoeging zijn in jullie betaling methoden. Denk ik! Ik heb meerdere busjes en dat werkt gewoon prima, wanneer je iets kwalitatieve bandjes wilt kopen. en dan koop je dus 4 banden tegelijk. Dan moet je in 1 keer een flinke bedrag betalen en dat is gewoon duur. Minimaal 2x per jaar koop ik dus voor 1 bus de banden.

Op advies van kennissen heb ik banden besteld bij de bandenconcurrent.nl. Ik heb ze besteld en ben tot nu toe tevreden over het verloop.

Netjes, binnen enkele dagen bezorgd.

Uitstekend.

Super snelle levering. Top service

Makkelijk bestellen goed product en lage prijs

Al vaker besteld en dit gaat makkelijk. Kwaliteit banden voor een lage prijs is altijd goed Montageprijzen staan er bij de bestelling bij en dat is ook fijn. Je weet meteen waar je aan toe bent.

Makkelijkste manier om banden te kopen

Heel simpel en straightforward. Super snel en gratis bezorgd en nog voor een heel mooi prijsje.. wat wil je nog meer?

Makkelijk en betaalbaar

Ik heb onlangs banden besteld bij BandenConcurrent.nl en ben tot nu toe zeer tevreden met mijn ervaring. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces verliep soepel. Hoewel ik de banden nog niet heb ontvangen, waren de prijzen zeer concurrerend. Ik waardeer ook dat ze de optie bieden om de banden te laten leveren en balanceren bij een partner.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle en correcte levering

Ik heb nu twee keer banden besteld en beide keren ben ik dik tevreden over de banden en de prijs en het nakomen van gemaakte afspraken

Nieuwe banden prima geregeld!

Alles voor nieuwe banden op de site geregeld. Prijzen van banden en montage waren heel erg goed! Service jan niet beter!

Makkelijk en snel

De bestelling ging makkelijk en snel. Nu nog monteren en klaar zijn we.

Op voorraad, nette prijzen, snelle levering. Prima bedrijf, al jaren een trouwe vaste klant.

Véél keuze, maar goede keuzes!

Er is veel keuze qua merk / maat en noem maar op, maar een simpel zoektochtje en je hebt snel een betaalbaar en een goed merk band(en) gevonden. Snel besteld en ook snel bezorgt!

Goede service!

Altijd doen.

Super service en prijzen!

Tip gekregen, banden uitgezocht op zelfs voor mij heel duidelijke site en meteen montage bedrijf kunnen kiezen ook! Fantastisch!

Zeer scherpe prijs!

Beste prijs en snelle bezorging!

Makkelijk te regelen in 1 keer

Ik was op zoek naar alleen banden inclusief montage. Daarnaast kon ik ook meteen de apk regelen. Super!

goed, duidelijk, en over zichtbaar

normaal ben ik uren of dagen bezig met zoeken, bij de bandenconcurrent vond ik binnen enkele minuten wat ik nodig had en ook voor het plaatsen van de banden is gelijk een afspraak gemaakt dus geen gehannes met banden demonteren en monteren.

Makkelijk en voordelig

Makkelijk en voordelig

Goeie banden voor een betere prijs.

Gemakkelijk en snel nieuwe banden gekocht voor een heel degelijke prijs. Volgende keer weer.

snelle levering zonder ditje of datje

grote keuze en daarbij korte levertijd

Super handig en snel alles in één keer geregeld!

Ik heb eerder gebruik gemaakt van 'Bandenconcurrent' en heb het bestellen en monteren van banden als super handig, makkelijk en snel ervaren. Top site!

Makkelijke overzicht en budget prijzen

Was opzoek naar betaalbare nieuwe banden + montage tegen een schappelijke prijs en dit heb ik kunnen vinden.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA