Filtre

Snelle levering na aankoop.

Prima keuze, ruim assortiment en snel geleverd.

snelle service

super

Duidelijke info, kwaliteit en een snelle levering voor een prima prijs

Duidelijke en overzichtelijke website! De juiste banden snel te vinden en snel verzonden/geleverd

Helder duidelijk geen poespas

Goede prijzen en geen verdachte zaken

De flexibele en goedkoopste website

De beste website waar je de beste producten en beste prijs van Nederland.

Duidelijke website en scherpe prijzen

Overzichtelijke website met veel keuze en advies. De prijzen zijn scherp en veel aanbod.

duidelijk en snel

Makkelijk zoeken naar banden. Veel verschillende opties ter vergelijking. Vaker besteld bij BandenConcurrent.nl. Altijd tevreden, kome afspraken na en bandenworden netjes geleverd waar jij wilt, thuis of bij een garage. Prijs ook het voordeligst vergeleken andere bandenaanbieders. enige wat ik graag terug zou willen zien is de optie in 3 x betalen.

Voldoet 100%

Vaker hier banden besteld en worden snel bezorgd. Maar ook goede prijzen.

Snel, compleet en niet duur

Zoeken is niet nodig, bij Bandenconcurrent slaag ik altijd

snel goed betrouwbaar en een fatsoenlijke prijs

snel goed betrouwbaar en een fatsoenlijke prijs

Makkelijk, goedkoop en betrouwbaar

Heerlijk op mijn gemak een band uitzoeken. Gaat makkelijk met de mogelijkheden om te vergelijken. De vorige keren ging bij de aankopen hier perfekt, dus nu maar weer gedaan.

Fijne site

Fijne site , makkelijk zoeken Eerlijke prijzen Zeer snelle levering

Gewoon goed.

Snel geleverd, makkelijk zoeken, simpel. Ik heb geen tijd en zin om een hoop onzin te moeten zien.

Ik ben zeer tevreden en bestel altijd mıjn banden bıj jullie

Meer dan tevreden, snel en handig

Al jaren zeer tevreden. Scherpe prijs, betrouwbare levering en prima montagepartners. een aanrader voor iedereen. Ik koop hier voor drie auto's altijd alle banden

uitstekkend

duidelijk snel en goedkoop wat wil je nog meer

Smooth ordering process

Easy ordering process, shipped to garage of my choice.

Makkelijk en duidelijk banden vergelijken

Met veel banden op voorraad kun je ze makkelijk vergelijken met elkaar om de juiste banden keuze te maken. Bestel al mijn banden bij bandenconcurrent

Mooie, overzichtelijke website met veel keuze.

Super goed

super goed, en snel geleverd

Ruime keus, goede prijzen. Banden direkt bij mijn eigen velgenleverancier geleverd, gemonteerd, gebalanceerd, uitgelijnd, alles in één keer geregeld.

Is nu derde keer dat ik bestel en ben tevreden

Banden worden th bezorgt. Dat is al 1 goede plus. En geen probleem verder.

Betrouwbaar bedrijf en snelle levering

Al jaren goede service, uiterst betrouwbaar en snelle levering

Geweldig snelle levering

Geweldig snelle levering altijd Genoeg keuze ben altijd blij met bandenconcurrent ik raad het iedereen aan om daar je banden te bestellen

Overzichtelijk en makkelijk

De website is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Er zijn veel opties en ik kon hier wel vinden wat bij andere aanbieders niet beschikbaar was in bandenassortiment.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA