Filtre

Goede prijs

Aanzienlijk goedkoper dan de concurrent, en ook nog makkelijk geregeld.

Bestellen is zo gebeurd

Vlotte bestelling. 4 banden zouden binnen 1 week bij mij thuis zijn. Even afwachten of inderdaad zal zo gaan

Banden

Super handige site

altijd goede ervaring

ik altijd van hier, goede deals

snelle service

Goede producten en veel keus dus kortom goede prijskwaliteit

Altijd goed banden

Eerder bij jullie gekocht.gewoon top

Prima band voor een goede prijs

Gemakkelijk een goede en voordelig keus gemaakt.

Met de filters kon ik simpel de juiste maat en de voor mij belangrijke eigenschappen kiezen. Daarna volgde een duidelijk overzicht voor het maken van een voordelige keus. Voor de montage bleek er nog dichterbij dan eerst gedacht een voordelige keus mogelijk. Oftewel; het is perfect te regelen via de website!

Altijd goeie service en goeie banden !!!!

Uitstekend!

Duidelijk, helder, snel geholpen!

Snel geregeld

Makelijk vergelijken en er worden zelfs goedkopere maar betere alternatieven gegeven.

Geweldig!

Ik vaker banden heb aangeschaft. Top service!

Nog nooit op deze wijze banden besteld en/of laten monteren. Bijzonder handig moet ik zeggen.

Snel en gemakkelijk.

De banden zijn vrijwel op andere sites idem alhoewel de verbonden montage een extra fijne keuze is. Het is wel prijzig maar je betaalt uiteindelijk voor de gemak.

Snel, overzichtelijk en duidelijk

Via bandenconcurrent heb je echt de beste en laagste prijs. Veel informatie over de banden en testen op de verschillende onderwerpen zoals nat/droog/sneeuw of ijzig weer. snel geleverd en alles spreekt voorzich

Snel geregeld

Duidelijke bestelprocedure,gunstige prijs en montage vlakbij...top.

Snel besteld en geleverd

Uitstekende en makkelijke site tegen een prima prijs die bij de bestelling bekend is. Dus geen onverwachte kosten!!

Veel goedkoper en makkelijk geregeld

Banden 30 euro per stuk goedkoper dan bij kwikfit en ook de montage is goedkoper. Ik ben happy.

Duidelijke site. Prijzen prima! Snelle afhandeling!

Goede prijs

Goede prijs voor de kwaliteit banden. Het zou fijn zijn als de levering wat sneller is.

Snel, praktisch en overzichtelijk.

Handige en voordelige autobandensite waar alles in één keer geregeld kan worden. Het is meteen duidelijk waar je de gegevens van de banden kunt invoeren waarna je een overzicht van de banden waaruit je kunt kiezen. Wanneer je een band gevonden hebt krijg je een overzicht van de specificaties, welke testscores gegeven zijn en een automatische vergelijk-tabel met vergelijkbare banden. Na je keuze gemaakt te hebben kun je in een paar stappen kiezen op welke locatie je je banden wil laten monteren, de montagekosten worden meteen verrekend zodat je alles in één keer geregeld hebt. Gemak dient de mens en voordeel de portemonnee!

Prima geregeld

Gemakkelijk en overzichtelijk, prijs-kwaliteitverhouding is prima.

Eenvoudig te bestellen, goede prijs

Ik heb All-season banden gekocht omdat ik door Duitsland heen moet. Het is helaas niet altijd aangegeven bij de specificatoes van de banden welke keurmerken erop staan, en dat had ik wel nodig. Het gaat om de drie-piek-berg-sneeuwvlok (3PMSF) en M + S-symbolen die aan deze band zijn toegekend.. Soms staat dat in de omschrijving, soms niet. Zou fijn zijn als die bij Bandspecificaties worden weergegeven.

Super fast and super easy.

All information on one place that will even shows you garages near by with prices / fees and even showing extras like alignment.

Makkelijke site en snelle levertijd

Vaker besteld en altijd correct geleverd.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA