Filtre

overzichtelijke website

snelle levering helemaal te gek. Bedankt alvast vriendelijke groet Sven van Hasseld

Fijne website met goedwerkende filters

Naast het aanbod, vind ik het fijn om bij bandenconcurrent.nl filters aan te kunnen passen en de actuele selectie te zien, dit werkt fijner dan bij andere websites. Daarnaast is het bestelproces snel en overzichtelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen

De site is overzichtelijk en praktisch alle banden die je maar kan verzinnen zijn te vinden. Levertijd is zeer rap. Prijzen zijn ook aanzienlijk goedkoper dan andere bandenleveranciers.

Snel, makkelijk besteld, vlot geleverd

Een overzichtelijke website met duidelijke informatie. Benodigde bandenmaat is goed vindbaar!

goede web cite

goede prijs snel geleverd

perfect geregeld

goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goed en snel.

Ik bestel altijd hier omdat het gewoonweg goed snel en goedkoop is.

Goedkoopste

Makkelijke website veel keus en niet geheel onbelangrijk na veel vergelijkingen de goedkoopste.

Bestellen is eenvoudig

Bestellen was kinderlijk eenvoudig. Benieuwd naar de levering!

Banden nodig, hier moet je zijn

Gratis verzending wat wil je nog meer.

Goed !

X

Prima ervaring

Goede service en een snelle levering. We hebben per ongeluk de verkeerde banden besteld, dit werd goed en snel opgelost.

Prijs en gemak!

Het wijst zichzelf uit. Montagepunt is dichtbij.

Goed en snel geleverd!

makkelijk en goedkoop

binnen 5 minuten had ik precies besteld wat ik zocht, de juiste bandenmaten en voor een goede prijs!

Duidelijk en snel

De banden die ik zoek komen snel en duidelijk naar voren, de levering is daarbij ook nog snel!

Betrouwbaar en snelle levering!

Betrouwbaar en correct! Bandenconcurent is altijd mijn site, voor banden! Echt een aanrader!

Snel en goedkoop

Snelle levering en betrouwbare partner in banden

Gemak dient de mens

Makkelijk online bestellen, inclusief montage en in een keer betalen. Super snel.

Goedkoop, snelle levering, goede service en website

Zie hierboven.

Goede banden voor goede prijs

Zeer goede kwaliteit banden Hebben 4 auto's thuis deze staan alle op banden van BandenConcurent Daarom deze keuze . Snelle levering en goede bezorging en service

De webshop voor autobanden.

Ruime keuze in te leveren banden. Fijne optie om montage partners te kiezen. Qua prijzen altijd scherp.

Snel en makkelijk

Erg overzichtelijke website met veel uitleg. Groot aanbod banden. Snelle en betrouwbare levering. Tweede keer dat ik hier banden bestel.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA