Filtre

Gemakkelijk besteld, vlot in the house, Zoeperrrrr!!!

Bestel al jaren voor iedereen de banden hier... Site is overzichtig, keuze in reuze en voor ieder buget Zeer vlotte levering....en brrrroemmmm rijden maar. Met andere woorden...een aanrader!!!

Duidelijk, snel, kwaliteit

Duidelijk, snel, kwaliteit. Zeer tevreden met de nieuwe banden onder onze caravan.

Makkelijk en snel

Het vinden van de juiste maat, het selecteren van de banden en het bestellen van de uiteindelijk gekozen banden ging erg makkelijk.

Snel besteld!

Top ervaring

Ik heb prima ervaring met banden concurrent. Prima service prima banden

Snel bezorgd

Levering chaotisch

Levering beetje chaotisch

Gewoon topservice

Nette en goede service

Snel

Zeer snelle levering.

Geweldige voorraad; ik heb mijn favoriete Bridgestone Blizzak ICE gevonden.

Over het algemeen een geweldige keuze aan banden, en ook een snelle levering. De prijzen zijn scherp. Ik ben al meerdere keren teruggekomen als klant...

De beste prijs die ik online kon vinden

Fijne, snel, overzichtelijke website met de beste prijzen van het internet/

Eenvoudig en snel

Bestelling en levering gingen makkelijk en snel. Banden vervangen in garage uitstekende gedaan, snel en ook nog eens erg vriendelijk.

Goed geregeld en afgeleverd

Goed contact met leverancier en montagepartner. Alles naar wens.

Heel snel en makkelijk

Online bestellen is fluitje van een cent. Je kiest de garage uit en kunt gelijk een dag en tijdstip inplannen. Dat is fijn.

Geweldige service bij bestellen en montage

Niets dan lof over de Bandenconcurrent. Snel zorgeloos bestellen en via de gelieerde montagebedrijven snel en even zorgeloos gemonteerd.

Niet goed

Voor de tweede keer wordt de bestelling niet bij de juiste adres. Ik moest het bij alle garages naast me zoeken tot iemand zei oh ja is hier !!!! Jammer dat ook geen vooraf telefonische contact met de klant gedaan omdat vervelende gedoe te voorkomen. Ik heb jullie twee keer gebeld , twee keer voicemail achtergelaten zonder enige respectabele terug bellen !!!! Op die nonchalante manier zal je veel klanten verliezen.

Al jaren bestel ik hier mijn banden

Al jaren moet ik veel betalen voor banden, hier valt het tenminste nog mee en heb je goeie banden. Ik laat ze gewoon afgooien bij mijn garage en ik maak daar een afspraak zonder zorgen. Zo kan ik altijd veilig de weg op. Dankjewel bandenconcurrent!

Prima online service en scherpe prijs voor A kwaliteit banden

Dit is nu de derde keer dat ik via de bandenconcurrent.nl mijn banden bestel. Niet meer bij de dealer maar gewoon lekker online! TOP!

zeer goed

het bestellen en uitleg is eenvoudig en duidelijk

Prima product

Goed en goede prijs kwaliteit verhouding, duurde wel lang voordat ze geleverd werden ruim 5 dagen

Prima geregeld

Prima en voordelig

betaalbaar en goede diensten

Goede prijs voor deze soort banden Snelle levering

Banden snel geleverd en voor een hele goede prijs voor de banden die ik heb besteld. De prijzen zijn zeer scherp en zeker een aanrader als je nieuwe banden zoekt!

Simpel en professioneel

Snel , scherp geprijsd

Gemakkelijk bestelproces

Prettig en snel bestelproces en veel A merk keuze ook voor elektrische auto's. Hopelijk gaat nu de montage ook goed! Maar fijn dat er zoveel partners zijn en mogelijkheden voor het plannen van data.

81 Luchthavenweg

Eindhoven 5657EA