Filtre

super makkelijk en snel

geweldige en duidelijk site! Makkelijk de juiste band te zoeken.

100% toppie

Snel, simpel en zo goed geregeld, net zo als altijd.

Zeer tevreden vaker besteld hier goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Fantastisch!!!! Snel, vakkundig en goede toelichting

Ik zocht banden voor mijn elektrische auto en zag al snel aan de omschrijvingen dat niet elke band hiervoor geschikt is. Op de site werd dit bevestigd en via You Tube vond ik de bevestiging! Klasse!!

Duidelijke site en omschrijvingen,maakt de keuze gemakkelijker.

Altijd blij mee

Ik heb nu al een paar keer banden besteld hier. De levering is altijd snel & ik ben altijd tevreden met de kwaliteit van de banden!

veel keuze, goede prijzen

heb banden voor 2 verschillende auto's nodig. er wordt perfect aangegeven wat de band belasten kan, wat voor type band het is. Een verbeterpunt zou zijn, om goedkope banden beter in te delen, want niet elke goedkope band hoeft slecht te zijn.

Makkelijke nieuwe banden bestellen

De site is duidelijk en overzichtelijk. Binnen 5 minuten is alles geregeld.

Snel duidelijk en goedkoopst

Geweldige site

Heb al meerdrebanden besteld Snelle levering en goede service

Koop er al jaren. Naar volle tevredenheid.

Keam toch weer bij bandenconcurent uit. En koop altijd premium banden! Top deal.

Mooi product

Vorige keer heel tevreden over levering en prijs

Snel en makkelijke betaal opties goed geholpen

Gewoon makkelijk online besteld en binnen 2 werkdagen thuis!

Premium banden tegen een schappelijke prijs

Bij Bandencioncurrent koop je merkbanden voor een schappelijke prijs

Snel en goed

Snelle service snelle levering veel op voorraad

Makkelijk te bestellen

Goede kwaliteit

Banden voor een scherpe prijs en ruime sortering

Ik heb regelmatig banden besteld en tot op heden zeer tevreden over het aanbod, de zeer scherpe prijzen en vlotte levering.

Snel en super makkelijk!

Ik heb zelf aan meerdere andere sites gekeken en bleek bandenconcurrent tog de meest voordeligste te zijn en kon ik ook de gewenste merk makkelijk vinden en vervolgens bestellen raad het zeker aan!

Op en top!

Altijd op tijd geleverd. Goede kwaliteit banden. In 1 woord omschreven: topbedrijf!

Goede prijs, snel geregeld. Goedkoper dan bij een kwikfit en dan wel voor een gerenomeerd bandenmerk

Ik was op zoek naar 2 nieuwe banden, je komt al snel bij een kwikfit uit totdat je je rot schrikt van de tarieven die ze rekenen voor zowel de band als de montage. Gelukkig zijn er diverse montagepartners aangesloten bij bandenconcurrent. goede banden voor een schappelijke prijs incl. montage. totaal ontzorgt, wie wil dat nou niet!

bestellen ging makkelijk en goede adviezen via de chat

prima service

Goed lopende site!

Makkelijk en duidelijk! Echt super!

Overzichtelijke site

Erg overzichtelijke site en goede uitleg van de voor en nadelen van de banden!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA