Filtre

Duidelijk en overzichtelijk site, zijn voordeliger dan de rest.

Goede prijs en goed afgeleverd

Gemakkelijk en goede prijs

Bestellen eenvoudig, monteren in de buurt: nergens goedkoper

snel en eenvoudig

Duidelijke website. Veel keuze en goede alternatieven. Afhandeling ging zeer vlot

Goede duidelijke website!

Ik was hard op zoek naar bandjes voor mijn kever uit 82. Overal en nergens gezocht maar door de overzichtelijke makkelijke website is het zo gepiept. Fijn dat er met Klarna betaald kan worden! Echt een aanrader met goede deals! Bedankt Bandenconcurrent :)

Super makelijk om te bestellen met een goede prijs

Was heel makelijk om mijn banden voor de camper te bestellen en dan ook nog voor een goede prijs. Worden dan ook nog eens gratis geleverd.

Super fijn!

Heb voor Bandenconcurrent gekozen vanwege de snelle service en gemak van bestellen! Wacht met smart mijn banden af!

Snel, adequaat en duidelijk

Goede ervaringen. Snel, duidelijk online hulp en richting. Bovendien ook nog eens goed advies. Blij mee en graag een volgende keer weer.

Mooie overzichtelijke site met eerlijke prijzen

Webshop is overzichtelijk, de prijzen zijn scherp geprijsd.

Duidelijke website

Het zoeken naar de juiste banden is erg makkelijk te doen. Verder ziet de website er overzichtelijk uit en zijn de bandenkenmerken duidelijk te lezen. Zo kun je een goede keuze maken voor je banden.

Duidelijke website makkelijk de juiste band gevonden!!

ik ben zeer tevreden over de overzichtelijke website en het makkelijk vinden van de juiste banden voor mijn auto. Alles is mooi overzichtelijk en duidelijk aangegeven.

Goede prijs

Goede prijs, snel geleverd.

Duidelijk advies in de omschrijving en geen twijfels over de geschiktheid van de gekozen band. Goede nacontrole op de ventielen.

Snel en makkelijk

Makkelijk te zoeken, gunstige prijzen, snelle levering

Erg goed. Dank je wel .

Erg goed en snel geleverd.

Super eenvoudig

Banden besteld en aangegeven deze te willen laten monteren bij 1 van de partners. Dit werkt super eenvoudig en is zeler aanbevolen.

Overzichtelijk en ruime keuze

Duidelijke site met ruim aanbod. Perfect

Top banden voor een super prijs

Altijd weer de scherpste prijs zonder onzinnige kortingen zoals bij andere aanbieders

Goede site

Goede site

Makkelijk en snel de juiste banden gevonden

Ik was op zoek naar 4 seizoenen banden en op de site snel gevonden

Super overzichtelijk en eenvoudig

Goeie banden prijzen Makkelijk te bestellen Overzichtelijk Aanrader!

Snel en gemakkelijk Hankook banden bestelt

Makkelijk banden vergelijken en snel banden besteld en laten bezorgen bij een garage voor montage. De online ervaring was top, nu nog afwachten tot het werkelijk bezorgd en gemonteerd wordt voordat ik kan aangeven of het echt een topbeleving is geworden.

Goede communicatie en dus levering/montage

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld