Filtre

Simpel weg makkelijk bestellen

Ruime keuze en bieden goedkopere aanbiedingen aan. Top site

makkelijk zoeken veel keuze

perfecte site om nieuwe banden te bestellen en laten monteren vlakbij je in de buurt .

Goede prijs, makkelijk bestelproces

De prijs van de banden die ik zocht waren hier het laagst en het bestelproces was super gemakkelijk. Fijn dat je de keuze hebt om vooraf een montagepartner te kiezen. Als je echter op korte termijn de banden gemonteerd wilt hebben dan is het wat lastig om een montagepartner te kiezen, je weet namelijk niet of ze op korte termijn tijd hebben. Dus ik moest wat partners afbellen voordat ik kon bestellen. Daar kan deze site echter niets aan doen, ik moet beter plannen.

Goedkoopste in NL

Goedkoopste in NL

Gemakkelijk, simpel en goed!

Gemakkelijk, simpel en goed!

Michelin Master

De beste Michelin banden makkelijk op te zoeken en tegen een gunsige prijs

super

duidelijke website...geen moeite om een bestelling te plaatsen

Snel geleverd en recente DOT

De goedkoopste van alle leveranciers, snel geleverd en een recente DOT code. alles was je dus wenst bij de aankoop van je nieuwe banden.

Goedkoop banden

Snel en gemakkelijk bestellen!

Uitmuntend!

Beste prijs! Banden op voorraad! Snelle levering!

Duidelijk, snel

Duidelijke website, genoeg aangesloten partners en scherpe prijzen !

Besteld, betaald en nu afwachten wanneer ik ze krijg

makkelijk bestellen en snel bezorgd

De 2de set Roadhog banden die ik deze week bestel. de eerste set had ik de volgende dag in huis.

Top, snelle levering en ruime keus

Goede website, snelle levering

Ik koop vaker banden voor mij zelf en familie wij zijn erg tevreden

Snel en goed

Al vaker besteld en altijd goede ervaring

Duidelijk en overzichtelijk

Ik heb de banden besteld, maar kan er pas een beoordeling over geven als ik de banden ontvangen heb.

Prettige site en snelle levering

Prettige site en snelle levering

Top service , goede kwaliteit

Goede kwaliteit , als er vragen zijn goed vriendelijk geholpen. Top service , snel qua versturen. Netjes in verhouding

Beste preise

Beste Preise

Goed aanbod van banden en scherpe prijzen

Makkelijk bestellen en laten monteren van banden bij garages in de buurt. Overzichtelijk met prijzen en weten waar je aan toe bent.

Banden ontvangen 2.5 jaar oud

Wederom ben ik, nu voor de 3e keer, niet tevreden. Ik bestel 4 stuks Pirelli P Zero XL MGT 235/50 R18. Dit lijken mij kwaliteitsbanden met een snelheid index tot 300 kmph. Echter is de productie week 46 in 2021. Deze banden zijn dus 2,5 jaar oud. Graag omwisselen voor een vers set!

Goed snel en zoals afgesproken!!

De juiste banden snel en op tijd bezorgd! Mochten er problemen zijn, is dat ook zo opgelost. Simpelweg gewoon goed!!!

Jullie hebben geen concurrent!

Overzichtelijke website waardoor het makelijker is om te bestellen. Bedragen spreken voorzich. Veel goedkoper dan bij anderen. Makkelijk te vinden via zoekmachines. Jullie hebben geen concurrent!

Zeer makkelijk bestellen

Genoeg keuze