Filtre

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Fijne site en scherpe prijzen

Zeer ruime keuze

Alle soorten en prijzen zijn op voorraad dus de keuze is reuze

Snelle levering, juiste banden.

Super snel en makkelijk!

Echt geen moeite!

De juiste banden makkelijk te bestellen en niet duur.

De juiste banden opzoeken gaat heel makkelijk en vergeleken met andere bedrijven zijn de banden niet duur. Ook fijn dat je het meteen naar een garage kan laten bezorgen waar ze gemonteerd worden. Het was een goede keuze!!

Beslist niet duur en een snelle service.

Voor een oude auto wilde ik graag vier all-season-banden kopen, maar niet te duur. Zo kwam ik terecht bij de Bandenconcurrent. Voor de montage werd ik verwezen naar een zeer voordelige garage in mijn woonplaats. Ik ben zeer tevreden.

kraakheldere website, relevante informatie en scherpe prijzen

het boeken is snel en eenvoudig via de website met heldere en relevante informatie. Het vinden van een montagepartner in de buurt is eenvoudiger dan bij concurrenten en geeft goede informatie over de montageprijzen iets wat concurrenten niet doen.

Goeie prijs en snelle levering

We zijn erg tevreden over deze website duidelijk overzicht en gemakkelijk en snel banden bestellen. Uiteraad niet onbelangrijk een erg snelle levering.

Spuler duidelijke site en goede service topzaak!!!

Goedkoopste van allemaal en super goede service banden worden bezorgd bij autogarage om de hoek en er gelijk onder gezet

snel, duidelijk, overzichtelijk en scherpe prijzen

Het bestellen gaat eenvoudig en er is veel keus. Nog even afwachten hoe alles wordt geleverd en gemonteerd, maar aan de site zal het niet liggen, die is prima in orde.

Snelle bestelling

De bestelling van de banden ging vlot, niet alle kenmerken van de banden staan vermeld op de website

Perfecte service

Vaker banden besteld altijd snelle levering en voor de prijs perfecte banden

Snelle duidelijke service & een goede prijs

Snel en goed geholpen, goede samenwerking met de service partner.

De goedkoopste voor kwaliteitsbanden

De goedkoopste voor kwaliteitsbanden

Makkelijk en snel!

Hele makkelijke en duidelijke website met goede concurrerende prijzen.

Overzichtelijk en goede prijsstelling

Goede prijzen en ruim aanbod. Alle informatie die je nodig hebt staat duidelijk vermeld.

The tires have very good quality

Since so many years, I use this type of tires.

Zoals belooft binnen die tijd geleverd en op de hoogte gehouden over aflevering et cetera.

Goef

Voldoende keus, site is makkelijk te bedienen, snelle levering

Simpel en snel

Goed overzichtelijk is de site en heel simpel te vinden welke banden je kunt kopen en hoeveel het kost staat er gelijk bij.

voor mij de beste.

Altijd waar voor je Geld en ze zijn stipt,

Bestellen was heel eenvoudig

Ik wilde graag 2 dezelfde banden die ik al had. Zo gevonden en besteld en ook nog bij m'n garage afgeleverd! Levertijd is ok.

Helemaal super!!

De leveriing is snel en dat voor een mooie prijs.

Snelle en goede en vertrouwde site

Mijn vader en mijn moeder hebben deze banden laatst ook gekocht via deze website en zijn er dik tevreden mee, dus daarom heb ik ook een set banden gekocht!

Super duidelijk site

Duidelijke site gelijk de juiste maat gevonden en de goedkoopste prijs wat voor mij nu goed uitkomt

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA