Filtre

Eerste keer dat ik bestel

Site is uitstekend, geen poespas met extra gegevens, heel makkelijk om te bestellen. Verdere ervaring nog te beoordelen na levering van banden uiteraard.

Superrrrrrrrr!!

Snel bestellen en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Keuze uit meerdere montagebedrijven met een schappelijke prijs.

Gemak en redelijke prijs

Simple band te selecteren en een montage in te plannen.

Zeer eenvoudig en snel bestellen!

Het kostte me welgeteld 1 minuut om nieuwe autobanden te bestellen. Zeer snel en fijn proces.

Terecht de bandenconcurrent!

Praktische toegankelijke professionele website. Ook het bestelproces loopt gesmeerd. Montagepartner voorziet je van aanvullende goede info over de afspraak, snelle service. Mooie samenwerking. In een woord top!

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop, binnen 3 minuten geregeld en gratis bezorgd. helemaal tevreden.

Snel en simpel bestel proces, snelle levering en keuze om af te leveren bij de garage. Het bedrijf is ook telefonisch bereikbaar. Super!

Goede website Gemakkelijk betalen

Goede en duidelijke website Ik ben 68 jaar en voor mij was het gemakkelijk uitkiezen

Super gemakkelijke site

Winter banden besteld voor de camper

Snel, makkelijk en goedkoop

Ruime aanbod in autobanden en snel geleverd ook bij je eigen garage.

Soepele website om banden te bestellen

Goede prijs en goede integratie om montage partner te vinden.

Goede prijs - kwaliteitverhouding

Ik had door mijn eigen schuld de verkeerde maat opgegeven. Ik heb hiervoor het formulier ingevuld en de volgende dag gebeld. Ik vind het jammer dat BandenConcurrent niet kan regelen dat die bezorgdienst gelijktijdig kan leveren en ophalen. Ik hoop dat dit in de toekomst wel mogelijk gaat zijn. John

positief

Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik bestel hier altijd mijn banden

Voordeliger en goede service!

We hebben onze eerste auto gekocht en moeten zomerbanden aanschaffen, een behoorlijke kostenpost. Na wat vergelijken is Bandenconcurrent duidelijk goedkoper dan de rest, en zit ook aangesloten bij kwalitatieve monteurs! Helemaal top voor ons!

Prima en gebruiksvriendelijk site

Tot nu toe zeer tevreden met mijn bestellingen.

Eerste keer besteld

Maar kwa prijs netjes. Was stukje goedkoper dan de garage per band

Goedb

Goede en duidelijke website, je weet waar je aan toe bent en ziet direct de lever datum. Top

Mijn hele familie bestelt hier altijd hun banden. Sinds ik een bestuurder ben heb ik ook niks anders gedaan dan banden bestellen bij de bandenconcurrent. De prijzen liggen hier altijd veel lager dan hún concurrenten. Ook kun je heel gemakkelijk filteren op wat jij belangrijk vind in je keuze voor je banden.

Goed en snel kunnen bestellen voor een schappelijke prijs.

Goed kunnen vinden, goede uitleg en makkelijk om te bestellen.

Goede prijs en betrouwbare afhandeling!

Fijne webshop met eerlijke prijzen en betrouwbare service. Bestel hier al jaren mijn banden.

Wat een top band

De pereli all season bestelt 215x60x16 wat een geweldige band erg stil. En vangt ook de tringelen goed op auto is zoveel stiller erg blij mee.

Topiie

Snele levering,super service,100garantie

Snel, en makkelijk bestellen

Makkelijk en snel bestellen met een snelle service en goed advies,

Makkelijk banden kopen

Goede afhandeling!

Voordelig, makkelijk & met een klik gedaan!

Zelf je banden uitzoeken binnen je eigen budget en met één klik je bijbehorende montagepartner uitkiezen. Aan het eind van de rit véél makkelijker en goedkoper dan een Kwik Fit of Euromaster.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA