Filtre

Nette en een overzichtelijke site met bestellingen etc

Nette en een overzichtelijke site met bestellingen etc

Handige site met fijne betaalmogelijkheden.

Overzichtelijke site met duidelijke informatie. Prijs van de banden bleek ook concurerend genoeg om een bestelling te plaatsen.

Altijd lage prijs, snelle levering

Bestel al enkele jaren bij banden concurrentie. Altijd lage prijs, snelle levering

Overzichtelijk en gemakkelijk

Gemakkelijk te zoeken in een groot aanbod van banden en mogelijkheid om ook direct via een partner montage te regelen!

Overzichtelijk webshop

Goede kwaliteit banden

Perfecte Banden side

Koop altijd via deze side, is goedkoper en banden hebben recente dot nummers.

Supper

Het was makkelijk en snel

Gemakkelijk snel, voordelig.

De site is duidelijk, de bestelling snel geplaatst, de prijs voordelig en aflevering binnen 2 dagen.

Het was heel snel gregeld

Heel goed was heel snel gregeld im ben ook blij dst ik het in termijnen kan afbetalen dat is mooi meegenomen in deze moelijke tijd .

Uitstekende service

Heel makkelijk te bestellen online

Super product voor een super prijs

Heel fijne site, niet vaak zo een goeie beschrijving gezien

Scherpe prijs

WE hebben ze nog niet binnen, maar de bestelling was een appeltje eitje. Prijs was netjes.

Beste prijzen!

Heel scherp geprijsd, en je kan fijn een montage bedrijf uitzoeken in de buurt.

Service zoals het moet zijn, gewoon top

Goede prijs, ruime keus, snelle levering, vlot, netjes, betrouwbaar, tsjakka!

FLUISTERSTIL, SUPERSNEL, BETROUWBAAR en CONFORTABEL

Vandaag weer 4 banden besteld, nu voor mijn andere auto. Verleden maand de andere gedaan, snelle levering. Netjes aan huis en geheel volgens afspraak. Montage partner had snel tijd om te monteren en alles is vlekkeloos verlopen. En dat voor een hele scherpe prijs. Scheelde net geen 200 euro met reguliere vakgarage "SnelMonteer" ;-)

Snel, makkelijk en goedkoop!

Ik werd door een buurman getipt om voor nieuwe banden bij BandenConcurrent.nl te kijken en dat is echt een gouden tip geweest! Overzichtelijke site, bestellen ging heel makkelijk en het prijsverschil met andere aanbieders is enorm, het scheelt mij bijna 150 euro!

Netjes geleverd en gemonteerd, zeer tevreden!

Voldoet aan de verwachtingen.

Prima band goede garage

Zie boven.

Snel en goed

Altijd ruime vooraat snelle levering en goede prijs kwaliteits verhouding.

Onbegrip en onkunde

Afgelopen weekeinde heb ik 2 banden besteld voor mijn Jaguar. Speciale maat! Vanwege een evenement had ik deze banden snel nodig. Gevraagd om er een spoed levering van te maken, aangezien de levering gekoppeld is aan een APK keuring. 2 dagen later krijg ik bericht dat ze de bestelling geannuleerd hebben en alles gecrediteerd. Zonder enig overleg! Zojuist gebeld… miscommunicatie, fout gemaakt. Nu kunnen banden pas na het evenement geleverd worden. Te laat. Ik snap niet waarom er geen enkel overleg plaats heeft gevonden. Waarom er niet goed gereageerd is op 2 berichten met daarin, maak er een spoed bestelling van, klant wil extra kosten levering betalen. Onbegrijpelijk Tuurlijk overal kunnen fouten gemaakt worden, maar om 2 e-mails compleet verkeerd te interpreteren is echt onbeschrijfelijk slecht! Wij kunnen nu niet deelnemen aan dit evenement en worden erg gedupeerd! Nee, geen positieve bijdrage en geen goede beoordeling

Goed,snel en makkelijk

Juiste banden zijn aangeboden waardoor ik nauwelijks tijd kwijt was aan het zoeken naar de banden die ik nodig heb. Verder heb ik het bestellen als zeer aanvoudig en klantvriendelijk ervaren. Ik ben om en zal hier voortaan mijn banden bestellen Uiteraard als de bezorging ook vlekkenloos verloopt want dat heeft mij hier gebracht. Via een andere partij zijn verkeerde banden geleverd waardoor ik de APK afspraak moest afblazen en de wil om tot een snelle oplossing te komen ontbrak.

Duidelijke en prettige webshop

Bestellen gaat zeer eenvoudig, ruime keuze. De mogelijkheid om bij een garage in de buurt te laten afleveren en te monteren is perfect.

Ik kan op deze site me banden makkelijk vergelijken ..en op gemak uitzoeken welke ik hebben wil helemaal top

Goede aankoopervaring!

Kan nog niks zeggen over de levering, maar het bestellen ging in ieder geval top!

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA