Filtre

Gemakkelijk en snel

Je besteld simpel en snel.

Fantastische goede service

Had wederom banden besteld, en werden na een aantal dagen netjes afgeleverd. Top service

Handig, snel, overzichtelijk

Voor de eerste keer mijn banden moeten vervangen, via bandenconcurrent ging het makkelijk en snel.

Niks mis mee

Snel, makkelijk en volledig

Goed overzicht en heel makkelijk dat de montagepartners inclusief de prijzen vermeld zijn. Banden zijn niet de goedkoopste, maar wel volledige service. Dat vind ik erg fijn en belangrijk.

Website is duidelijk, makkelijk and keuzes meer dan genoeg

Ik worstel steeds met banden bestellen om duidelijk info over de banden, levertijd en montage daarvan te vinden. Bij BandenConcurrent is het heel simpel - duidelijk info over de banden om een beste keuze te maken, goede prijs concurrentie en prima afwerking bij de site en ook het selecteren van een montage partner. Pluim!

makkelijk kiezen, overzichtelijk

Overzichtelijke makkelijke site om producten te selecteren en te kiezen.

Gebruiksgemak, groot assortiment, laagste prijs, beste service!

Na een aantal dagen meerdere sites uitgepluisd te hebben en vergeleken te hebben, weet ik nu zeker dat ik bij bandenconcurrent de beste banden voor de laagste prijs en met de beste service thuisgeleverd krijg. Bespaar jezelf de moeite en de tijd.

Bedank

goed bedank

Super tevreden

Snel bezorgd, super vriendelijke monteur bij Speedy Cars.

Handige en duidelijk site, makkelijk te bestellen.

Ik heb zojuist 2 nieuwe banden besteld en het bestelproces verliep uitstekend. Handig dat de site ook aangeeft wat de dichtstbijzijnde garagebedrijven zijn om de banden te laten verwisselen.

Snel en duidelijk

Snel geholpen met goede banden!

Fijn zoeken, goede prijs/kwaliteit vergelijkingen en montage elders mogelijk.

Ik vind de formule fijn en eerlijk. Je bent zelf verantwoordelijk waar je welke band wilt laten monteren. Alles is transparant.

Fantastich bedrijf

Duidelijke site met veel informatie over de banden, zeer overzichtelijk en makelijk in het gebruik.

Duidelijke en eerlijke website met ruime keuze en uitstekende prijzen

Een website die duidelijk van opzet is met een variatie aan keuze in banden tegen betaalbare prijzen. Snelle service.

Banden prima alleen de belofte "vandaag besteld, morgen geleverd" klopt niet

De geleverde banden zijn prima, maar het is jammer dat ze hun slogan niet waarmaken. Heel vervelend als je hierop rekent en een afspraak met je garage hierop hebt ingepland. Na ontvangst van de betaling krijg je een melding dat de banden dezelfde dag nog worden opgehaald door de transporteur. Track en trace wijst helaas anders uit. Uiteindelijk vindt levering 3 dagen later plaats. Er is niets mis met een levertijd van 3 dagen, als je het van tevoren weet. Anders had ik 5 sterren afgegeven.

Super gemakkelijk!

Het is super gemakkelijk om de banden te bestellen en worden snel geleverd!

Zeer duidelijke site gemakkelijk te bestellen

Heb hier al eerder besteld. Goed product en razendsnelle levering

Lekker voordelig en super gemakkelijke website

Erg fijne, overzichtelijke webshop met snelle en kostenloze verzending. De prijzen zijn daarnaast erg goed. Ik ben vooralsnog tevreden!

Voordelig met combinatie van een goede service voor montage

Topje! De banden zijn voordeliger geprijsd in vergelijking met andere winkel. Alles in een site en makkelijk montagepartner te vinden.

Makkelijk geregeld tegen aantrekkelijk prijs.

Bestelling nummer 10.000, volgens mij zijn er 9999 tevreden klanten me voor gegaan en ik zal nummer 10.000 zijn . Makkelijk bestellen en laten bezorgen bij ern garage dicht in jouw buurt.

no problems

good priced tyres ,quick delivery and fitting,

Snelle levering voor een mooie prijs.

De banden worden snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Snel en goedkoop

81 Luchthavenweg