Filtre

Aanrader

Tevreden over service, prijzen en de kwaliteit. Snelle levering was de kers op de taart.

Makkelijk vergelijken in een duidelijk overzicht

In een handomdraai banden besteld voor mijn auto. Het bestellen is makkelijk en overzichtelijk. Vindt het ook erg fijn dat ik zelf geen garage moet zoeken. Klein puntje van aandacht. Het is mijn na het bestellen niet helemaal duidelijk waneer de garage tijd heeft om de banden echt te plaatsen. Ondanks dat krijgt deze site van mij de hoogste score.

Eenvoudig bestellen

Zeer eenvoudig bestelpagina.

Goede website in informatie

Pluspunten: Website Informatie Prijs Gemak Minpunten: Niet kunnen filteren op merk Prijs van de banden schommelt dagelijks

Kwaliteit & betrouwbaarheid

De keuze is reuze en goede snelle levering. Een aanrader als het kwaliteit gaat.

de keuze mogelijkheid is uitmuntend

makkelijk en relaxt uitzoeken.

Goeie banden voor weinig geld en snel besteld

De goedkoopste van alle site’s en makkelijk en snel besteld

Veel eerder binnengekomen dan aangegeven geweldig

Prima spul en snel geleverd

Snel geleverd enige nadeel is af en toe een verouderde dotcode voor de rest prima

I chose the tyre I wanted and not what a garage wanted to sell me.

Very informative explanations on specification of all brands, sizes, safety of the band in the rain, a good explanation of what each part of the model code meant and I leant a lot from reading the given information, giving me more confidence in making the right choice for the best tyres for the safety of my car.

Alles klopt. Top!

Betrouwbaar en snel

Ruime keuze aan banden en ook in prijs een stuk voordeliger. Wat mij betreft een aanrader!

Snelle levering en mooie prijzen.

snelle levering van goede band tegen scherpe prijs

Site biedt groot scala aan banden waarbij je makkelijk kunt selecteren

De makkelijkste manier om de juiste keuze te maken

Via deze weg heb ik heel snel en gemakkelijk banden kunnen vergelijken, ik was al bang dat mijn banden die nu nog onder de auto zitten niet meer te verkrijgen waren. En plots zag ik ze staan op deze site ! Zo blijf als een kind in een speelgoedwinkel, direct de banden besteld ! En niet te vergeten hou dit bedrijf hun partners eerlijk en netjes erbij zet ! Dit maakt het natuurlijk de perfecte keuze om hier je banden te bestellen ! 100% tevreden & 100% een aanrader

prima bedrijf

meerdere malen besteld, altijd keurig geholpen en op tijd geleverd, doen wat ze beloven

Betrouwbaar en kwaliteit

kijken, vergelijken, bestellen voor een prima prijs en goede levering

Snel, Makkelijk en een goede prijs

Het gemak van directe levering en montage bij een van de montagepartners is een enorm voordeel. Bovendien waren de banden nergens goedkoper te vinden. Kortom, BandenConcurrent.nl biedt een uitstekende prijs en service. Ik raad iedereen aan om hier je nieuwe banden aan te schaffen.

betrouwbare leverancier

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke site, scherpe prijzen.

Ruim assortiment, een nette en toegangelijke website en prima prijzen voor de autobanden. Heb net besteld dus ben benieuwd hoe het met de levering gaat en hoe de band eruit ziet.

Afgesproken datum afgeleverd.

Beste website voor het kopen van je autobanden

Overzichtelijke website met een enorm aanbod. Scherpe tarieven en snelle levering. Voorheen ging ik altijd naar de Kwik-fit, waar je beperkt werd in de keuze en soms verschillende type banden voor- en achter gemonteerd kreeg. Door de ruime keuze bij Bandenconcurrent is dat iets van het verleden en heb ik binnen 24 uur mijn nieuwe banden binnen en gemonteerd door mijn garage in de buurt.

Makkie

overzichtelijke site en snel banden kunnen kiezen

Snel en makkelijk banden te bestellen via de site

Op de site zijn de banden snel en makkelijk te bestellen en altijd worden de banden snel geleverd. Prima service dus!

Perfect geregeld.

Had 4 nieuwe banden nodig, deze site heeft goede prijzen en snel geregeld.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA