Filtre

geweldig

Ik heb wel vaker banden besteld bij BandenConcurrent.nl en mijn ervaring is zeer positief. kwaliteit tegen een redelijke prijs.

ben er blij mee

fijne goedkope nieuwe banden , voor weinig geld , je betaald nog meer voor een 2de handsje

ruime keuze en scherpe prijzen

Na lang zoeken hier terecht gekomen. Zeer ruime keuze alle merken, scherpe prijzen en ruime montage mogelijkeden in mijn woonplaats.

Goedkoper en sneller dan vele andere internetleveranciers!

Heldere en duidelijke website en snelle levering!

Goede prijs en snelle levering.

Overzichtelijke site en zeer scherpe prijzen.

Ruime keus, goede informatie, scherpe prijzen en snelle levering

Eenvoudig banden vergelijken. Prijzen zijn (meestal) beter dan bij andere online partijen. Snelle levering.

Gaat super snel

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd!

Voor mijn vorige auto 4 bandjes besteld, erg snelle levering!

Clear simple process

Clear process. Good filters that make it easy to find the tires you need.

Beste prijs.

Ik vergeleek de prijs met verschillende leveranciers die hetzelfde product verkochten, en de prijs was veel beter.

Tot nu toe prima!

Jaren geleden banden gekocht hier met prima service. Nu zijn ze weer aan vervanging toe dus bestel ik hier weer tevreden opnieuw!

Altijd tevreden!

Snel en de beste prijs!

Goede prijs en montage zeer dicht bij huis

Mooie prijs, nieuwe vand en montage dicht bij huis

Super snel en beste prijs!

Snel de band van mijn voorkeur gevonden voor de beste prijs. Het netwerk van montagepartners is ook erg handig.

Gemak.

Ik kon alles makkelijk zoeken op de site. Verder was het erg duidelijk aangegeven en het was fijn dat er wat extra informatie werd gegeven over de banden.

overzichtelijke site en goede service partner bij mij in de buurt

Gemakkelijk gevonden via internet, scherpe prijs voor een A bandenmerk, overzichtelijke site, bij mij in de buurt, snelle levering, goed aangeschreven service partner.

altijd zeer tevreden.

altijd keurig optijd geleverd, en netjes aangegeven.

Je komt altijd weer terugbij de bandenconcurent

We bestellen steeds weer bij deze site. Mooi duidelijke zoekopdrachten.. En altijd de sterkste in prijs..top bedrijf na mijn mening!

topkwaliteitsband voor een concurrerende prijs

Ik kwam al zoekende heel snel uit bij de bandenconcurrent. meteen de beste deal gescoord.

Duidelijke en goede service!

Super eenvoudig nieuwe banden kunnen bestellen in combinatie met een montagepartner in de buurt. Geweldig! Het was nóg gemakkelijker geweest als ik had kunnen filteren op M+S of het Alpine symbool, maar dit is een kleinigheid.

Overzichtelijk en eenvoudig

Fijne site om kanden te uit te zoeken en bestellen. Ook de koppeling naar garages in de buurt is handig.

Snel duidelijk eerlijke prijs

Fijn en snel ben zeer tevreden!

Alles is goed verlopen en keurig afgeleverd aan huis.

Keurige site

Banden waren makkelijk te navigeren en te vinden. Afrekenen ging ook super.

Super geregeld allemaal

Makkelijk banden zoeken, betalen en laten monteren.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA