Filtre

Overzichtelijk, heldere informatie, zelfs voor een vrouw ;)

Prima website, overzichtelijks informatie, makkelijk producten vergelijken en heel prettig dat je direct een bedrijf aan je bestelling kan koppelen zodat je dit niet later nog eens uit moet zien te zoeken. Wat mij betreft top geregeld!

Scherp geprijsd

Fijne service

Snel, duidelijk en makkelijk besteld

Altijd goede service. No nonsens...!.

Geweldige service en goed geholpen

Na telefonisch contact en prima geholpen te zijn gekozen voor bandenconcurrent.nl Goeie uitleg en de prijs was zeer netjes. Goedkoper dan bij andere. Alleen maar goeie woorden.

Zeer tevreden!

Banden op geleverd zoals beloofd ! En ook goedkoper dan andere bandenzaak

Ik was alleen niet tevreden met mail die ik kreeg dat spullen langer dan paar dagen tot week geleverd zouden worden, terwijl het vinnen 2-4 dagen stond, en daar nog ook dat 1 pakket iets later komt dan een week, 4 banden in 2 pakketten, en ik had gemaild en contact opgenomen, die zei dat het door drukte kan gebeuren enzo, en toch was het de volgende dag al bezorgd. dus ik ben wel blij en altijd ook bij jullie besteld.. de beste gewoon.

Goede duidelijke website, scherpe prijzen

4 nieuwe banden aangekocht! Website is duidelijk en goede info over de banden en merken. Kan direct zien of het voorradig is en snel een reactie op een vraag.

Altijd goed en snel

Bestellingen is altijd correct en snel bezorgd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Duidelijk website, duidelijke informatie over de banden en goede prijs -en kwaliteitverhouding.

Makkelijk te bestellen

Op zoek naar banden. De bandenconcurent sprong eruit

goed en snel

wordt bezorgt naar je huis of garage. perfect

Vertrouwd en snel geleverd

Goed advies om de juiste banden te selecteren en daarna een snelle en betrouwbare levering. Ik werd zelfs gebeld door het montage bedrijf om vooraf al een afspraak te reserveren. Top services.

Overzichtelijk en snel.

Je hebt erg veel keuze en het is makkelijk de juiste banden te vinden die voor mij van toepassing waren. Daarna is het ook super handig dat je alvast een monteur kan kiezen en dat ze daar geleverd worden. Ik ben dik tevreden!

Duidelijke website

De website is rustig en duidelijk opgebouwd. De teksten en cijfers op de banden staan uitgelegd. Zo kan de consument een makkelijkere en betere keuze maken in aanschaffen van nieuwe banden. Dit is de eerste keer dat ik bij jullie bestel. Als deze echt op de geleverde datum binnen zijn, zal ik zeker vaker bij jullie bestellen. Prijzen en levertijden zijn gewoon eerlijk!

goed,snel en super geprijsd

super goede site grote keus snelle levering

Duidelijke productomschrijving

Doordat het product op de site goed omschreven staat, kon ik makkelijk en snel de juiste keuze maken. Daarnaast speelt de prijs van de banden natuurlijk ook mee om via deze site te bestellen. Ben dus heel tevreden over het bestelproces, nu nog even afwachten op de levering.

Makkelijk op zoeken en bestellen

Vroeger kon je ook montage aan huis krijgen. Dat was echt top.

Op de website wordt verteld dat de banden al morgen worden geleverd. Dat is heel snel!

Snel gevonden

Goede website, veel keuze en scherpe prijzen.

Pure efficiëntie

zeer efficiënt, alles in één stap doen is zeer comfortabel en maakt het u gemakkelijker

Helemaal top!

Fijne, overzichtelijke website.

Snel kunnen bestellen niet zo moeilijk en simpel

super voordelig

goede keuze

super

meerdere malen hier banden besteld en altijd zonder problemen geleverd

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA