Filtre

Top prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit en nog eens super eenvoudig te bestellen! Kortom een aanrader!

Uitstekende

Prijs en aflevering zijn top.

Veel keuze

Veel keuze in banden, makkelijke overzichtelijke site en snelle levering.

Goedkoper

Goede prijs voor kwaliteit

Sniel liverng

Goed geleverd.

De bestelde banden waren snel geleverd, door een vriendelijke bezorger.

Verbluffend eenvoudig

Eenvoudig te bestellen, duidelijk en goede service

super montagebedrijf van Empel Tiel

alles prima verzorgd, zowel levering als plaatsen banden. Bandenmontage van Empel in Tiel heeft de banden er vakkundig en goed gemonteerd, erg behulpzaam zeker een aanrader.

Makkelijke website om iets te bestellen, niet te veel poespas er om heen.

Ok

De service van banden concurrent is ok. Alleen de service van de bezorgdienst DPD is waardeloos

volgende keer weer!

Zoals beloofd, maandag de banden mogen ontvangen. Is toch wel heel erg prettig wanneer je een leferant vertrouwen kan, top!

Szuper.

Az oldal szuper és nagyon átlátható!

• Ajánlnál minket? Yes

Toppie !

Makkelijke zeer duidelijke duidelijke bandensite en ook het betalen is simpel en natuurlijk de snelle levering.

Duidelijk en compleet voor een uitstekende prijs!

Deze site geeft je het overzicht wat je bij vele anderen mist - duidelijk en transparant, ook krijg je zelfs nog tips over een nog voordeliger model indien van toepassing! Je hoeft dus eigenlijk niets te doen, het wordt allemaal voor je geregeld! Daarna kies je zelf een garage voor de montage en zie je ook meteen die kosten en betaal gemakkelijk en veilig - kon het maar vaker zo! Bedankt!

makkelijk

ik zocht de bandenmaat op en het merk voor de banden en vervolgens ze besteld, het was minder dan 3 minuten werk.

super

snel, makkelijk, goed en ruim overzicht perfect

Overzichtelijk

Goed overzichtelijk en concurrerende prijs.

Meedenkend

Aan de telefoon werd er heel goed meegedacht en al mijn vragen werden beantwoord. Ook duidelijke uitleg! En daar houd ik van en dat was de reden waarom ik voor jullie heb gekozen!!

altijd goed

prima webshop, enorme voorrraad en op tijd binnen

Eenvoudig en snel banden kopen .

Een makkelijke manier om banden te kopen. Er is duidelijke informatie over de banden. En door meerdere zoek opdrachten te selecteren is het makkelijk om jou gewenste band te vinden.

Snel en goedkoop

Ik zocht banden voor mijn Peugeot 406, bij banden concurrent vond ik de perfecte band voor de laagste prijs en geen bezorgkosten! 2-4 werkdagen levertijd is supersnel, waarschijnlijk dus deze week nog veilig de weg weer op!

Goede service en prima prijzen

Heb al regelmatig hier besteld en alles loopt altijd op rolletjes net als de wielen onder mijn auto. Top service, bedankt alvast

Prijs en gemak

Makkelijke website met zeer scherpe prijzen. Dat je de banden kan laten leveren bij een montagepartner is een groot voordeel, evenals slechts één keer hoeven afrekenen (dus ook alvast voor de montagekosten). Even naar de montagepartner rijden en klaar.

BandenConcurrent en Balamatieautoservice/Apinsa 99,99% perfect!

Snelle behandeling door Apinsa, een volstrekt perfecte monteur.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA