Filtre

makkelijke bestelsite

Ruime keuze en scherpe prijzen

Goede banden

Alles zo als omschrijving.

Tot nu toe goed

Ik heb voor dit bedrijf gekozen omdat de montage partner bij mij om de hoek zit.

Makelijk en snel bestellen

Goede top service

Goede bandenvergelijking

En assortiment! Bestel hier altijd mijn banden

Makkelijk, goede service en betere prijs.

Vergeleken met rechtstreekse service van verschillende dealers, het scheelde zomaar een paar 100 euro.

Goed service

Goed kwaliteit banden

Veel keuze, goede zoekmogelijkheden om te komen tot de perfecte band tegen topprijzen

Veel keuze, goede filter- en zoekmogelijkheden om te komen tot de perfecte band. Prijzen zijn helemaal prima.

Dit is nu mijn 2de keer dat ik hier bestel. prijs is goedkoper dan andere aanbieders, levertijd is perfect. Site is goed werkbaar. :)

Snelle levering tegen zéér scherpe prijzen!

Snelle levering tegen zéér scherpe prijzen!

fijne overzichtelijke site

diverse sites gezien om deze banden te bestellen maar jullie waren degene die ze konden leveren

Makkelijk besteld, goede ruime keuze

Banden zo besteld, genoeg opties om uit te kiezen

Alles naar wens

Goede prijs- kwaliteit houding

Nooit gedoe

Gemakkelijk bestellen tegen een goede prijs.

Grote keuze, gemakkelijk besteld en ook nog eens voordelig. Super.

Super prima!

Duidelijke site en uitleg!

Snel en netjes en in je eigen buurt bij een garage kunnen monteren.

Website is gebruiksvriendelijk.

Dit is mijn eerste ervaring met bandenconcurrent. Dus even afwachten hoe het verder verloopt heb er alle vertrouwen in.

Mooie site waren makkelijk te vinden voor onze 4x4

Super snelle levering Echt een aanrader

lekker makkelijk

Snel en gemakkelijk. Fijn dat de banden bij degene worden geleverd waar ze erop worden gelegd.

De beste plek voor banden

Snelle levering Juiste levering Zeker een aanrader om vanaf nu jou banden hier te kopen, genoeg keuzen en prijsklassen. Website is makkelijk te navigeren overzichtelijk en binnen paar klikken ben je klaar met bestellen. En 2-3 dagen later heb je ze thuis of waar dan ook. Blijf zo doorgaan met de geweldige service!!

goede service

De vorige banden die ik een paar weken geleden besteld heb zijn goed geleverd en ik ben er tevreden over. Vandaar dat ik nu weer bestel.

Super goed !

Snel besteld en lekker in 3 delen