Filtre

Het zijn prima banden zeer tevreden.

De ventielen zijn bij jullie te duur. Je koop 100 stuks voor 23,00 EURO. Die kunnen ze er wel gratis bijgeleveren.

Makkelijke one stop shop voor nieuwe banden

Heel ruim aanbod voor elke band en bandenmaat. En de automatische aflevering en afspraak voor montage is natuurlijk perfect! Goeie ervaring.

Makkelijk en voordelig

Via deze site kan ik makkelijk banden vergelijken, voordelig bestellen en zie ik wat de montagekosten bij welke montagepartner zijn. Veeeeeel voordeliger als een Kwikfit of Euromaster!

Prijs/ kwaliteit en snelle levering

Makkelijke site, geen omslachtig gedoe. Goed keuze in individuele aankoop per situatie

Prima service en mooie prijs

Prima service en goede prijs

Topservice

Al vaker banden besteld ruime keuze+ goeie prijs

Top prijs

Top prijs goed kwaliteit

Gewoon een eerlijke Sitre

Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit En wat belangrijk is DE PRIJS

Snel geregeld, goede prijzen!

Na eerst bij een andere garage gekeken te hebben en daar geschrokken van de prijs. Werd ons bandenconcurrent aangeraden, hier vonden wij een eerlijkere prijs (verschil van €150!) verder ook snel een mail ontvangen ter bevestiging.

Snel besteld en de goedkoopste

Bestellen ging snel en makkelijk. Nog even vergeleken op andere sites, maar dit is de goedkoopste.

duidelijk en snel

gemakkelijk besteld en snel in huis

Selecteren en bestellen gaat snel en makkelijk.

Makkelijk vergelijken

Je kan erg makkelijk de banden vergelijken en filteren wat voor type band jij wilt.

Altijd netjes en snel geleverd.

Erg goed

Ik vervang zelf mijn banden en dat gaat altijd goed en je bespaart gigantisch veel geld.

Goede prijzen!

Nette prijzen op de site. Eerste keer dat ik hier bestel, maar zal zeker niet de laars keer zijn.

Mooie site voor elke doelgroep banden. In3 perfect want banden kosten veel geld.

Snel, scherpe prijs en goede website informatie verstrekking

Geen verstand van banden maatvast maakt voor de bestelling niet uit . Duidelijk en snel de juiste info

altijd een passende band

Voor iedere portemonnee een band, snelle levering. bij garage of thuis, wat je wil. kortom prima leverancier

goede service

makkelijk te bestellen en goede montage partner

Snel besteld tegen scherpe prijs

De merkdealer zet je voor het blok en rekent hoge prijs voor nieuwe banden. Snel besteld bij BandenConcurrent en volgende dag in huis.

Beste prijs en snelle service

Reeds vele banden besteld zowel voor auto als caravan. Welke snel geleverd werden op de door mij gekozen bandenpartner

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

Eerste bestelling

Vergeleken met andere auto- en bandensites vond ik hier de beste deals qua prijs en kwaliteit

SUPER !!!!

Makkelijke overzichtelijke web site en kunnen snel leveren.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA