Filtre

Goedkoop en snelle levering

Meerdere malen besteld hier. Kwam op deze website terecht via het googelen van mijn bandenmaat. Erg overzichtelijke site en mooie prijzen. Ik raad deze verkoper aan iedereen aan.

Simpel

Makkelijk en snel geregeld!

Goede prijs en service

Kreeg eerst een verkeerde maat. Werd snel weer opgehaald en vervangen.

Snelle service, nette prijs

Al vaker hier besteld, hebben snelle service tegen een nette prijs!

top, snel de juiste band gevonden en besteld

top, snel de juiste banden gevonden en betseld

Duidelijk,overzichtelijk,makkelijke beschrijving en niet te vergeten top prijzen en top kwaliteit.

Super duidelijke site, duidelijke service!

Op zoek naar een goede en betaalbare nieuwe achterbanden kwam ik al vrij snel op de site van bandenConcurrent. De prijzen zijn duidelijk lager dan bij anderen en bestellen en regelen van montage gaat supersnel. Als de afhandeling net zo goed gaat ben ik dik tevreden! Fijn zo’n bedrijf waar de klant nog koning is!

Overzichtelijk

Bestellen en garage zoeken in 1 keer. Superhandig, kosten overzichtelijk.

Lekker makkelijk, snel en duidelijk

Ik kreeg deze site via een vriend aangeraden. Heel makkelijk, overzichtelijk en snel bestellen. Super tevreden!!!

ze zijn super snel en naar mijn weten de goedkoopste

vind dat ze het allemaal heel netjes je bestelling verzorgen en snel . en als er iets is nemen ze snel contact met je en word het probleem snel en goed geregeld. het is je aan de raden om bij deze zaak velig je aan kopen te doen. gaat zo door met jullie bedrijf voering

Altijd de beste prijs en snel geleverd!!!

Altijd de beste prijs en snel geleverd!!! Of het nou voor mij zelf is, voor familie of vrienden ik bestel mijn autobanden altijd bij de bandenconcurrent. Waarom? Betrouwbaar ✅ Snel geleverd ✅ Laagste prijs ✅

Geweldig!

Mijn banden was vroeg gekomen. Efficiente track en trace systeem. Bezorgers waren zeer vriendelijk.

De banden zijn uiteindelijk geleverd volgens afspraak.

Er zijn enige strubbelingen geweest, maar uiteindelijk zijn de 4 bestelde banden in 2 delen geleverd volgens de gemaakte afspraken.

Snel en gemakkelijk

Het is snel en gemakkelijk om de perfecte banden te vinden voor je auto. De functie om een montagepartner te vinden is makkelijk in gebruik. Ik heb zo in enkele minuten mijn perfecte banden gevonden en een montagepartner. Zeker een aanrader!!!

Goede bandenboer

Echter tussen jullie informatie en de info van de pakket bezorging zitten grote verschillen in de datum en uitrijden van het pakket. Dit loopt op tot 3 dagen verschil. Al 2x meegemaakt en dat is frustrerend. Mvg Rob woerlee

Altijd jonge banden en precies zoals ik bestel.

Altijd jonge banden en precies zoals ik bestel.

Super makkelijk en gunstig

Snel gevonden wat ik nodig had. Snel besteld en geregeld

Makkelijk

Makkelijk en snel en heeeeeeel goedkoop toppers !!!!!

Gemakkelijk bestellen zonder moeite

Snelheid, Prijs-Kwaliteit, Top!

Leveringen op tijd Handige website Meerdere betalingsmogelijkheden

Goede duidelijke website met veel keuze

Vaker besteld bij banden concurrent en altijd tevreden. Scherpe prijzen Groot aanbod Verse banden(dot)

Overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en goede prijzen

Prima website en gebruiksvriendelijk. Banden voor een goede prijs. Fijn om de keuze te hebben om de banden bij de garage te laten afleveren en meteen ook montage erbij af te rekenen. Makkelijk en snel!

I enjoyed the very customer-friendly experience on the webstore.

The webstore has a wide array of tyres, for all seasons and, for all budgets. The website is easy to navigate through and provides useful guidance for customers. I will definitely be purchasing again in the future.

Goede prijs & snel geleverd

Laatste bestelling is vlekkeloos verlopen

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA