Filtre

Zeer makkelijk bestellen

Genoeg keuze

Spot goedkoop en super service

Ik vind dit een super bedrijf. En helemaal geweldig dat ik automatisch met een auto bedrijf in aanraking wordt gebracht en ik hoef daar helemaal niks voor te doen. In een woord geweldig!!

Bandenconcurrent doet wat men verwacht!

Positieve ervaring, meerdere keren besteld en juiste product correct en snel geleverd.

Ja

Dankjewel

Goede makkelijke website.

2 banden besteld het bestellen hing makkelijk en je kunt zelf je garage kiezen waar je ze laat monteren. Lekker dichtbij. Ik weet alleen nog niet hoe de banden zijn want die komen er volgende week pas onder.

De eerste keer zoeken via Google

De goedkoopste banden, met het zelfde scoren als een band die veel duurder is

Bestellen en snel geleverd

Goedkope bandjes voor de aanhanger

Leuke prijs en zeer snel geleverd

Duidelijke site, en altijd de beste prijs

Zijn altijd het voordeligst met de prijs, en altijd nette en snelle levering

Top bedrijf!

Bestel mijn autobanden meestal via hun,prijzen zijn goed en hun advies+ geen verzenkosten!

Beste prijs/kwaliteit. Snelle service

Setje topbanden voor een hele scherpe prijs

In een woord; Fantastich!!

Ik wil mijn ervaring delen enkel en allen om het aankoop bedrag terug te kunnen winnen. Vandaar deze positieve review. Dit is mijn tweede keer dat ik bij bandenconcurent bestel, de eerste keer ging het bestellen kinderlijk eenvoudig en ook de montagepartner bleek een goede keus,(vd Linden Sliedecht) echter de banden van Falken vielen me wel erg tegen. Nu Michelin besteld, ze liggen er nog niet om maar gaat goedkomen.

Altijd goed

Uitmuntend!

Beste Banden ooit voor de beste prijs!

Jaren lang goede ervaringen.

Betrouwbaar geleverd, juiste banden geleverd, geen verhaaltjes, correcte prijs, wat wil je nog meer.....

Prima ervaring, al vind ik het misleidend dat nieuwe ventielen standaard met korting worden aangeboden indien men ze niet direct bij de order besteld. Daarnaast kwamen 2 van de vier banden pas een aantal dagen later aan dan de eerste 2, dat is niet handig met het maken van een afspraak van de montage.

Bandenconcurent is de goedkoopste en bestellen gaat snel en gemakkelijk

Ik ben benieuwd naar de levering maar daar heb ik alle vertrouwen in. De juiste band was snel gevonden omdat je via je kenteken kan zoeken.

Beste kwaliteit voor beste prijs

Bestel sinds 6 jaar alleen bij bandenconcurrent omdat het snel en betrouwbaar is en goeie prijs kwaliteit heeft toppers ga zo door

Snel, makkelijk en een goede prijs

Vlotte side die makkelijk zoekt. De service door aflevering bij montagepartner in de buurt is ideaal

Goede service en snelle levering

Ruime keuze en goede prijzen!

Goed aanbod en gunstige prijzen.

Gemakkelijk bestellen en goede prijsverhouding.

Gemakkelijk bestellen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Geen verzendkosten.

Top site makkelijk en overzichtelijk

Goede prijs kwaliteit verhouding zeker een aanrader

prima site en duidelijk

makkelijk te bestellen zonder een accound aan te maken. gratis verzendkosten is ook top. meer dan voldoende keuze in!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA