Filtre

makkelijk bestelproces en ruime keuze aan montagepunten

makkelijk bestelproces en ruime keuze aan montagepunten

De hele opzet werkt uitstekend

De vorige keer dat ik hier banden bestelde voor mijn caravan werkte de hele opzet van uitzoeken, beoordelen, bestellen, bezorgen en laten monteren bij een garage in de buurt uitstekend.

website gebruiksvriendelijk en duidelijk

besteld en dat ging heel makkelijk. ook de informatie is heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. service is compleet. nu wachten of de montage en dan blij weer veilig te rijden.

Super deals

Super deals snelle levering

geweldig !

Snel contact en vakkundig geholpen. Grote pré dat ze ook montagepartners hebben. Top !

Gemakkelijk en goedkoop

De moderne manier om je bandenwissel te regelen. Het is online makkelijk uitzoeken en goedkoop. Daarnaast ook makkelijk om de montagepartner te vergelijken en meteen te regelen.

Veel keuze en gemakkelijke afhandeling

Snelle verwerking en veel keuze. Voor een voordelige prijs. Afhandeling bij het montage centrum nog even afwachten, dat is als het goed is volgende week.

Seamless to seach and order from the site

It was really easy to find the options for tyres. The pricing was clear and great and also the options provided for Mounting were quick and easy to understand. Would highly recommend

Snel, voordelig en makkelijk met montage direct afrekenen!

Goede en makkelijke site om je banden te vinden

Overzichtelijke site en makkelijk te gebruiken. Snel mijn banden kunnen vinden en besteld. Ook fijn dat het met Klarna kan. Geeft een veilig gevoel.

Scherpe prijzen en goed bestelproces

Na het lezen van goede reviews mijn eerste bestelling via Bandenconcurrent.nl gedaan. Prijzen zijn scherp, handig en overzichtelijk bestelproces en fijn dat je kunt kiezen uit verschillende montagebedrijven in je eigen omgeving. Ben benieuwd naar het vervolgtraject.

Snel gemakkelijk en prima prijzen

Makkelijk om te bestellen en alls wordt geregeld tot de montage aan toe.

Stuurt wat belooft

Altijd op tijd en netjes

Super quick and easy

Super quick and easy

Altijd super fijn om hier te bestellen

Als ik bij Bandenconcurent mijn bestelling plaats is het vooraf heel erg makelijk om met de zoekmachine te zoeken naar de band die ik wil. Bij het bestellen komt altijd de vraag of je nieuwe ventielen erbij wilt dus je heb dan mooibde keuze. En binnen een minuut al antwoord over je bestelling. Komt het geleverde dan aan is het altind netjes samengesteld. Ik zou iedereen aanbevelen hier te bestellen.

altijd goed en scherpe prijs

goede spullen goede prijs snelle levering

Wat een makkelijker ervaring op bandenconcurrent.nl!

Direct toegang tot montagebedrijven en de mogelijkheid om uitlijning en APK regelen. Dat scheelt ons veel tijd. De volgende keer zal ik zeker weer hier gebruik van maken.

Snel de juiste band gevonden en besteld

Snelle site met een hoop keus makkelijk de juiste band gevonden en besteld

Top top top!

Topsite, topprijzen, topleveringsvoorwaarden alles top! ik raad de site al jaren aan.

Duidelijk prijs

Snel klaar

Altijd voorraad en mooie prijs

Super overzichtelijk en duidelijk

Positief! Ik had per direct banden voor mijn auto nodig. Bij bandenconcurrent had ik ze zo kunnen bestellen!

Makkelijk te vinden en bestellen

Ik bestel mijn banden hier altijd ivm de goede prijzen en snelle verzending.

Ik heb twee A merk autobanden gekocht, veel keuzes en goede service.

Fijne prijs per band

Fijne prijs per band, en fijne service met aangeven thuis of bij garage en overzichtelijk en ruime keuze met montage bedrijven

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA