Filtre

Gaat altijd goed

Lekker snelle levering en kwaliteit perfect.

Eerlijke en betrouwbare organisatie

goede prijs

Ronduit de beste deal en super scherp geprijsd!!

vooronderzoek gedaan naar nieuwe banden voor mijn auto. Bij mijn Dealer en de bekende bandenleveranciers die in iedere stad van NL zitten en toen via internet wederom terecht gekomen bij de Bandenconcurrent. Daar stonden mijn banden maar liefst ruim € 92,- per stuk lager geprijsd dan bij de dealer en € 64,- lager dan de bekende bandenleveranciers. Dus de keus was snel gemaakt!!

Geluid met wel 60 % afgenomen

Nieuwe banden nieuw geluid. Wat een verademing.

Geweldige prijs banden

prima bandenleverancier

goede service bij de garage en online

De goedkoopste!

waar ik ook keek, ik kwam altijd bij bandenconcurrent uit. Duidelijke omschrijvingen van de banden en voldoende voorraad.

Perfecte service en een perfecte prijs!

Hoe makkelijk deze sevice werkt is fantastisch. Mijn eigen garage rekende hier minstens het dubbele voor. Geweldig! Ik ben super enthousiast en blijf graag gebruik maken van jullie diensten!

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen

Bestelling via de website en de keuze van een montagepartner was zeer eenvoudig. Montage moet nog gebeuren maar ik ga er van uit dat dit ook naar tevredenheid zal verlopen.

zeer makkelijk te bestellen en duidelijke site

zeer goed

Zeer praktische site incl. keuze voor installatiebedrijf

Een enorm overzichtelijk aanbod aan talloze autobandmerken, types en uitvoeringen. Niet alleen heel praktisch, maar zelfs ook de mogelijkheid om direct een montagebedrijf te vinden in je directe woonomgeving. Letterlijk alles binnen enkele minuten geregeld. Top!

Zo blij met jullie

Mijn ervaring is dat ik heel blij wordt van Klarna, het verspreid betalen is voor vele een uitkomst natuurlijk. Ook al je net als ik een wat kleinere beurs hebt. Dank je wl

Goede en snelle levering goede kwaliteitsbanden voor een gunstige prijs

kwaliteitsbanden

Goede prijs en snelle levering

We hebben hier al meerdere malen besteld en waren tevreden met het product.snelle levering en netjes verpakt.

Snellelevering, veel keus, alle prijsklasse kortom Top

Top, snelle levering, veel keus, alle prijsklasse

Makkelijk en snel

Goed overzicht van de banden, snel en makkelijk besteld

Zeer gemakkelijk een bestelling geplaatst

Zeer gemakkelijk een bestelling geplaatst, banden gelijk bij een garage in de buurt laten afleveren IDEAAL!

Lekker ongecompliceerd!

Snel en simpel bestellen, zoals het hoort te zijn.

Duidelijke website met competatieve prijzen

Duidelijke website met goede filter opties en handige samenwerking met montage partners. Twee hele kleine verbeter puntjes voor de volledige 5 sterren: 1. het zou fijn zijn om bij het afrekenen ook de kaart met montage partners te kunnen inzien, nu moest ik via de andere pagina het adres opzoeken van de montage partner die ik wil om vervolgens hun adres in te voeren. 2. Ik heb van te voren contact opgenomen met de montage partner omdat ik ook mijn wielen uit wilde laten lijnen, dit blijkt ook mogelijk te zijn als extra optie in de kassa. Als deze mogelijke extra services aangegeven waren op de pagina van de montage partners had ik niet apart nog naar de montage partner hoeven bellen van te voren.

Makkelijk en snel geregeld

Geen gedoe maar duidelijke site en afhandeling.

Makkelijk bestellen en betalen, om vervolgens het afleveradres naar keuze te kiezen

Makkelijk te vinden en te bestellende

Ik hoefde alleen de info op de zijkant van mijn band in te voeren en ik had hem al

Overzichtelijk, duidelijk en snel gevonden!

Vele merken, duidelijke informatie en specificaties! Top website!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA