Filtre

Zeer volledig en mooie integratie met montagepartners

Voor het eerst dat ik hier bestel, zat er tegenaan te drukken, maar dit ging zo makkelijk. Super service. Scherpe prijzen.

Snelle levering Goede service

Prima service Goede prijs kwaliteit

Tot nu toe goed.

Topprijs.

Duidelijk!

Zeer duidelijk en een goede prijs/ kwaliteit verhoudingen. Ik had nog contact opgenomen omdat ik het toch spannend vond om 4 banden te bestellen voor 1000€. Zij hebben mij goed kunnen adviseren!

Groot assortiment en voorraad en een concurrerende prijs.

Wel jammer dat er geen telefonisch contact mogelijk is , volgens mij best behoefte aan.

Prima ervaring.

Bestelervaring is prima, alleen afwachten hoe de banden zelf bevallen. Daar heeft bandenconcurrent geen invloed op.

Heel goed, duidelijke bestel procedure met montage en top banden

Heel goed, duidelijke bestel procedure met montage en top banden

lekkervoordelig , snel geregeld

nu even afwachten of alles goed komt, want ze zijn nog er om gelegen maar daar vertrouw ik wel op .

Gemakkelijk en goedkoop

Deze webwinkel biedt een uitstekende selectie, snelle service en aandacht voor detail. Bestellen is eenvoudig en de levering is snel. Ik ben zeer tevreden!

Als ik banden nodig heb bestel ik altijd bij jullie!

Tot nu toe altijd perfecte dienstverlening zonder onverwachte verrassingen! Top!

Goedkoop en snel

Komt deal na

Top informatie om goede en juiste banden te kopen

Top Goede info om de juiste banden te kiezen geschikt voor onze camper en juiste keuze kunnen maken voor top kwaliteit band

Gemak en snel!!

Makkelijk te bestellen met de juiste filters en kenteken. En geleverd conform belofte.

Banden zijn goed aangekomen

Alles perfect geregeld

De bandenmontage is ook nog eens bij mijn eigen garage, wat wil je nog meer.

Heel simpel

Geen geneuzel tijdens bestellen En achteraf betalen, perfect

Review vanaf plaatsen bestelling

"wil je het bedrag van je bestelling in 5 minuten terugwinnen? Elke maand wint één van onze klanten het aankoopbedrag terug." Dat wil ik! wie niet? Waarom dan (nog) maar 3,5 sterren? --> Omdat ik pas een definitieve review kan plaatsen als de banden gemonteerd zijn. Het overzicht op de website van Bandenconcurrent.nl en de extra informatie bij de banden is overzichtelijk en gemakkelijk. Het afronden van de bestelling en het kiezen van een montagepunt via een postcode werkt ook goed. Nu hopen op een vlotte levering en montage en dat de banden kwalitatief geen gebreken vertonen :)

snel proces, duidelijk site

duidelijke site met goede vergelijkmogelijkheden. Vinden van een montagepartner ook gemakkelijk.

Ruime keus! Super!

Ruime keus voor alle soorten banden en duidelijke levertermijnen

Banden zijn perfect

Very good

Satisfied with the stock availability, tire quality/condition

makkelijk bestellen

duidelijke site

perfecte site voor aanschaf van banden

gebruiksvriendelijke site, makkelijk in te voeren, overzichterlijk, goede prijzen

Super effectief, goede selectie, scherpe prijzen en

Het was gemakkelijk om te juiste band te kiezen, de keuze van gerenommeerde montage partners is perfect, en zeker de suggesties / opties voor wassen, stikstof vullen etc zijn super. One Stop Shop! Aanrader!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA