Filtre

Super snel, goede banden geregeld

Heel eenvoudig en snel heb ik een set nieuwe banden besteld. Zelfs als vrouw zijnde was het een koud kunstje om zuinige banden met een goede wegligging te bestellen. Even laten plaatsen en klaar!

Alles in 1 bestelling

Zeer makkelijke website en in 1 oogopslag alles geregeld. Banden besteld en adres waar ze gemonteerd kunnen worden, in nog geen 5 minuten.

1 van de weinige die een lastige maat 175/60 r16 in runflat direct kunnen leveren

Online banden kopen en deze bij de garage laten leveren

Het zoeken naar Runflat banden voor m'n auto zou wat makkelijker zijn als je nog meer kunt filteren op gewenste eigenschappen: Runflat + verbruik B + EV. Optie bezorgen bij garage is helemaal top.

Uitstekende website

Hele prettige ervaring, website is erg duidelijk voor leken.

dit is voor mij nu de 2e keer dat ik bestel en ik vind het perfect

Prima banden en betaalbaar goede samenwerking met de garage al met al is dit bedrijf prima aan te bevelen.

Hard werken, snel resultaat, op tijd en zeer professioneel

Zeer goed !

Ik bestel vaker en ben nooit teleurgesteld jullie service is top !

Altijd goed bevallen

Bestel mijn banden al heel lang bij bandenconcurrent. Altijd goede levering en op tijd.

Overzichtelijk en makkelijk.

Fijne website en duidelijk de juiste banden te vinden veel filter en sorteer functies. Super fijn

positief

via collega hierop gewezen makkelijk bereikbare en duidelijke site zeer klantvriendelijk, en montage adres direct in de buurt, en natuurlijk scherp geprijst, scheelt bij 100 euro

Snel te vinden op Google,banden makkelijk te vinden op website. Snelle levering

Site overzichtelijk

De site is overzichtelijk en daardoor makkelijk voor de klant om keuze te maken en te bestellen.

Duidelijk beschreven, ruime keus

Er is erg veel keuze aan banden. Gelukkig is alles duidelijk omschreven waardoor ik de juiste keuze heb kunnenmaken!

Overzichtelijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Bandenconcurrent heeft een duidelijke site waar je goed kan filteren op voorkeuren.

Top webshop

Ik heb 2 banden besteld. is eerste keer, maar mijn vrienden doen dat vaak en ze zijn helemaal tevreden met deze webshop. Ik hoop dat ik nog meer ga bestellen.

Makkelijk bestellen van kwaliteitsbanden die keurig en snel geleverd worden.

Makkelijke website voor het bestellen van top banden die keurig en snel thuis geleverd worden.

prima site duidelijk

Duidelijk site Goede prijs Snelle levering

Snel geregeld en goede prijs

Snel de juiste banden gevonden voor een goede prijs. Bestellen gaat snel en eenvoudig

leveren op tijd keuze genoeg

zie boven

Keer op keer de goedkoopste!

Banden worden netjes thuis of bij de garage bezorgd. Laatste setje meer dan 80.000km mee gereden. Erg tevreden!

Snel en overzichtelijk

Goede selectie en snelle levering

Top service, snelle levering en goede kwaliteit tegen de laagste prijs!

Sinds een paar jaar bestel ik mijn banden bij de bandenconcurrent. Het werkt snel, gemakkelijk en tegen de beste prijs!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA