Filtre

Super service

Ik bestel mijn banden altijd hier omdat de service en levering altijd volgens de gemaakte afspraak loopt dus zeer tevreden

Helemaal prima

Snel en goede service ook met het opleggen van de banden

Prijs kwaliteit is perfect

Makkelijke website, en een hoop verschillende banden.

Goede prijzen en uitstekende service

Zeer overzichtelijke site makkelijk te bestellen en levering volgens afspraak.

Goed en snel overzicht

Ik heb voor de auto cross een paar banden nodig en toen kwam ik op deze site uit kan goed en gemakkelijk banden maten zoeken en ook snel af lezen welke geschikt zijn voor bij mij onder de auto

Goed werkende website, waar je snel kan bestellen

Ik bestel vandaag voor het eerst bij jullie

Altijd precies

Ik vind het heel vetrouwelijk en ik maak me nooit zorgen over mijn bestelling geen 1 keer problemen mee gehad en altijd kwaliteit banden ze zijn vers en nieuw altijd veel keuzes waar je uit kan kiezen en dat maakt mij blij als klant ik vind het altijd spannend om een kijke te nemen en ook de goedkoopste ik als monteur koop altijd me banden bij bandenconcurent soms vergelijk ik die prijzen en dan is het bij bandenconcurent €40-€50 P band goedkoper !!

Maat invullen en gaan.

Helemaal top. Maatje invullen, bandje kiezen en klaar.

Beste bandenboer op het internet

Ik koop hier mijn banden sinds mijn eerste leer auto. Top service

Lekker duidelijk website

Ik vind de gebruiks van de website best wel vriendelijk en overzichtelijk verdeeld, correcte prijs van de producten

Goeie prijs, snel geleverd

Bestelling makkelijk geplaatst en levering snel bij montage partner. Prijs is zeer goed.

Price, quality and services competitive

Price, quality and services competitive

Netjes op tijd geleverd

De Banden zijn goed en op tijd aangekomen bij de garage. Goed geregeld.

Afspraken nakomen is bij mij heel hoog aangeschreven,bandenconcurent komt afspraken goed na,top bedrijf

Superfunkadelic! Zeer gemakkelijke site !

Site is zeer gemakkelijk in gebruik en alles is direct te vinden! Daarbij is alles op voorraad en word het snel geleverd.

Scherpe prijzen voor topmerken

Banden snel besteld op de website voor een superscherpe prijs met montage in de buurt. Wat wil je nog meer?

Goede vergelijkingen

Snel en handige website

Nr1 website voor je banden

Goede service het kwaliteit is goed en snel bezorgd

Snelle verzending en erg goedkope banden!!

Ik had Bridgestone 205-40-17 all season voor de prijs van 115 euro dat was een erg goede prijs, bij mij in de buurt konden ze niet voor die prijs leveren. Direct naar mijn garage verzonden daar waren ze snel geleverd en onder mijn auto gezet. Top bedrijf Banden concurrent.

Vaker besteld ,snel en makkelijk , raad het iedereen aan.

We hebben vaker banden besteld , binnen 5 min. Besteld ,snel en makkelijk en als het je niet uitkomt betaal je lekker 30 dagen later, geweldig ,raad het iedereen aan , Banden Concurrent .nl

Goede service met de beste prijs

Altijd de goedkoopste banden

Snelle Goede prijs: en service kwaliteit!

begrijpelijk en snelle levering kwaliteitsproduct

Snel en simpel, meerderee betaal mogelijkheden

Makkelijk website, ruime keuze , snelle levering

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA