Filtre

makkelijk te zien wat het kost met montage

autobanden zijn een redelijke uitgave hier kun je goed zien wat je daadwerkelijk kwijt bent inclusief montage

Gemakkelijk en goed geïnformeerd banden gekocht

We hebben heel eenvoudig de bestelling kunnen doen, zeer prettig

Goedkopere banden

We hadden al een duur weekend achter de rug en toen bleek op maandag de auto afgekeurd te zijn op de voorbanden. Via dealer zou de prijs op 450 uitkomen. Nu via hier besteld en maar op 267 uitkomen is een verademing

Top site, je racet er zo doorheen!

Makkelijk om je bandenmaat in te vullen, goed vergelijk tussen merken, geluid, stijl en alle informatie die je nodig hebt om je keuze te maken. De prijzen zijn duidelijk en scherp. Super nette en vlotte levering.

Alles is makkelijk geregeld

Makkelijk overzichtelijk en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! Echt een aanrader!

Banden waren voor afgesproken datum geleverd, keuze is goed bevallen verder echt niks op aan te merken echt top service geleverd!

Altijd en bij iedereen perfect gegaan

Nooit problemen en ik raad mensen altijd aan om het hier banden te bestellen. Snelle lever tijd en tot heden nooit iets negatiefs gehoord

Zeer goede ervaring

Bij mij bestellingen altijd zeer correct behandeld.Levering op tijd, goede prijs ,kwaliteit.zeer tevreden

Gemak van service en lage kosten

Nu voor de derde keer gedaan, altijd tevreden geweest

Heel goede en overzichtelijke website

Gemakkelijk kiezen door de filters. Alle kosten in 1 keer afgerekend, geen onvoorziene nota's achteraf. Mooi in de directe woonomgeving te monteren.

Duidelijke website en goede prijzen

Deze website heeft me goed geholpen om een keuze te maken tussen de vele mogelijkheden van banden. Dit komt omdat ze er ook banden testen bij zetten. Ook de prijzen zijn top en gratis verzending.

Goeie prijs, snelle levering.

Nette prijs en binnen 2 dagen levering.

Goedkoop snel bezorgd

Banden in diverse prijsklasse snelle levering

prima prijs

Prima prijs en snelle levering

Kwaliteit

Volgens info is het een goeie Koreaanse All Season band

Ik heb hier al vaker besteld Levering en product waren zoals afgesproken geleverd Gewoon fijn zaken doen top bedrijf

Top, altijd

Al meerdere malen banden besteld, voor mezelf, maar ook voor anderen, omdat ik kan beloven dat de bestelling optijd en kloppend is.

Gemakkelijk

Zeer handige website

Makkelijke website om te bestellen.

Ik kon makkelijk op de website alles invullen welke band ik wou hebben en de BandenConcurrent kwam het goedkoopste uit.

Supermakkelijk

Banden bestellen en kiezen voor monteren in één klap, handiger kan niet, nu even afwachten hoe snel ik terecht kan bij de gekozen bandenmonteur.

komt goed over

website werkt goed en duidelijk prima

Altijd op tijd bezorgd

Goede keuze in banden

Goeie ervaring

Duidelijk site . Goeie prijs

Nog nooit eerder besteld op deze site, ik kreeg het door een vriend aangeraden. Ik ben het met hem eens dat het een goeie site is

Makkelijk winkelen gratis bezorgd goede prijs

Makkelijk winkelen gratis bezorgd goede prijs