Filtre

Gewoon goed

De keuze op de website is ruim en goedkoop. Mijn monteur was telefonisch bereikbaar en had fijne uitleg over de juiste banden. De auto wordt vlot geholpen, geen wachtlijst.

Makkelijk, snel en voordelig

Super dat de banden bij je garage worden afgeleverd! Scheelt veel tijd en rompslomp. Goed geregeld!

Bandenconcurrent.nl: Zeer betrouwbare partner om banden aan te schafffen!!!!!!!!

Bij deze club nooit teleurstellingen, ze leveren volgens afspraak, je kan op verschillende manieren betalen en retouren zijn ook nooit een probleem. Misschien nog wel een groot voordeel, alle banden die ik de afgelopen jaren heb gekocht waren uit een recente productie batch, je koopt dus geen oude meuk!

snel geleverd, goeie producten

Een webwinkel zoals je het wil hebben. Snel geleverd, goeie producten. Simpel.

super easy...en voordelig

wat een verschil met met andere shops of (merk) dealers.

Goedkoopste en ook nog een snelle levering

Niet alleen de goedkoopste met een snelle levering, maar ook de mogelijkheid om de banden af te laten leveren bij een ( door jezelf uit te kiezen ) montage bedrijf die voor een zeer nette prijs de banden monteert en balanceert. SUPER

Vorige keer goede ervaring vandaar nu weer een bestelling

Vorige keer goede ervaring vandaar nu weer een bestelling

Snel Makkelijk

Keuze is reuze en gemakkelijk te bestellen

Duidelijk zonder poespas en snel geregeld voor een heel nette prijs

Super geregeld

Overzichtelijk

Snel geregeld. Moet de banden nog ontvangen, maar tot nu toe erg tevreden.

Snel en makkelijk

Ik had nieuwe banden nodig en kon alles snel vinden en de bestelling was ook zo geregeld.

Handig en snel

verschillende site bezocht, maar hier kwam gemak en betaalbaarder bij elkaar.

Makkelijk bestellen,

Makkelijk te vinden, praktisch alles op voorraad. Goede service meer kan je niet wensen.

Overzichtelijk en makkelijk kiezen. Het aanvullend advies is ook zeer prettig.

Gewoon helemaal top

Overzichtelijke site, duidelijke product omschrijving. Eenvoudig bestellen, geen verzendkosten, goede prijs en keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.

Duilijkheid

Het is duidelijk en makkelijk te bestellen.

Gewoon top

Goede prijs en kwaliteit en top service

Super simpel bestellen

Zodra je weet welke maat banden je nodig hebt ben je zo klaar. Overal gekeken en de banden die ik wilde zijn hier het goedkoopst, ze verzenden de banden ook nog eens naar een service partner dus ook geen gezeur met zelf iemand zoeken. Topservice dit!

Snel en makkelijk besteld

Prima en snel geregeld en afgeleverd

Ik heb bij jullie al meer besteld

En dat was een goede ervaring

Goede ervaring, makkelijke en handige site

Ik zocht op een type banden, jullie kwamen naar voren, perfect.

Overzichtelijke site, ruim aanbod

De website gaf overzichtelijk een ruim aanbod banden. De filters maakten het eenvoudig om het ruime aanbod te reduceren naar een overzichtelijke selectie banden die voldeden aan mijn voorkeuren. Uit eerdere ervaring weet ik dat de verzending vlotjes is verlopen en de banden in goede staat zijn overgekomen. Het enige verbeterpunt is dat het fijn zou zijn als de minimum productiedatum zou worden weergegeven. Dan is er zekerheid dat het geen oude voorraad betreft. Echter, ik heb nog geen oude banden ontvangen dus ik heb er alle vertrouwen in dat dit geen probleem zal veroorzaken.

Trefzeker !

Geregeld banden besteld. Altijd snel en goed geleverd, trefzeker dus. Aanrader. !!

Goed ervaring!

Fijne duidelijke site!

Duidelijk en overzichtelijk site, zijn voordeliger dan de rest.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA