Filtre

Makkelijk en voordelig besteld

Na een telefoontje super goed geholpen ,als vrouw met 0,0 verstand van autobanden.

super gewoon de beste

goed snel en voordelig top !!!

Top bedrijf

Snelle en makkelijke website, veel betaal methoden en snel geregeld allemaal.

Betaalbaar

De banden zijn hier veel goedkoper dan bv kwik fit.

Goede banden

Mijn 35 jaar die ik een auto heb had ik deze banden, zo vertrouwelijk Banden dat ik geen andere wil . Bedankt

Lekker vlot

Even rondkijken... reviews lezen...beslissen...en bestellen. Alles lekker vlot.

Super nette goede klanten service

Fijne snelle levering en service

Goede prijs/kwaliteit

Mooie site, makkelijk kiezen/vergelijken en mooie prijs

Goede betaalbare band met veel rij Comfort

Goed betaalbare band voor mijn auto van 2000 kilo rijd heerlijk ondanks dat dit niet de banden zijn die geadviseerd worden voor mijn auto. Redelijk snel geleverd waren wel iets moeilijker te plaatsen had de monteur het over maar uiteindelijk ben ik dik tevreden

Zeer correct

Snel in huis

Top kwaliteit en goede levering met grote voorraad

Goede ervaring met goede prijzen en toch snelle levering.

Duidelijk en overzichtelijk

Veel keuze; prijs/kwaliteit, aanbieding, onze keuze etc etc maakt dat het selecteren van de juiste band makkelijker wordt gemaakt.

Autobanden

Duidelijk en overzichtelijk, snelle afhandeling en goed prijs kwaliteit verhouding.

Duidelijk en concurrerend

Het is een duidelijke overzichtelijke website en de prijzen zijn inderdaad concurrerend.

Zeer goed, snel, goede informatie

Ik kon makkelijk en snel mijn producten vinden op de website Je word goed geïnformeerd per product wat ze aanbieden op hun site Als de banden af zijn Zal ik zeker weer een bestelling plaatsen Top !

Overzichtelijke website maakt bestellen eenvoudig

Meteen bandenbedrijf kiezen met duidelijke kosten slim. Werkt goed. Bij bandenbedrijf prima geholpen. Slimme formule

Fijne duidelijke website en goede prijzen!

Prettige website en mooie prijzen!

Topbedrijf en service

Ik hoor alleen maar positieve reacties over bandenconcurent daarom twijfelde ik niet om mijn banden hier te halen , Vrgr Frank Gering

prima banden en fijne service

alles aar verwachting geregeld

Easy and straightforward

I chose BandenConcurrent.nl due to transparent pricing and multiple partner garages to choose from. Even though the same tires were cheaper at another online partner, I chose this because it feels more safe and guaranteed.

Vaker besteld tot op heden geen klachten

Zoals ik al schreef geen klachten tot nu toe meestal de goedkoopste met de banden. Een keer gehad dat een concurrent goedkoper was. Raad hun zeker aan

super de luxe

Reeds tweede keer Opnieuw prima geregeld

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA