Filtre

Snelheid en kwaliteit voor een scherpe prijs

Wie vier nieuwe banden nodig heeft, moet aardig in de buidel tasten. Gelukkig bestaan er bedrijven als BandenConcurrent waar je dezelfde banden hebt als bij de garage maar dan voor een veel scherpere prijs.

Snel te vinden

Via internet duidelijk en snel te vinden, alles wat op voorraad is duidelijk in beeld scherpe prijs, en montage vlak bij te regelen.

Gwoon goed

En ben ik tevreden over mijn bestelling

Service ondermaats! Bij Problemen geen service meer

20-1-2024 banden bestelt. Dat ging erg vlot.. Helaas zijn de verkeerde banden bestelt.. In plaats van All Season banden zijn er Zomerbanden geleverd... Nadat ik een mail heb gestuurd en gebeld.. Belofte gedaan dat dit opgelost ging worden, maar tot op heden blijft het erg stil en zo vlot je het kan bestellen zodra er een probleem is wordt het niet opgelost.. Zou voorzichtig zijn met bestellen bij BC.. Als het goed gaat dan is het prima, zodra er een probleem is wordt het niet vlot opgelost...

Snel besteld

Even alle maten ingevuld, band gekozen en besteld. Nu nog de levering even afwachten

Goede en snelle service

Banden online bestemd. Werden bezorgd bij een autobedrijf en binnen 2 dagen was alles geregeld. Dank!

Goedkoopste voor beste kwaliteit. Dus top!

Tot nu toe de goedkoopste voor goede kwaliteit banden. Bij concurrenten is dezelfde band€ 60 duurder. Vandaar dat ik voor jullie gekozen heb. Duidelijke site ook.

bekende naam

Al jaren een bekend adres. Nederlands bedrijf, betrouwbaar en scherpe prijzen. goede site.

goede producten voor een goede prijs

snel geleverd! goede producten voor een goede prijs!

Duidelijk, eenvoudig en snel geregeld

Het is goed geregeld en ideaal met de montagepartners.

makkelijk! alles wijst vanzelf!

wijst vanzelf en heb goede vertrouwen!

Goede zoek- en bestelervaring

Goede zoek- en bestelervaring, icm de mogelijkheid te laten monteren - lokaal.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Banden op maandag besteld, op zaterdag een afspraak om ze op mijn auto te zetten. Helaas was een van de banden volgens de monteur zo plat door het transport / bewaren bij de garage dat die niet op de velg kon. Ik moest daarom maandag terugkomen. Uiteindelijk zitten alle vier de banden er goed op.

Goed maar niet goed voor bandmontagebedrijf

Zij krijgen veel minder voor een band monteren dan wat ik betaal. Zodra het even tegen zit gaat ee bij hin geld bij. Ik heb hun geadviseerd om hiermee te stoppen. Volgende keer ga ik rechtstreeks naar hun.

Gewoon goed

Duidelijk en snel geleverd

Toppie

Helder, duidelijke site

Alle informatie beschikbaar op overzichtelijke wijze, en scherp geprijsd. Ales wordt keurig ingevuld, bestelling geeft goed gevoel.

Explanations and test results are very helpful

Makkelijk te bestellen en goede prijzen

Zeer gemakkelijk te bestellen en goede prijzen. Hoop dat de levering net zo soepel gaat.

Makkelijk bestellen, snelle levering

Makkelijk bestellen, snelle levering

Goed verpakt en super Snelle levering

Super snelle levering, goed verpakt en vooral de bereikbaarheid bij vragen altijd vriendelijk. Vooral zo doorgaan

Nog geen ervaring maar goeie revies

Nog niet maar naar aanleiding van vele verhalen voor de banden concurrent gekozen

Makkelijk en snel je keuze maken

Makkelijk kiezen en bestellen. Duidelijke site.

Top geregeld en alles onder 1 paraplu

Een ruime keuze aan banden en prima omschrijvingen met een simpele bestelling inclusief montage!

Top service en betrouwbaar!

Snel en goed geregeld!

81 Luchthavenweg