Filtre

Ruime keuze, zeer overzichtelijk, snel en eenvoudig geregeld

Uit het keuzemenu online, eenvoudig mijn criteria ingevuld en laten zoeken. De gevonden resultaten stonden direct in een lijst met specificaties etc. Keuze gemaakt en bestel 2 dgn later laten monteren in de buurt. Super simpel

Wordt netjes verzorgt en er mee gedacht als u wat besteld . Zeer aan tebevelen .heb er al verschillende banden besteld .

De kwaliteit en service is grandioos

Mooie banden en goed gemonteerd

Top gemonteerd door MD te Huizen

Alles ging goed

De wielen kwamen zoals besteld, er werd me gevraagd naar kleppen die ik niet had besteld, bedankt voor de herinnering. Goede service.

Perfect groote keus in Band en prijs

er is niets verplicht

Duidelijke site en snelle levering

Gewenste maat en soort band invoeren, keus maken bestellen en klaar. Simpel en snel.

Heel toegankelijk en duidelijk !

Super vlot banden besteld en ook nog eens de goedkoopste verkrijgbaar! Topbedrijf!

Top geregeld , snel ontvangen.

Snel en easy besteld. Beste prijs voor mijn banden , advies van de garage hier besteld ! Verschillende betaal mogelijkheden wat zeer fijn is .

Snel

Bestelling ging best snel en verliep zonder probleem. Ook nog blij dat er meerdere betalings opties er zijn. Helaas door nood snel mijn banden moeten vervangen, In3 kwam hier echt goed uit.

Eenvoudig te bestellen en scherp in prijs

Het was eenvoudig om de juiste band te vinden en het vergelijk te maken met de verschillende merken. De prijzen zijn scherp ten opzichte van de fast-fitters. Kortom: helemaal tevreden.

Easy peasy

Banden kopen via een online bestelling bij bandenconcurrent is easy peasy. Overzichtelijk, snel en gemakkelijk. Ik kan het iedereen aanraden om hier banden te kopen. Het scheelt je in elk opzicht.

Snelle levering voor goede prijs

Aanrader, leveren snel tegen lage prijzen

Oude banden !

Dit jaar 2 x Pirelli Scorpion Verde gekocht. Prijs, bestelproces en montage waren prima voor elkaar. Wat achteraf wel tegenviel was dat de productiecode van de banden week 19 resp week 35 uit 2019 aangaf. Bij montage waren de banden dus al 4 jaar oud!

Recherche Facile

Recherche facile, beaucoup de choix et des prix très avantageux. Hautement recommandé!

Top en kost 40% lager dan andere 18 inch

Goede bandenkeuze mogelijkheden

Semaless ordering and installation

It was easier to order and price is competitive. Installation is also hassle free as it's arranged with partners. If appointment with the partner garage can be formalized, it will help as this requires additional communication with the installation partner.

Gewoonweg geweldig om zeer goede kwaliteit banden voor betaalbare prijzen te kunnen krijgen!!

Dobber al een tijdje heen en weer op het internet maar merk toch iedere keer weer dat de BandenConurrent.nl toch wel hele goede banden heeft voor een uiterst scherpe betaalbare prijs!!! Volgende week wordt mijn auto APK gekeurd, kunnen gelijk de banden gemonteerd worden en kan ik er de resterende zomer nog even weer van genieten alvorens mijn cabriolet weer op winterstalling gaat!!!

snelle levering, prima prijs

Bestelling was er zelfs eerder als afgesproken en verwacht .

Zeer ruime aanbod tegen scherpe prijzen

bij een hoop vergelijken kwa prijs ben ik hier uitgekomen omdat het aanbod en prijs perfect in balans zijn.

Makelijk en snel

Ik vind deze webshop voor banden een hardstikke overzichtelijke site en snel geleverd ik bestel nu hier voor 2e keer mijn banden en ben tevreden.

Altijd goed geregeld en op tijd geleverd

Ik bestel al langere tijd voor mij zelf en vrienden banden en altijd is alles goed geregeld en worden afspraken na gekomen

Duidelijk en voordelig

Geadviseerd door het bedrijf wat de banden voor ons gaat monteren.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA