Filtre

Duidelijk en betaalbaar

Veel keuze, groot assortiment met betaalbare en kwalitatieve banden. Snelle levering zodat ik snel weer veilig de weg op kan

Top en goeie prijs!

Top en de prijs is heel scherp en montage is gewoon top om de hoek!

Goed geregeld

Vorige keer was ik tevreden dus nu ook hiervoor gekozen.

Makkelijker en goedkoper kan niet!!

Goede en duidelijke site met ruime keuze merken banden en het scheelt echt veel euro's in je voordeel,kan je weer andere leuke dingen mee doen Dus twijfel niet en neem een kijkje op deze site.

Goedkoper

Goedkoper,sneller levering en duidelijke pagina

Top site!

Altijd netjes en optijd geleverd. Bestel al jaren hier en nig nooit wat fout gegaan! Zeker een aanrader

Makkelijk besteld en geleverd bij de motageplaats

Super makkelijk en snel geregeld. Banden voor mijn aanhanger!

Altijd klant vriendelijk en snelle levering

Perfect en snel

Snel en duidelijke prijsoverzicht, nette prijzen

Goede banden snel geleverd en vertrouwen

Altijd worden toezeggingen nagekomen.

Op vrijdag mijn rvband tegen de stoep kapot gereden en met de kortste keren een band van het zelfde merk en type kunnen kopen bij de banden concurrent

super handig dit

heel makkelijk uit zoeken met welke banden je hebben wilt, en bestellen en laten monteren

Perfect goeie prijs en snelle levering

Mooi bedrijf die zowel nieuwe als demo banden verkoopt voor een hele eerlijke prijs en super makkelijk gratis thuis bezorgd of bij je eigen Gerage wat wil je nog meer ik raad het zeker aan !!

Makkelijk te navigeren

Ik vindt de website goed te navigeren en heb met succes mijn banden geboden

Top service en snelle levering

Goede service en makkelijke Bestelling plaatsen zeer overzichtelijk

Goede banden rijdt zeer zuinig

Prima banden

Helaas is garage Woudstra in almelo niet zo goedkoop meer als vermeld staat achteraf net zo goed de banden hier kunnen kopen was ik goed koper uit geweest

Uitstekend!

Bestel al een lange tijd hier de banden. wordt snel bezorgd en zeer scherpe prijzen! helemaal Top!!

S.O.P.O.

Simpel Overzichtelijk Praktisch Ontzorgt

Erg goed

Tot nu toe goed

Ik heb de banden besteld en wacht nu verder af.

top service. geweldige website, eenvoudig en snel bestellen. Snelle levering.

Ik heb meerdere keren banden besteld bij de Bandenconcurrent. Ze hebben scherpe prijzen. Bestellen gaat super eenvoudig. Levering super snel op de plek die ik wil. Gewoon TOP

Snel besteld en geleverd

Niks op aan te merken

Eerste keer besteld en zoals afgesproken op tijd geleverd en goed, bestel vanaf nu alleen hierop

De beste merkbanden voor de beste prijs.

Goed, snel en duidelijke site.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA