Filtre

super simpel en snel

tot dusver prima afhandeling en correcte levering. heerlijke simpele site om te bestellen en overzichtelijk. binnenkort weer vier bestellen voor de andere auto.

Verkeerde banden geleverd en reageert vervolgens mij

1. verkeerde banden geleverd. 2. reageert vervolgens mij, geld niet terug, geen banden en rij nog steeds op winterbanden.

Super snel en handig

In één actie bestellen en laten monteren. Op één plaats betalen, zo snel en eenvoudig

Lekker vlot in te vullen en fijn geprijsd

Lekker duidelijke site, veel keus en goede prijs. Al eerder hier besteld ook.

Randy wilson

Love this site , it was very easy and prices are excellent.

Simpel uit te zoeken, makkelijk te bestellen en op voorraad.

Eerste keer dat ik er bestel. Vergelijking is erg makkelijk en overzichtelijk.

Gemakkelijk te bestellen,duidelijke website

Duidelijke website en de beste in prijs

Ruime keus

Goede duidelijke site met voor iedereen de perfecte band

Prima prijs, overzichtelijk

De website spreekt voor zich. Makkelijk kiezen en na vergeleken te hebben de voordeligste.

Ondanks kapotte band goed

Goede afhandeling levering kapotte band

Top kwaliteit, goede service

Super tevreden over de site, heel duidelijk en een goed prijs- kwaliteit verhouding.

Goed, simpel en overzichtelijk.

Het bestellen ging goed, duidelijke informatie en heb zojuist m'n banden besteld!

Altijd goed

Al meerdere keren besteld naar goede tevredenheid!

Snelle levering..prima prijzen

Simpel, snel en voordelig

Simpel, snel en voordelig, meer kan ik er niet van maken. Handig is ook dat er naast de voordelige prijzen montagepartners zijn te selecteren. Zo is het een one-stop-shop.

Makkelijk goede banden gevonden

Overzichtelijke website en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel ingevuld, vlug besteld.

Prima webshop

Mooie prijs, handig om montage partner te kunnen selecteren en snelle levering.

Scheelt in de prijs, veel keuze, goede service en voldoende montage partners in mijn buurt. Deze site gaan we onthouden en vaker gebruiken.

Uitstekend!

Ik heb zojuist voor de tweede keer banden besteld voor mijn auto. Werkt perfect! Mooie prijs en snel geleverd. Alles staat netjes en duidelijk op de site aangegeven, top!

Prima geregeld

Makkelijk en snel besteld

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

Ook na een eerdere ervaring kan ik zeggen dat bandenconcurrent betrouwbaar is en een gebruiksvriendelijke website heeft. Fijn!

keurig geregeld, snel geleverd

Banden laten monteren bij autoservice lehmler in schijndel ( prima)

Superfijn

Mooi op tijd, prachtige veilige banden, nette levering voorafgaand aan goede communicatie.

vlot geleverd

wel tevreden maar banden zijn al n jaar oud en moeten op n camper...das minder. maar ok

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA